تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 655 از 1137 اولاول ... 155555605645651652653654655656657658659665705755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    هندسه 2 چاپ 86 چی کسی میدونه تغییری کرده یا نه؟
    و چه فصلهایی از هندسته 2 و حسابان جدید را خوب میشه نمره اورد؟
    بازم ممنون
    هندسه تا جایی که میدونم خیلی فرق نکرده
    شما پیش هستی ؟
    حسابان شاید قبل از تابع رو بتونی یجوری بیخیال شی اما بعدش رو اصلا نمیشه خیلی به هم پیوستست ! تابع - مثلثات - مشتق و حد چیزاییه که شما تا ندونی دیفرانسیل هم نمیتونی بخونی
    هندسه رو هم به نظر من با صرف یکمی وقت (خیلی کمتر ازونی که به نظر میرسه) میتونی اکثر سوالاشو جواب بدی و کلی بیوفتی جلو ! برای هندسه کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز رو بگیر و سعی کن بخونی و تستاشو بزنی .

2. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این احمد مصلایی هم خیلی کارش درست نیست

همین جوری که داشتم فصل یک سال سوم می خوندم و تست می زنم برخوردم یه سری تست ها که احمد برای حل اون تست نصف صفحه راه حل گفته بود و اخرشم نمی فهمیدی چی گفته
    در صورتی که فرزین فقط یه فرمول برای اونجور تستا گفته بود با همون فرمول هرچی تست سبز از اون مبحث داده بود را حل کردم
    بعدش دیگه سبز و نخوندم

4. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

همین جوری که داشتم فصل یک سال سوم می خوندم و تست می زنم برخوردم یه سری تست ها که احمد برای حل اون تست نصف صفحه راه حل گفته بود و اخرشم نمی فهمیدی چی گفته
    در صورتی که فرزین فقط یه فرمول برای اونجور تستا گفته بود با همون فرمول هرچی تست سبز از اون مبحث داده بود را حل کردم
    بعدش دیگه سبز و نخوندم
    منم کلا با فیزیکای خیلی سبز حال نکردم تا حالا !
    این فیزیک کتاب محوری گاج رو کسی گرفته تا حالا ؟!
    خیلی چیز باحالیه فکر نمیکردم اینقد خوشم بیاد

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بعدش دیگه سبز و نخوندم
    متاسفانه همین فرمول ها خیلی وقت ها مشکل ساز میشه.ممکنه شما اون فرمول رو نفهمی و یا با گذاشتن یه منفی و مثبت کل فرمول به هم بریزه.نمونش فرمول u=-Eqd cos
    این فرمول وقتیه که زاویه ی نیروی میدان رو با جابه جایی در نظر بگیرید.حالا اگه زاویه ی نیروی دست رو با جابهجایی در نظر بگیرید اون وقت فرمولش فرق میکنه.گرچه این یه نمونه ی ساده ای از این مبحث بود اما اگه همه چیز رو با روش اصولی خودش(هر چند طولانی) حل کنیم مطمئن باشید که اون مبحث رو خیلی بهتر یاد میگیریم.
    در مورد رشته ی تجربی متاسفانه کتاب خوبی برای فیزیک 3 موجود نیست و همین کتاب سبزه هم غنیمته!کرچه هنوز تو چاپ های ابتدایی هست و مطمئن باش تا چند سال دیگه عالی میشه.

7. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

در مورد رشته ی تجربی متاسفانه کتاب خوبی برای فیزیک 3 موجود نیست و همین کتاب سبزه هم غنیمته!کرچه هنوز تو چاپ های ابتدایی هست و مطمئن باش تا چند سال دیگه عالی میشه.
    اختیار داری ممد جان !
    مگه حتما باید کتاب رشته ی تجربی بگیرید ؟!
    همین حمید خودمون خودشو کشت بس که گفت رمزینه ! فکر کردی کی رمزینه رو معرفی کرد بش ؟
    رمزینه برای آموزش حرف نداره ! رشته تجربیم راحت میتونه ازش استفاده کنه !
    جز اون غلامعلی و نشر الگو هم هستن که بازم میتونید استفاده کنید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اختیار داری ممد جان !
    همین حمید خودمون خودشو کشت بس که گفت رمزینه ! فکر کردی کی رمزینه رو معرفی کرد بش ؟
    رمزينه خيلي آموزشش ضعيفه در بعضي جاها ولي در كل براي فيزيك 3خوبه .

من هيچ كتابي رو از نظر آموزش قابل مقايسه با محمودزاده نميبينم . اين حرفهايي هم كه ميگن حجمش زياده و ... همشون حرف غير علمي ميزنن چون حدود 30-40درصد از حجمش براي مثال هاي دوره اي و تمرين ها و... هست كه كسايي كه امتحان نهايي ندارن ميتونن ازش صرف نظر كنن

آموزش مفهومي و اثبات قدم به قدم فرمول ها و بيان مفاهيم به زبان رياضيش خيلي به ياد گيري فيزيك كمك ميكنه . من تا حالا هيچكدوم از فرمول هايي كه از كتاب ايشون خوندم رو فراموش نكردم

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من هيچ كتابي رو از نظر آموزش قابل مقايسه با محمودزاده نميبينم . اين حرفهايي هم كه ميگن حجمش زياده و ... همشون حرف غير علمي ميزنن چون حدود 30-40درصد از حجمش براي مثال هاي دوره اي و تمرين ها و... هست كه كسايي كه امتحان نهايي ندارن ميتونن ازش صرف نظر كنن
    درسته محمود زاده حجمش منطقی هست اما به نظرم بعضی جاها اصلا خوب توصیح نداده ! + سطح تستا و تمریناش 90 درص ساده هست .

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اختیار داری ممد جان !
    آموزش رو کار ندارم.تست رو می گم.
    نشر الگو هم سوالاش خیلی سخته یعنی ای کاش سخت باشه مثل مرآت خودمونه.الکی می پیچونه.
    کلا همون سبز فعلا بهتره.
    در مورد محمود زاده هم من فیزیک سه رو ندیدم اما فیزیک دو واقعا خوب توضیح داده بود.انصافا من کل سینماتیک رو با اون یاد گرفتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

آموزش رو کار ندارم.تست رو می گم.
    نشر الگو هم سوالاش خیلی سخته یعنی ای کاش سخت باشه مثل مرآت خودمونه.الکی می پیچونه.
    کلا همون سبز فعلا بهتره.
    در مورد محمود زاده هم من فیزیک سه رو ندیدم اما فیزیک دو واقعا خوب توضیح داده بود.انصافا من کل سینماتیک رو با اون یاد گرفتم.
    کلا فیزیک درسی نیست که خیلی بشه پیچوندش ! من 90 درصد مشکلم تو فیزیک اینه وقت کم میارم وگرنه راه حل سوالو بلدم ! میشه اینطور گفت رقابت اصلی تو فیزیک بر سر اینه که به سطحی از تسلط رسیده باشی که با چند تا فرمول راهتو خیلی کوتاه تر کنی

13. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این کتاب محمود زاده که میگید مال کدوم انتشاراته؟ نمونه ای چیزی ازش ندارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •