تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 655 از 1211 اولاول ... 1555556056456516526536546556566576586596657057551155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يكي جواب منم بده بابا
    يه ويرايشگر ميخوام واسه نسخه اصلي
    ويرايشگر كامل

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با آنالوگ دسته بازی کنین یکم بازی سخت تر میشه یعنی واسه من که عادت ندارم کار سخت تر میشه.
    مشکلات داری اونقدرم زیاد نیست که خیلیا ازش گله داشتن!!!!! ولی دروازبانها کمی تا قسمتی زیاد خنگ میزنن! این نور پردازی داینامیک خیلی تو زیبا شدن بازی تآثیر گذاشته ها.
    این درجه سوپر استار چطوری باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دسته دیگه چیه!
    قرار باشه با دسته بازی کنم هیچ وقت پلتفرم بازیم PC نمیبود و خیلی وقت پیش کنسول میگرفتم!
    من چند روزه که دارم اینو بازیو میکنم از نظر روونی واقعا نسبت به دمو فرق کرده و بازی خیلی قشنگ تر شده اما منم مثل خودت سختی بازیو به گیم پلی روون و زیبا ترجیح میدم . اینقدر این کاربرای خارجی غر زدن غر زدن که آخرش کونامی متقاعد شد پاسخ دهی رو کم کنه .
    بازم بازی سخته اما اگه به زمان پاسخ دهی دست نمیزدن من شاید سالها همینو بازی میکردم باورت نمیشه من تا همین 6 ماه پیش pes 6 بازی میکردم .
    این تیک بر داشتم باز یکم بهتر شد!
    بازی سخت هست ولی خیلی راحت میشه به عمق دفاع زد و ...............چی بگم نزدیک گریه کنم از اینکه بازی مثل دمو نیست!
    آریکد بازها هم الان دارن کیف میکنن

4. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

بازم بازی سخته اما اگه به زمان پاسخ دهی دست نمیزدن
    حسین جان به نظر من باید یه چیزی بین این و دمو میشد ولی دمو خیلی افتضاح بود
    حداقل از نظر من

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

درسته که konami یکم بد قولی کرده ولی درکل بازی خیلی قشنگتر و زیادتر از حد انتظار ظاهرشده .
    من نمیدونم چرا بعضی از سایت ها بخصوص سایتهای فارسی مثل پردیس گیم اینقدر از بازی بد می گن و نیمه ی پر لیوان رو نگاه نمکییند.
    ولی نقد پردیس واقعا جالبه چون میگه بازی ازنظر گرافیکی از نسخه ی قبل کمتره در صورتی که این کاملا اشتباه هست و هرکسی که اگه با دقت هم نگاه نکنه این استادیومهای زیباتر از همیشه - چهره ی زیبای بازیکنها با طراحی فوق العاده(که از هر بازی نسل حاضر از نظر طراحی برتر شده) - چمن که نسبت به نسخه قبل از زمین تا آسمون تغییر کرده (فقط 3D نیست )- محیطهای گرافیکی و منوهای زیبا و جذاب و خیلی موارد دیگه.
    واما تمیدونم آیا این قبیل سایتها و حتی بعضی از بچه های همین جا یعنی واقعا این تغییرات گرافیکی و حتی تغییر تا سرحد امکان گیم پلی (با این موتور فوق قدیمی ) که دیگه از این بهتر نمیشد یا افزوده شدن تکنیکها و موشن کپچر به بازی و یا حتی مستر لیگ و لیگ اروپا و حتی BAL و یا چمپونز لیگ (;که فیفا باید تو خواب ببینه ) رو نمی بینند و اینقدر سطحی ازش میگذرند و به چیزهای پیش پا افتاده مثل زمان پاسخگویی گیر میدند .
    این واقعا نامردیه که کونامی رو به خاطر یکی دو تا اشکال زیر سوال ببریم درصورتی که اگه من یکی بخوام اشکالهای Fifa رو بگم فکر کنم یه چند صفحه ای به درازا بکشه.
    ولی کلا من شما دوستان عزیز رو به بازی کردن این یازی زیبا دعوت می کنم و از همه ی شما می خوام که به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید . البته میدونم که شاید بعضی مشکلات شمارو نا امید کنه.
    ببخشید که زیاد شد.

7. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

کسی اگه هنوز بازی رو نگرفته و می خواهد دانلود کنه می تونه از این آدرس با لینک مستقیم بگیره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا حسين جان بهادر جان
    يه ويرايشگر ميخوام
    لطفا شما جواب بديد

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بابا حسين جان بهادر جان
    يه ويرايشگر ميخوام
    لطفا شما جواب بديد
    یکم واضح تر بگو
    ویرایشگره چی؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این تیک بر داشتم باز یکم بهتر شد!
    بازی سخت هست ولی خیلی راحت میشه به عمق دفاع زد و ...............چی بگم نزدیک گریه کنم از اینکه بازی مثل دمو نیست!
    آریکد بازها هم الان دارن کیف میکنن
    من توی این چند روزه فقط دنبال راههایی بودم که بشه بازیو سخت تر کرد یکیش همین فریم ریت بود . در ضمن رزولوشن های مختلفو هم امتحان کن خیلیها شاکی بودن که چرا توی بعضی رزولوشن ها بازی کنده .
    من فکر میکنم باید یک دستی هم به دروازه بانها بکشیم من میخواهم قدرتهاشون به یک نسبت 10-15 درصد زیاد کنم و بعدش سیو کنم .غیر از اینها من دنبال آنلاک کردن سوپر استار هم هستم .

باورت نمیشه من روزی صد بار توی فرومها به کاربرا میگفتم بابا اینقدر غر نزنین زمان پاسخ دهی خوبه مگه به خرجشون میرفت آخرش سیباس بنده خدا اومد گفت نگران نباشید بازی نهایی با دمو خیلی فرق میکنه ....

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکم واضح تر بگو
    ویرایشگره چی؟
    ويرايشگر بازيكنا تيما
    يه ويرايشگر كامل واسه پي اي اس 2010 اصلي
    يه دونه اومده بود واسه نسخه دمو بود حالا واسه نسخه اصلي رو ميخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •