برای
shut down
stand by
hibernate
turn off
restart
log off
switch user
دکمه shortcut روی کیبورد وجود داره یا میشه براش تعریف کرد؟
البته به جز خود دکمه power و sleep روی کیبورد؟
دکمه wake up روی کیبورد کارش چیه؟
برای
shut down
stand by
hibernate
turn off
restart
log off
switch user
دکمه shortcut روی کیبورد وجود داره یا میشه براش تعریف کرد؟
البته به جز خود دکمه power و sleep روی کیبورد؟
دکمه wake up روی کیبورد کارش چیه؟
سلام
بستگی به کیبورد داره . اکثر کیبورد ها این قابلیت رو دارند (البته نه همشون) .خودتون میتونید توسط Cd راه انداز کیبورد و تظیمات اون براش تعریف کنید.
دکمه ی Wake Up سیستم رو از حالت استند بای در میاره.
موفق باشید![]()
ممنون
تو اون تاپیک گفتن برا فلشهای تقلبی این اتفاق مفته ولی اگر فلش من تقلبی باشه باید تو ویندوز 7 هم این مشکل رو داشته باشم که ندارم فقط مشکلم در ویندوز xp هستش و این مشکل فقط برا فلش نیست بلکه برا مموری موبایل هم هست.![]()
با سلام
دوستان برای یه سیستم مشکلی پیش اومده که وقتی به اینترنت وصل میشه دایم ارور زیر رو میده و وقتی هم که dont send رو میزنی سیستم هنگ میکنه و حتما باید ریستش کنیم یه بار هم بعد از ریست دیگه ویندوز بالا نیومد و اجباری ویندوز عوض کردیم ولی باز هم همین ارور و همین مشکل لطفا دوستان عزیز راهنمایی کنید که از چیه؟
باتشکر
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خسته نباشین. من از ADSL استفاه می کنم.
بعضی وقت ها توی ویندوز xp که میخوام برم تو اینترنت، کانکت میشم، اما send و recieve اش خیلی کمه. طوری که عملا میشه گفت قطعه. این مشکل در حالی هستش که اگه همون لحظه برم توی seven،درست وصل میشه! و باز وقتی بر میگردم تو XP ، میبینم که درست شده!
البته این مشکلی که گفتم همیشه وجود نداره و هر چند روز یکبار، برام اتفاق می افته. در ضمن این مشکل رو برای چند نفر دیگه که ADSL داشتن رو تا حالا دیدم. ولی مال اونا اینطوری نبود که اگه بری تو seven و برگردی درست بشه! بلکه بعد از یه مدت خودش درست میشد!
ممنون
دوست عزيز ممنون كه به سوالات من جواب داديد ولي در system32 من چنين فايلي وجود ندارد
سلام
عجب ! مایکروسافت اینطوری گفته بود :
http://support.microsoft.com/?kbid=255758
راه حل زیر رو هم امتحان کن :
http://support.microsoft.com/?kbid=319124
اگر نشد ویندوز رو Repair کن.
موفق باشید
سلام. امیدوارم جای مناسبی برای سوالم انتخاب کرده باشم.
من توی ویندوز xpم وقتی میخوام کامپیوتر رو خاموش کنم میرم روی start و بعد گزینه shut down رو میزنم این پنجره باز میشه:
ولی تا دیروز یه پنجره دیگه باز میشد که سه تا گزینه داشت، فکر کنم همه بدونین چیو میگم.
با این زیاد مشکل ندارم، ولی موقع روشن شدن سیستم وقتی میخواد وارد محیط ویندوز بشه یه پنجره ای شبیه همین باز میشه که میتونی یوزر و پس بهش بدی (من فقط یک یوزر دارم اونم بدونه پسورد) که این باعث میشه که تا دکمه اینتر رو نزنی وارد ویندوز نشه و من که شبا سیستمم خودش برای دانلود روشن میشه به مشکل بزرگی بر میخورم.
باید چیکار کنم که به همون حالت قبلی برگرده؟
سلام
برین به کنترل پنل بعد user account بعد Change the way users log on or off رو باز کنید
گزینه اول رو تیک بزنید و apply کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)