يكي جواب منم بده بابا
يه ويرايشگر ميخوام واسه نسخه اصلي
ويرايشگر كامل
يكي جواب منم بده بابا
يه ويرايشگر ميخوام واسه نسخه اصلي
ويرايشگر كامل
یه بوت پک که به نظرم خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته دیگه چیه!با آنالوگ دسته بازی کنین یکم بازی سخت تر میشه یعنی واسه من که عادت ندارم کار سخت تر میشه.
مشکلات داری اونقدرم زیاد نیست که خیلیا ازش گله داشتن!!!!! ولی دروازبانها کمی تا قسمتی زیاد خنگ میزنن! این نور پردازی داینامیک خیلی تو زیبا شدن بازی تآثیر گذاشته ها.
این درجه سوپر استار چطوری باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار باشه با دسته بازی کنم هیچ وقت پلتفرم بازیم PC نمیبود و خیلی وقت پیش کنسول میگرفتم!
این تیک بر داشتم باز یکم بهتر شد!من چند روزه که دارم اینو بازیو میکنم از نظر روونی واقعا نسبت به دمو فرق کرده و بازی خیلی قشنگ تر شده اما منم مثل خودت سختی بازیو به گیم پلی روون و زیبا ترجیح میدم . اینقدر این کاربرای خارجی غر زدن غر زدن که آخرش کونامی متقاعد شد پاسخ دهی رو کم کنه .
بازم بازی سخته اما اگه به زمان پاسخ دهی دست نمیزدن من شاید سالها همینو بازی میکردم باورت نمیشه من تا همین 6 ماه پیش pes 6 بازی میکردم .
بازی سخت هست ولی خیلی راحت میشه به عمق دفاع زد و ...............چی بگم نزدیک گریه کنم از اینکه بازی مثل دمو نیست!
آریکد بازها هم الان دارن کیف میکنن
حسین جان به نظر من باید یه چیزی بین این و دمو میشد ولی دمو خیلی افتضاح بودبازم بازی سخته اما اگه به زمان پاسخ دهی دست نمیزدن
حداقل از نظر من
درسته که konami یکم بد قولی کرده ولی درکل بازی خیلی قشنگتر و زیادتر از حد انتظار ظاهرشده .
من نمیدونم چرا بعضی از سایت ها بخصوص سایتهای فارسی مثل پردیس گیم اینقدر از بازی بد می گن و نیمه ی پر لیوان رو نگاه نمکییند.
ولی نقد پردیس واقعا جالبه چون میگه بازی ازنظر گرافیکی از نسخه ی قبل کمتره در صورتی که این کاملا اشتباه هست و هرکسی که اگه با دقت هم نگاه نکنه این استادیومهای زیباتر از همیشه - چهره ی زیبای بازیکنها با طراحی فوق العاده(که از هر بازی نسل حاضر از نظر طراحی برتر شده) - چمن که نسبت به نسخه قبل از زمین تا آسمون تغییر کرده (فقط 3D نیست )- محیطهای گرافیکی و منوهای زیبا و جذاب و خیلی موارد دیگه.
واما تمیدونم آیا این قبیل سایتها و حتی بعضی از بچه های همین جا یعنی واقعا این تغییرات گرافیکی و حتی تغییر تا سرحد امکان گیم پلی (با این موتور فوق قدیمی ) که دیگه از این بهتر نمیشد یا افزوده شدن تکنیکها و موشن کپچر به بازی و یا حتی مستر لیگ و لیگ اروپا و حتی BAL و یا چمپونز لیگ (;که فیفا باید تو خواب ببینه ) رو نمی بینند و اینقدر سطحی ازش میگذرند و به چیزهای پیش پا افتاده مثل زمان پاسخگویی گیر میدند .
این واقعا نامردیه که کونامی رو به خاطر یکی دو تا اشکال زیر سوال ببریم درصورتی که اگه من یکی بخوام اشکالهای Fifa رو بگم فکر کنم یه چند صفحه ای به درازا بکشه.
ولی کلا من شما دوستان عزیز رو به بازی کردن این یازی زیبا دعوت می کنم و از همه ی شما می خوام که به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید . البته میدونم که شاید بعضی مشکلات شمارو نا امید کنه.
ببخشید که زیاد شد.
کسی اگه هنوز بازی رو نگرفته و می خواهد دانلود کنه می تونه از این آدرس با لینک مستقیم بگیره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا حسين جان بهادر جان
يه ويرايشگر ميخوام
لطفا شما جواب بديد
یکم واضح تر بگو
ویرایشگره چی؟
من توی این چند روزه فقط دنبال راههایی بودم که بشه بازیو سخت تر کرد یکیش همین فریم ریت بود . در ضمن رزولوشن های مختلفو هم امتحان کن خیلیها شاکی بودن که چرا توی بعضی رزولوشن ها بازی کنده .
من فکر میکنم باید یک دستی هم به دروازه بانها بکشیم من میخواهم قدرتهاشون به یک نسبت 10-15 درصد زیاد کنم و بعدش سیو کنم .غیر از اینها من دنبال آنلاک کردن سوپر استار هم هستم .
باورت نمیشه من روزی صد بار توی فرومها به کاربرا میگفتم بابا اینقدر غر نزنین زمان پاسخ دهی خوبه مگه به خرجشون میرفت آخرش سیباس بنده خدا اومد گفت نگران نباشید بازی نهایی با دمو خیلی فرق میکنه ....
ويرايشگر بازيكنا تيما
يه ويرايشگر كامل واسه پي اي اس 2010 اصلي
يه دونه اومده بود واسه نسخه دمو بود حالا واسه نسخه اصلي رو ميخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)