نظر من VT30 هست که یکم از ST30 گرونتر هست و به نظرم از تموم مدل های ذکر شده بهتر هست. می توانید سرچ کنید و ریویو های مختلف را ببینید.
نظر من VT30 هست که یکم از ST30 گرونتر هست و به نظرم از تموم مدل های ذکر شده بهتر هست. می توانید سرچ کنید و ریویو های مختلف را ببینید.
دوستان من همین 15 دقیقه پیش یک عدد 6920 خریدم خواهشا نگید که اشتباه کرم؟؟؟؟ کسانی که خریدن این مدل رو ازش راضین؟
از شما خیلی ممنونم. دوستان دیگه هم اگه ممکنه در مورد چند مدل دیگه ای که پرسیده بودم، توضیح بفرمایند. با تشکر
البته امروز پرس و جو کردم گفتند بانیان هنوز وارد نکرده ولی بعضی مغازه ها می گویند داریم با گارانتی ؟!
v20 محصول 2010 2d. و st30 2011 باقابلیت پخش 3d. قیمتشون نزدیک بهم ولی بنظر میاد این نزدیکی بخاطر این باشه که میگن v20 ژاپنیه و st30 تایلندیه. بنظرمن گزینه آخر بهترین انتخاب لیست شماست.
دوست عزیز V20 ژاپنی نیست . سنگاپوره . ولی چون توو 2D کیفیت فوق العاده ای داره و بخصوص جزء سریه V و High End پانی حساب میشه هنوز قیمت بالایی داره .
VT20 ژاپنه مادرزاده . مثل VT30 .
توو این مواردی که شما نوشتی قطعا آخرین گزینه ولی حالا که تا الان صبر کردی یه مدته کمه دیگه هم صبر کن و VT30 بخر و خیاله خودتو راحت کن .
خیلی ممنون.
اگه از دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا بگه من میخام یکی بخرم.کسایی که خریدن ویا باهاش کار کردن لطفا راهنمایی کنن.
آخه تو نمایندگی پانا رسما زده made in Japan!
دوست عزیز ، یا شما اشتباها V20 رو با VT20 دیدین ، چون خیلی شبیه همن یا اینکه خوده نمایندگی اشتباه کرده و Made In Japan رو روی V20 گذاشته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)