پدرام من 3 تا از بازی هام Play Box هست ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم !!
فکر میکنم واسه بعضی DVD درایو ها مشکل ایجاد کنه !!!
نه؟؟؟
پدرام من 3 تا از بازی هام Play Box هست ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم !!
فکر میکنم واسه بعضی DVD درایو ها مشکل ایجاد کنه !!!
نه؟؟؟
اینطوری نیست که بلافاصله لنز رو ضعیف کنه
تو دراز مدت و با استفاده زیاد مخصوصا اگه درصد بالایی از بازی ها از این مارک باشن
لنز رو کم کم ضعیف میکنه و از عمر مفیدش کم میکنه
خیلی بودن دوستانی که این مشکل براشون پیش اومد
سعید خودت احساس نکردی وقتی PLAYBOX میزاری داخل کنسول صداش 2 برابر میشه ؟!
فکر کنم باید بیشتر توضیح بدم !!
تنظیمات در Xbox 360.
تنظیم HDTV Setting زمانی فعال میشه که شما بوسیله ی فیش HDMI دستگاه رو به HDTV یا Full HD TV متصل کرده باشید
که اگه TV شما قابلیت WIDE رو داره باید روی 1080i یا 1080p تنظیم کنید.(بسته به نوع LCD)
Screen format هم زمانی فعال میشه که شما دستگاه رو به یک TV معمولی وصل کرده باشید که این تنظیمات دیگه بسته به نوع TV باید Set شود.
گزینه ی Reference Level's تو تنظیمات Display این دستگاه برای میزان سایه روشن محیط بازی است که شما اگه روی گزینه ی Standard قرار بدی نسبت سایه روشن به هم کم میشه و تصویر یک حالت خیلی کم مات میشه جوری که شاید به نظر نیاد
ولی زمانی که شما روی intermadiate یا Expanded قرار میدید میزان نسیت سایه روشن در بازی بالا میره و میشه گفت کیفیت تصویر
به حالت Real (واقعی) در میاد .تو بازی GTA IV این تغییرات بسیار محسوس هست.
تنظیم HDMI Color space مربوط به پردازش رنگ در بازی هست که اگه با تلویزیون معمولی بازی میکنید روی Auto و اگه با کیفیت Full HD (1080p) بازی میکنید روی ycbcr709 (یکی مونده به آخری) قرار دهید .
تنظیمات در TV
این یکی دیگه کار خودتون هست چون چیزه خاصی نداره و بیشتر تنظیمات اصلی توسط کنسول انجام میشه.
Last edited by SamGun; 31-05-2009 at 01:07.
والا راستش زیاد دقت نکردم ! ولی تو بعضی از بازی ها صدای حرکت Optic زیاده و حسابی قرچ قورچ میکنه .فکر کنم همین DVD هام هست که اینطورین
دوستان عزیز من چون تو تهران نیستم خبر ندارم.ایا premium 60gig با برد جاسپر اومده؟؟؟چند تا مغازه داره و قیمتش؟؟
تا 21-25 میاد؟؟؟
سلام
من الان فروشگاه فتحي رو چك كردم. پريميوم جاسپر داره 280 هزار تومن. فكر كنم قيمتش خيلي عاليه؟ نه؟
راستيمن ال سي دي نارم و ميخوام روي مانيتور crt بازي كنم. چه كابلي بگيرم؟
سلام دوست عزیز
بله اومده.
شما یک سر به فروشگاه مجازی BC بزن.اونجا فروشگاه فتحی آورده.قیمت هم خیلی عالی هست.280 تومن که واقعا مناسبه.
در ضمن میتونی اینترنتی هم خرید کنی که با پست پیشتاز 2 روزه و با تیپاکس 1 روزه به دستت میرسه.
با سلام
اگر بازی من Full Stealth Patch نباشه چه مشکلی بوجود میاره؟
دستگاه بن میشه؟
Last edited by amirfiri; 31-05-2009 at 12:23. دليل: ایراد تایپی
سلام
من میخوام تا 20 خرداد یک xbox 360 elit بگیرم چند تا سوال داشتم
1.الان قیمت elit چنده ؟
2. از کجا بگیرم که ترف با انصاف باشه و خیالم از بابت جنس راحت باشه ؟
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)