سلام.حالا از کجا میخوای بگیری؟اگر از جای خوبی گرفتی و شبی 2 3 4 گیگی دانلود داشتی ما رو هم بی نصیب نزار.خبرمون کن![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.حالا از کجا میخوای بگیری؟اگر از جای خوبی گرفتی و شبی 2 3 4 گیگی دانلود داشتی ما رو هم بی نصیب نزار.خبرمون کن![]()
فن آوا که نه ، لایزر!!
الان چند شبه که دان شبانه همه (چه 128 و چه 2 مگ) رو 30 و بعضی شبها رو 45 کی بسته میشه
یعنی عملا دزدی!!!
این قضیه صبر کنید حل میشه هم من 3 هفتست میشنوم ولی آخرش شد این!!
نه داداش میرم شاتل . قبلش هم شاتل بودم . حاضرم شبی 1 گیگ بگیرم ولی انقدر قطعی و دروغ شنیدن و افت سرعت و ... نداشتم باشمقول بهت میدم یک شنبه دوشنبه که بهت گفتن درست نمیشه بعد زنگ میزنی میگه تا آخر هفته . من رو همین طوری 2 هفته الاف کردن
![]()
می بینم که آسیا تک همه رو اونقدر خسته کرده که دیگه دوستان دیگه حتی حوصله ندارن تو فروم در موردش بنویسن![]()
...از هفته سوم فروردین تا به امروز..........!!!انصاف حداقل!!!اگه نمیتونید سرویس بدید به من 2 مگ نفروشید که بازخورد 512 هم نداره مرد باشید یه ذره
بیاید بگید آقای عزیز ما فعلا نمی تونیم این سرویس و به شما بدیم حداکثر توان ما برای شما سرویس 256 هستش نه اینکه پول 2مگ بگیرید و یه سرویس در پیت تحویل بدید حداقل مرد باشید یه ذره صادق باشید...صدای ما که به جایی نمی رسه
عجب روزگاریه
خدا به داده ما برسه
خدایا به داده ما برس نه فقط برای این dsl همه چی به هم ریختست
به داده ما برس.......
... .
سلام دوستان من که از سرویس 2 مگ یا همون کیمیا رو گرفتم شبا سرعتم بسیار خوبه با 60 دانلود می کنم البته 1 شب تا 9 صبح رو میگم که از 6 به بعد سرعت میره رو 80
الان شما فکر میکنی سرعتت خوب![]()
داداش راضیه دیگه چه اشکالی داره !
ولی ما ناراضی هستیم !
در هر صورت فرقی نمی کنه ! مسئولین شرکت آسیا تک باید راضی باشن ! حالا بقیه مهم نیستند !!![]()
Last edited by Opera-Baz; 03-05-2012 at 22:26.
سلام دوست عزیز میبخشید ولی اگه راستش و بخواید سرویس 128 اگه این سرعتی که گفتید داشته باشه ما تعجب نمی کنیم؛ حالا چه برسه به 2 مگ
منم 2 مگ دارم داداش همون کیمیا
ولی به هیچ عنوان 512 هم نیست در بهترین شرایط یه چیزی تو مایه های 256و384 هستش
نمی دونم شما سرویس دیگه ای تا حالا داشتی یا دیدی یا نه ولی همینجوری میگن دیگه حالا شما بگو اصلا 10 مگ کی به کیه؟ قبل این چلچله داشتم الانم کیمیا هیچ فرقی نمیکنه و این اواخر بگم بدتر شده غلو نکردم
راستی منم opera رو بیشتر از FireFox قبول دارم و چندین ساله فقط از Opera استفاده میکنم بزن قدش
About Opera
Version information
Version
11.62
Build
1347
Platform
Win32
System
Windows 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)