من قصد خرید dv5-1135 رو داشتم اما وقتی dv5-1155 رو دیدم نمیدونم حالا باید چیکار کنم به نظرتون ارزشش رو داره که 300تومن بیشتر برای خرید 1155 بپردازم (کاربرد:دانشجوی رشته کامپیوتر و براای برنامه نویسی و اینترنت و دیدن فیلم گاهی بازی و)
من قصد خرید dv5-1135 رو داشتم اما وقتی dv5-1155 رو دیدم نمیدونم حالا باید چیکار کنم به نظرتون ارزشش رو داره که 300تومن بیشتر برای خرید 1155 بپردازم (کاربرد:دانشجوی رشته کامپیوتر و براای برنامه نویسی و اینترنت و دیدن فیلم گاهی بازی و)
با سلام.
من زیاد در نوت بوک تخصص ندارم ، اما یک برنامه نویس هستم ، و اینو میدونم که واسه یه برنامه نویس
رم و سی پی یو بسیار بسیار مهم می باشد ، یک برنامه نویس مدت زمان زیادی با سیستم خود کار می کند
پس باید نوت بوکی انتخاب کنید که در مقابل استفاده ی زیاد مقاوم و پایدار باشد.
سلام وخسته نباشيد.
من يك نوت بوك مي خواهم بخرم كه قابليت مناسبي براي نرم افزارهاي از جمله cad ونرم افزارهاي گرافيكي داشته باشه.
همچنين وزنش زياد نباشه. ظاهرش هم برا مهمه.
آيا پيشنهادي داريد.
و آيا سري sr aony اين قابليت را دارد؟
دوست عزیز ، نرم افزارهای گرافیکی تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند و هر کدام محیطی مناسب برای خود را میطلبند.
اما در کل برای انجام کارهای گرافیکی ، سیستمی مناسب می باشد که سی پی یو: fsb و کش بالایی داشته باشد.
همچنین حداقل 2گیگ رم و اگر قصد رندر کردن تصاویر گرافیکی را دارید باید کارت گرافیک بالایی را در نظر داشته باشید.
من می خواستم vostro 1510 رو بخرو و لی امروز که رفتم پایتخت یه مدل خیلی جالب رو دیدم به اسم hp dv5-1030el با این مشخصات:
طرف قیمت 1200 رو بهم دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که کفم برید
خیلی داره خوب میده
به نظرتون بگیرم یا نه؟
تو رو خدا زودتر بگید چون فردا می خوام برم بگیرم
مشخصات که خوبه و در حد خوبی هست ولی یه خورده جای شک و شبهه داره ، اگه با گارانتی معتبر بهت میده که هیچی ... اگه نه از چند جای دیگه هم بپرس ...
سلام
دوستان این مدل رو پیشنهاد میکنید؟
TOSHIBA Qosmio F45
Intel® Core™ 2 Duo Processor T5450 * 1.66 GHz, 2MB L2, 800MHz FSB with 64-bit
2048MB PC2-5300 DDR2 SDRAM memory * Maximum capacity 4096MB
15.4-inch diagonal widescreen
البته رمش رو میخواهم 4 کنم
گارانتیش ابزار پیشرو هستش
رفر هم نیست
با سریالش تو سایت hp میشه فهمید
ابزار پیشرو چه جور گارانتی هستش؟ شما اطلاعی در مورد این شرکت داری؟
به نظر شما می ارزه 200 تومن بیشتر به خاطر 1330 بدم در مقایسه با 1330؟
در ضمن من شنیدم مدل های 13 بد جوذی داغ میکنن چون سیستم خنک کاریشون ایراد داره!!
میشه یه کمی در مورد مدل های 1310 و 1330 بحث کنید، تو این محدوده قیمت با همین وزن و مشخصات لپ تاپ sony جی هست؟
سلام
با رنج قيمت 600-700 به نظر شما acer aspire 4710 بگيرم بهتره يا مدلي از Fujitsu Siemens حدودا با همان مشخصات وهمان قيمت ايسر اصلا برند Fujitsu Siemens مثل ايسر قابل اطمينان هست؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)