تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 655 از 4751 اولاول ... 15555560564565165265365465565665765865966570575511551655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان

سرویس eco 128 در ساعات رایگان و عادی سرعت دانلودش چنده؟؟؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

سرویس eco 128 در ساعات رایگان و عادی سرعت دانلودش چنده؟؟؟
    عادی 16 تا 25 اینا. رایگان(شبانه) هم نوسان داره، از 10-12 بگیر تا 20 اینا. البته به مرکز مخابرات و عوامل دیگه هم بستگی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سه روز هست دائم اینترنتم قطع و وصل میشه می خواستم بدونم شما هم مشکل دارید یا نه؟
    هر 20 دقیقه یک بار شاید هم کمتر اینترنت من قطع میشه و بعد از حدود 4 دقیقه دوباره وصل میشه این چند روز اعصابم رو خراب کرده .
    راستی اگه از شهرستان بخواهیم پشتیبانی تهران رو بگیریم باید با چه شماره ای تماس بگیریم؟
    البته یکی از دوستان من هم پارس انلاین داره و دو روز پیش که ازش سئوال کردم گفت مال من هم مشکل داره میخواستم بدونم مشکل سراسری هست یا نه فقط بندرعباس مشکل پیدا کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

... اگه از شهرستان بخواهیم پشتیبانی تهران رو بگیریم باید با چه شماره ای تماس بگیریم؟...
    23089
    22616955

5. این کاربر از hadiceberg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من سه روز هست دائم اینترنتم قطع و وصل میشه می خواستم بدونم شما هم مشکل دارید یا نه؟
    هر 20 دقیقه یک بار شاید هم کمتر اینترنت من قطع میشه و بعد از حدود 4 دقیقه دوباره وصل میشه این چند روز اعصابم رو خراب کرده .
    راستی اگه از شهرستان بخواهیم پشتیبانی تهران رو بگیریم باید با چه شماره ای تماس بگیریم؟
    البته یکی از دوستان من هم پارس انلاین داره و دو روز پیش که ازش سئوال کردم گفت مال من هم مشکل داره میخواستم بدونم مشکل سراسری هست یا نه فقط بندرعباس مشکل پیدا کرده.
    بله
    سراسري هستش
    جالبه از 1 به بعد قطعي نداشتم
    اما قبلش ......
    Last edited by farshadtizhoosh; 27-04-2009 at 05:33.

7. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

امروز چه خلوته اینجا از 5 صبح کسی پست نزده : دی

تست سرعت از سرور یوکوهاما ژاپن

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز شما مشکل من رو دارید و من هم مشکلم رو با کم کردن پورت ها حل کردم (به توصیه سیامک عزیز)
    شما احتمالا با idm دان میکنی
    برو تو قسمت downloads=> آپشن=> کانکشن و گزینه default max conn number رو به 2 کاهش بده
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    ممنون .بله ولی این تعداد کانکشن ها رو کم کنم خوب سرعت دانلودم هم کم میشه...نمیشه؟!
    ====
    پشتيباني مركزي شاتل هست.
    آها نه ممنون ... صرف شده : دی
    من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
    1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
    2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
    3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
    و...
    آخرم نتیجه میشه قسمت سوم... هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی
    ====
    دوست عزیز
    در وضعیت فعلی، اتصال به شاتل و ورود اسم کاربری و رمز (Authentication) توسط ویندوز انجام میشه. یعنی اتصال ویندوز (مثل شکل) از نوع PPPoE و اتصال مودم به صورت Bridge
    برای اینکه نیازی به Redialing توسط ویندوز نداشته باشید، باید کاری کنید که خود مودم اتصال PPPoE رو برقرار کنه.
    من این فایل رو دانلود کردم. به صفحهٔ ۱۰ مراجعه کنید. اونجا توضیح داده.
    آها فهمیدم...ممنون...ولی یه مشکلی...تو صفحه 9 گفته تیک فلان گزینه رو بردارین و نکست رو بزنین...بعد میره مراحل صفحه ده...حالا من نکست رو که میزنم به جای اینکه اون صفحه ای که تو صفحه 10 آموزش گذاشته رو بیاره این صفحه میاد:

=======
    مشکل کم بود اینم اضافه شد:
    دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:

اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
    و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
    یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آها نه ممنون ... صرف شده : دی
    من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
    1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
    2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
    3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
    و...
    آخرم نتیجه میشه قسمت سوم... هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی
    ====
    پشتیبانی تهرون خیلی فرق فوکوله

مشکل کم بود اینم اضافه شد:
    دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:

اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
    و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
    یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده...
    یوزرنیم و پسوردت رو تنظیم کردی درست روی دانلود منیجر؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون .بله ولی این تعداد کانکشن ها رو کم کنم خوب سرعت دانلودم هم کم میشه...نمیشه؟!
    با اجازه momkhbpsp جان بگم نه براي سرعت هاي ما كه رو كيلوبايت هست نه تأثير نداره. من خيلي تست كردم و ديدم حتي روي دهم كيلوبايت هم فرقي ندارن. من چه با 8 تا كانكشن چه با 2 تا 21.3 دانلود ميكنم. خودت هم ميتوني با يه هاست قوي تست كني ميبيني كه فرقي نداره. حتي كانكشن رو هم بذاري 1 بازم با IDM فرق چنداني نداره و قطعي ها تقريباً به 0 ميرسه. مثلاً ممكنه سرعت بره روي 20.5 بازم ميگم خودت تست كن تا خيالت راحت تر هم بشه.

راستي momkhbpsp عزيز شما هم مشكل عوض شدن آي پي داري يا فقط قطع ميشه؟ قبلاً ازتون درباره ي عوض شدن IP سؤال كرده بودم يا نه؟ (ببخشيد يادم نميمونه با كي درباره ي چي صحبت كرديم)

13. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

5

داستان ما و شاتل عجیب شده ... بچه ها کمک ؟؟؟

داستان اینه که شاتل برای من 0.98 ترافیک مصرفی اضافی علاوه بر 15 گیگ زده ... حالا چه جوری ... ببینید من وقتی تو پنل کاربریم تو قسمت ترافیک مصرفی میرم اگر حالت روزانه رو بزنم و مثلاً از تاریخ 29 اسفند تا 28 فروردین رو بزنم مقدار ترافیک من رو اینجوری میاره :

جمع ارسال (مگابایت) 1257.18

جمع دریافت (مگابایت) 14084.25

جمع ترافیک (مگابایت) 15341.43

ولی وقتی از حالت ماهانه میزنم اینجوریه :

حالا تکلیف من چیه ؟؟؟ فکر کنم این ترافیک اضافی رو از بالایی در آوردن ... ولی مگه ملاک دوره نیست ؟؟
    دورۀ من از 29 تا 28 برج بعده ... عجیب نیست ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •