512 مگ شیر![]()
512 مگ شیر![]()
خوب عزیز من کل PS3 ها رو وقتی روشن میکنی بعد از چند دقیقه دور فنش میره بالا...........
همین طوری،تئوری هم نمیشه گفت که دور فن یه کنسول بالا هستش یا نه باید کنسول رو از نزدیک معاینه کنی
این فن های اضافه هم مخصوص محیط های گرم و کوچیک هستش که توش هوا گردش نداره........
ولی ترجیحا شما کنسولت رو به یه تعمیر کار نشون بده تا خدایی نکرده مشکلی برای کنسولت پیش نیاد.........
بد تر
دیگه حتماً بیشترش رو VGA می گیره. چیزی واسه RAM بدبخت نمی مونه. 512 هم خیلی کمه آخه
سلام
یه مرد پیدا میشه منو راهنمایی کنه.....!!!
هارد 1 ترابایت وسترن گرفتم USB3 هم هست ولی کنسول شناساییش نمیکنه چه کنم.....!!!![]()
مطمئنی درست فرمتش کردی؟FAT 32 هستش یا نه...........
فرمت کردم ولی جواب نمیده....
فرمت FAT32 هم نداره راه دیگه ای نیست که درست بشه....؟؟
هاردتون چیه؟من هم یه western digital گرفتم همینطور بود فقط NTFS داشت و exFat اما تونستم با لینوکس فرمت کنم اگه لینوکس داری میتونی فرمت کنی![]()
بعد اينكه حرارت بره بالا دستگاه خودش اخطار ميده و چراغ سبز قرمز ميشه راسته؟؟؟
با یک هاب امتحان کردی وصلش کنی ؟هارد 1 ترابایت وسترن گرفتم USB3 هم هست ولی کنسول شناساییش نمیکنه چه کنم.....!!!
شما حتماً باید هاردت یا حداقل یک پارتیشنت FAT32 باشه چون PS3 فقط و فقط FAT32 رو میشناسه.
با این برنامه میتونید FAT32 فرمتش کنید. البته من تستش نکردم ولی باید جواب بده
اگه بازم نشناخت همونطور که دوستمون گفت میتونی از یک USB HUB استفاده کنی. یعنی HUB رو بزنی به یکی از پورت های PS3 و هاردت رو وصل کنی به HUB.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن سونی و GeoHotz هم ظاهراً به توافق رسیدند و سونی شکایتش رو پس گرفت. :
.
UPDATE: As of 4/11/11, I am joining the SONY boycott. I will never purchase another SONY product.
I encourage you to do the same. And if you bought something SONY recently, return it.
Why would you not boycott a company who feels this way about you?
There is much more to come on this blog
Hotz said
Last edited by sony_W810i; 12-04-2011 at 09:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)