PLAYDOTA.COM را میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر نیست پیدا کردی به ما هم بگو....
سلام به همه دوستان و اساتید.
من این سوال را ابتدا در بخش wow پرسیردم اما گفتند این بازی وارکرفت و یا همون wc هست که در این بخش پرسیده شود.
من یه تازه وارد تو بخش واکرافت هستم.تو گیم نت دوستم با بچه های بازی میکنم...دقیقا همین امروز تصمیم گرفتم تو سایت ها راجب بازی چیزهایی پیدا کنم به مطالب زیادی برخوردم و مهم ترین آن آنلاین بازی کردن بود.
چندین روش بود من که زیاد چیزی سر در نیاوردم فقط هرچی نوشته بود اجرا کردم اما نمیدونم چرا تو بازی سروری نیست.
خب اول یکم توضیح بدم:
بازی من WarCraft III هست و پچ 1.22 الان هم در حال دانلود پچ 1.24ی هستم...همچنین سوییچر تبدیل 1.22 به 1.24ی را هم دانلود کردم (این اطلاعات را همین امروز بدست آوردم)
در ضمن این عکس از پوشه نصب شده بازی که عکس گرفتم و آپلود کردم این لینکه مستقیه : کد:
http://img.--------.com/images/bkb5fz5mvy7scotgh7q.jpg
بعد از اینها من رفتم نرم افزار Garena که همین امروز از سایتش دانلود کردم را نصب و خودم را رجیستر کردم و همچنین ایمیلم رو کاملا ثبت کردم (به گفته نرم افزار )
بعد طبق آموزش های در سایت و همچنین در اینترنت ابتدا روم رو انتخاب کردم یه روم ایرانی بود و همچنین زمینش هم Dota بود (در حال حاضر من تمامی زمین ها را دارم با ADSL همه رو دانلود کردم...حالا نمیدونم جدیدا چیزی اومد یا نه اما فکر کنم چندین هزار تایی زمین دارم )
خلاصه روم رو انتخا کرده و سمت چپ عکس آدمک های سفید رنگ بعضی هم چندتایی سبز و بعضی هم قرمز بودند من تو سبزها رفتم و خوشبختانه وارد هم شدم بعد
طبق آموزش گزینه Setting رو زدم و اون پایین طبق آموزش دو تا واکرفت بود یکی war3 RPG و یکی دیگه هم war3 TFT احتمالا war3 TFT همون Frozen Throne هست منم مسیرش رو دادم و Update رو زده و استارت رو زدم و بازی اومد
بعد رفتم توی Local Area Network اما طبق آموزش اینجا باید چند تا سرور میبود که برای من نیست.
حالا نمیدونم مشکلم چیه
آیا از پچ هست که به جدیدترینش یعنی 1.24d تغییر بدم و یا اینکه از زمینشه که شاید تو کامپیوترم نباشه
لطفا کمکم کنید.
ممنونم از همه شما
بد از مدّتها غيبت بازم امدم وو 650 پست زمانه ما 45 پست بود من الان مالزيم دلم برا همتن تنگ شده قربونتن![]()
تو روم های ایران بیشتر 1.24b بازی میکنند اگه زمینش هم نداشته باشی سرور میاد ولی به جای عکس مپ علامت سوال میاد تو روم های اروپا و آمریکا بیشتر 1.24d بازی میکنند اگه ورژنت فرق داشته باشه سرورت نمیاد اگه هم بسازی بقیه نمیتونن join کنن پس باید ورژنت رو به1.24b تبدیل کنی
تو روم هاي ايراني با پچ 1.24b بازي ميكنن بخاطر همين تو نميتوني سرورهاي ساخته شده رو ببيني
ای بابا این چه وضعیتی را افتاده.
بیاین قرار بازی بزاریم. از دوستان هر کی بازیش خوبه بیاد اینجا ID شو بده . و زمان های On بودنشو رو هم بگه که یه قرار بازی بزاریم.
این ID منه:
bouki68
و معمولا شب On هستم.
در ضمن Any cw?
![]()
آقا منم پایم:
ID من: msaadat73
هروقت بگی البته به غیر از شب ها![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)