من لاهیجانم بدون بسته 4جی بودم الان البته بسته دارم اما قبلش هم 4جی بودم
من لاهیجانم بدون بسته 4جی بودم الان البته بسته دارم اما قبلش هم 4جی بودم
دوستان من یه سیم رایتل دارم اگه ترابرد کنم به همراه اول ، سیم کارت همراه اول 4جی بهم میدن یا 3جی؟
بعد برای اینکه بسته ی شبانه نامحدود فعال بشه باید بسته یک روزه فعال کنم؟ بسته یکروزه که باعث فورجی شدن میشه چنده؟
از همراه اول تو اینستاگرام پرسیدم محدودیت مصرف سرویس نامحدودتون چقدره گفت نامحدوده چرا اینجا دوستان میگن بیست گیگ هست؟
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
عین سگ دروغ میگه همین که به هیجده گیگ دانلود رسید از شارژ کم میکنه،یه ۲۹ هزارمو خورد که با شکایت پس گرفتم،چندین بار هم زیر هزار تومن خورده که پیگیر نشدم
همراه اول و های وب = دروغ و دغل بازی
.
داداش اینجا تاپیک همراه اوله نه ایرانسل ، منم منظورم همراه اوله !
رفتم دکل رو نگاه کردم ، 2 نفر روش داشتن کار میکردن . به احتمال زیاد یکی دو روزه وصل میشه !![]()
الان دیدم یکی دیگه زیر حرفای من و جواب ایشون این پستو زد و اونا اینطوری ج دادن. متاسفانه من سیمم دایمی هست و اعتباری هیچوقت نداشتم و میترسم الان از نامحدودش استفاده کنم
Last edited by BPNIROU; 24-02-2017 at 19:12.
جوگیر نشو، اولا که من داداش نیستم دوما فرقی نداره ایرانسلو همراه جوال سوالتو دادم از گوشیت چیزی معلوم نیست چه جلوی نام همراه اول چه ایرانسل تو گوشیت نزده ۳جی یا۴جی
اولا یک هفته طول میکشه شارژو برگردونن،
دوما یک هفتس داری میگی سیم دائمی دارم میترسم استفاده کنم،خب یه سیم اعتباری بگیر استفاده کن،مطمئن باش بیش از هیجده گیگ دانلود کنی از شارژت کم میشه حالا باور نکن!
.
دوست عزیر چرا ناراحت میشی ؟ =)))) بنده که چیزی نگفتم !
به هر حال ممنون !
.
پ.ن : تازه فهمیدم که خانم هستید ، شرمنده ! نمی دونستم
Last edited by erfan.it; 24-02-2017 at 19:25.
یک هفتست من دارم میگم؟ من دیروز پست زدم، چرا عادت دارید جو بدید به ماجرا، گفتم که شاید یه راهنمایی بکنید که فعلا یه چیزی خودم پیدا کردم، یه بسته شبانه روزی هم الان فعال کردم با بسته یک تا یازده صبح که ده ساعت نامحدود هست، امشب شروع به دانلود میکنم هر زمان که شروع کرد از بسته شبانه روزیم کم کنه یعنی نامحدود همونقدر دانلود شده، کنترل میکنم منم نتیجشو اینجا قرار میدم، اما امیدوارم تو بسته ساعت یک تا یازده محدودست بیست نباشه حداقل ۴۰گیگ باشه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)