یه بازی RPG توپ در راهه البته من هیچ وقت نتونستم با هیچ کدوم از این بازی هایی که برای داستان ارباب حلقه درست شده کنار بیام البته کانکوئست بهتر از اون استراتپی بود ولی با این زیاد راضی نکرد من رو البته شاید بشه با این RPG کنار اومد همین دیروز بازی جدید ارباب حلقه ها با شناسه نبرد در شمال توسط کمپانی برادران وارنرز کمپانی و ناشر بزرگ هالیوودی معرفی شد!
خوب اگه اساتید اجازه بفرمایند من به معرفی این بازی در همین پست بپردازم (اطلاعات در حدی نبود که بخوام تاپیک بزنم در ضمن اصلا حوصله ترجمه متن های بلند الا جهت پریویو و ... ندارم)
شناسنامه بازی
عنوان ویدیو گیم : ارباب حلقه ها : نبرد در شمال
ژانر : RPG
پلتفورم ها : PC , X360 , PS3
سازنده : استودیو Snow Blind
ناشر : کمپانی WB
قابلیت بازی آنلاین : TBA
درجه سنی : TBA
تاریخ عرضه : TBA
Developed in association with Middle-earth Enterprises, The Lord of the Rings: War in the North explores both original and familiar narrative elements as Warner Bros. Interactive Entertainment holds the rights to develop video games based on both the literary and motion picture content from The Lord of the Rings. Breaking new ground as a mature RPG video game set in Middle-earth, The Lord of the Rings: War in the North advances the RPG paradigm through innovative online, interdependent co-op play for up to three players who form their own Fellowship to fight Sauron's forces in the North.
In The Lord of the Rings: War in the North, players can become the heroes in the great battle of the North as part of the epic War of the Ring. Exploring unseen lands, story elements and characters from Middle-earth as well as elements familiar from past feature films, gamers will experience extensive character customization and development, expansive co-op gameplay options and upgradeable weapons, skills and special abilities
خوب با توجه به متن بالا این وعده به گیمر ها داده شده که در قالب بازی نبرد در شمال شما خواهید تونست یکی از 3 کاراکتر رو که در واقع یاران حلقه هستند رو بردارید و با افراد سائرون نبرد کنید در قالب یک گیم پلی نقش آفرینی که واقعا جذابیت های خاص خودش رو داره شما این امکان رو خواهید داشت که از توانایی های منحصر به فرد و صلاح های کاراکتر ها بهره ببرید.
من یه نکته رو عرض کنم خدمت دوستداران این ژانر که من به شخصه معتقدم یکی از بهترین بازی ها می تونه باشه این ارباب حلقه های جدید چون جذاب ترین بازی که من برای ارباب حلقه ها انجام دادم بازی بود که با فرمت جاوا واسه موبایل بود اون هم RPG بود هنوز هم حاضرم براش وقت بذارم از بس شیرین و جالب هست. چی میشه اگه یه بازی با اون گیم پلی و روند و با کیفیت بالا واسه PC بیاد. حیف که در اولین روز معارفه بازی هیچ عکس و تریلری ازش منتشر نشده که ایکاش می بود.
من که با شنیدن خبر ساخت بازی جدید برای ارباب حلقه ها سورپرایز شدم... اخیرا بازی های شبیه ساز برای رمان های با این محتوا نظیر ارباب حلقه ها هری پاتر و ... زیاد جالب در نمیان امیدوارم این تسلسل باطل قطع بشه و شاهد یک شبیه ساز زیبا برای ارباب حلقه ها باشیم.
گرچه نتونستم اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار بدم که از بابت پوزش می خوام ولی امیدوارم با این خبر تونسته باشم شب عیدی خوشحال بکنم دوستانم رو.
موفق و گیمر باشید قربون همه تون
.gif)