تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 959 اولاول ... 154554604644650651652653654655656657658664704754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 LORD OF THE RINGS: WAR IN THE NORTH

یه بازی RPG توپ در راهه البته من هیچ وقت نتونستم با هیچ کدوم از این بازی هایی که برای داستان ارباب حلقه درست شده کنار بیام البته کانکوئست بهتر از اون استراتپی بود ولی با این زیاد راضی نکرد من رو البته شاید بشه با این RPG کنار اومد همین دیروز بازی جدید ارباب حلقه ها با شناسه نبرد در شمال توسط کمپانی برادران وارنرز کمپانی و ناشر بزرگ هالیوودی معرفی شد!

خوب اگه اساتید اجازه بفرمایند من به معرفی این بازی در همین پست بپردازم (اطلاعات در حدی نبود که بخوام تاپیک بزنم در ضمن اصلا حوصله ترجمه متن های بلند الا جهت پریویو و ... ندارم)

شناسنامه بازی

عنوان ویدیو گیم : ارباب حلقه ها : نبرد در شمال
    ژانر : RPG
    پلتفورم ها :‌ PC , X360 , PS3
    سازنده : استودیو Snow Blind
    ناشر : کمپانی WB
    قابلیت بازی آنلاین : TBA
    درجه سنی : TBA
    تاریخ عرضه : TBA

محتوای مخفی: Official Fact Sheet 
    Developed in association with Middle-earth Enterprises, The Lord of the Rings: War in the North explores both original and familiar narrative elements as Warner Bros. Interactive Entertainment holds the rights to develop video games based on both the literary and motion picture content from The Lord of the Rings. Breaking new ground as a mature RPG video game set in Middle-earth, The Lord of the Rings: War in the North advances the RPG paradigm through innovative online, interdependent co-op play for up to three players who form their own Fellowship to fight Sauron's forces in the North.
    In The Lord of the Rings: War in the North, players can become the heroes in the great battle of the North as part of the epic War of the Ring. Exploring unseen lands, story elements and characters from Middle-earth as well as elements familiar from past feature films, gamers will experience extensive character customization and development, expansive co-op gameplay options and upgradeable weapons, skills and special abilities

خوب با توجه به متن بالا این وعده به گیمر ها داده شده که در قالب بازی نبرد در شمال شما خواهید تونست یکی از 3 کاراکتر رو که در واقع یاران حلقه هستند رو بردارید و با افراد سائرون نبرد کنید در قالب یک گیم پلی نقش آفرینی که واقعا جذابیت های خاص خودش رو داره شما این امکان رو خواهید داشت که از توانایی های منحصر به فرد و صلاح های کاراکتر ها بهره ببرید.

من یه نکته رو عرض کنم خدمت دوستداران این ژانر که من به شخصه معتقدم یکی از بهترین بازی ها می تونه باشه این ارباب حلقه های جدید چون جذاب ترین بازی که من برای ارباب حلقه ها انجام دادم بازی بود که با فرمت جاوا واسه موبایل بود اون هم RPG بود هنوز هم حاضرم براش وقت بذارم از بس شیرین و جالب هست. چی میشه اگه یه بازی با اون گیم پلی و روند و با کیفیت بالا واسه PC بیاد. حیف که در اولین روز معارفه بازی هیچ عکس و تریلری ازش منتشر نشده که ایکاش می بود.

من که با شنیدن خبر ساخت بازی جدید برای ارباب حلقه ها سورپرایز شدم... اخیرا بازی های شبیه ساز برای رمان های با این محتوا نظیر ارباب حلقه ها هری پاتر و ... زیاد جالب در نمیان امیدوارم این تسلسل باطل قطع بشه و شاهد یک شبیه ساز زیبا برای ارباب حلقه ها باشیم.

گرچه نتونستم اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار بدم که از بابت پوزش می خوام ولی امیدوارم با این خبر تونسته باشم شب عیدی خوشحال بکنم دوستانم رو.

موفق و گیمر باشید قربون همه تون

2. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Fall out :New Vegas در مقایسه با Metro2033: مقایسه تصاویر HD

Fall out :New Vegas یکی از بزرگترین بازی های سبک نقش آفرینی سال 2010 هست. این بازی یک قسمتی از سری Fall out هست ولی ادامه ای بر Fall out3 نیست. سایت GamingBolt تصمیم گرفته که گرافیک دو بازی Fall out :New Vegas و Metro2033 را از طریق تصاویر مقایسه کند. تصاویر مقایسه ای به شرح زیر است(اولین تصویر برای Fallout: New Vegas و دومین تصویر برای Metro2033 است):

از چهره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محیط ها

کد:
    در مبارزه

کد:
    دشمنان

کد:
    Last edited by vahidgame; 22-03-2010 at 14:37.

4. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین آقا یکم بزرگتر میذاشتی بیشتر دعات میکردیم!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

آره وحید جان.لطفا عکسارو ویرایش کن.خیلی طول میکشه تا همش بالا بیاد
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین آقا یکم بزرگتر میذاشتی بیشتر دعات میکردیم!!!!
    آره وحید جان.لطفا عکسارو ویرایش کن.خیلی طول میکشه تا همش بالا بیاد
    مرسی
    دوستان عزیز برای من که تصاویر در سایز متوسط هستش. از اون سایتی که گذاشتم همین حجم بودش. فکر کنم مرورگر من یه جوری هستش که حجم عکسو کم می کنه.
    حالا میگید چی کار کنم؟تصاویر فقط در همین سایز هستش.برای من الان تصاویر در حد خوبی نشون داده میشه و خیلی بزرگ نیست که اذیت بکنه.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا ویرایش کن عکسها به صورت لینک.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

مپ ها : 3 مپ جدید + 2 مپ از COD 4
    متاسفانه برای 30 روز در انحصار x360 هست (ما هم که بن شدیم :( )
    Crash و Shipment
    Last edited by Bs_panzer; 23-03-2010 at 21:02.

10. 4 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 5 عنوان مشترک که باید برای ps3 بیایند

براساس سایت Play magazine احتمال دارد پنج بازی زیر که همه آن ها برای هر دوی PC و Xbox360 هستند برای PS3 هم در آینده منتشر بشوند:

1- Left 4 Dead
    Mass Effect -2
    Portal2 -3
    Splinter Cell Conviction -4
    Metro 2033 -5

منبع خبر:
    کد:

12. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

و سرانجام The Witcher 2!!!!
    -------------------------------

CD Project RED امروز با قرار دادن عدد 2 در سایت The Witcher به صورت رسمی شماره دوم بازی را آنونس کرد.

در سپتامبر سال میلادی گذشته ویدئویی از نمایش بازی در یک کنفرانس بازی های ویدئویی leak شده بود اما سازندگان بازی آن را رسماً آنونس نکردند و اعلام کردند که ویدئو مذکور برای ناشرین و بازاریابی عنوان بعدی CDPR تهیه شده است.در آن زمان CDPR اعلام کرده بود که بازی برای کنسول ها نیز منتشر خواهد شد.

در ماه ژانویه CCDPR اعلام کرده بود که کار ساخت عنوان اکشن THEY را متوقف کرده است تا روی ساخت ادامه The Witcher تمرکز کند و اعلام کردکه منتظر خبرهای بعدی در مارس 2010 باشید.

اکنون که حدود یک هفته به پایان ماه مارس باقی مانده،CDPR رسماً The Witcher 2 را بازیرعنوان Assassins of Kings آنونس کرد.ضمن اینکه سایت Gametrailers نیز debut teaser بازی را به صورت اختصاصی منتشر ساخت.

The Witcher 2: Assassins of Kings با ثبت عدد 2 در وب سایت The Witcher رسماً آنونس شد

هنوز پلتفرم های بازی رسماً اعلام نشده است و مشخص نیست که چه شرکتی وظیفه انتشار بازی را برعهده خواهد داشت.

The Witcher محصول استودیوی لهستانی CD Project RED،در آخرین روزهای اکتبر 2007 بر روی پلتفرم PC انتشار یافت و به سرعت توانست علاقه مندان بسیاری را جذب خود سازد و نمرات بسیار خوبی را از سایت ها و مجلات معتبر کسب کند.یکسال بعد از آن نسخه enhance شده بازی به نام The Witcher Enhanced Edition منتشر شد که در آن بعضی از مشکلات بازی قبلی برطرف شده بود.The Witcher و نسخه Enhanced آن توانستند تنها بر روی پلتفرم PC به فروش استثنائی 1.5 میلیون نسخه ای دست پیدا کنند.ضمن اینکه بازی توانست بیش از 100 جایزه را از آن خود کند.

Geralt of Rivia،شخصیت اصلی The Witcher که در Assassins of Kings نیز پروتاگونیست بازی خواهد بود

-------------
    منابع:

Last edited by sasanjfr; 23-03-2010 at 16:18.

14. 9 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 10 بازی های پر فروش هفته پیش PC

لیست 10 بازی پر فروش PC در هفته گذشته یعنی از 14 تا 20 مارس به شرح زیر است:

1- dragon Age:Origins-Awakening
    Command and Conquer4 -2
    Sins of a Solar Empire - Trinity -3
    Sins of a Solar Empire: Diplomacy -4
    Mass Effect2 -5
    Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition -6
    Sins of a Solar Empire Expansion Bundle -7
    GalCiv II - Ultimate Edition -8
    Sins of a Solar Empire - Entrenchment -9
    Battlefield Bad Company2 -10
    Last edited by vahidgame; 23-03-2010 at 18:52.

16. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •