تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 3347 اولاول ... 15455460464465065165265365465565665765866470475411541654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من الان سیگنال نسل 3.5 که دارم دریافت میکنم 100 درصد و تا 89 dbm... میخواستم بدونم این سیگنال خوبه؟ یا باید جای بهتری پیدا کنم تا dbm پایینتر بیاد؟ چون هر جای خونه که تست میکنم از این بهتر دیگه نمیشه . سیگنال الان بازی هم نمیکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید
    اصلا سرعت دریافتی چقدر به سیگنال در 3g ربط داره؟
    Last edited by hasanoooooooo; 26-11-2014 at 00:21.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

دوستان من الان سیگنال نسل 3.5 که دارم دریافت میکنم 100 درصد و تا 89 dbm... میخواستم بدونم این سیگنال خوبه؟ یا باید جای بهتری پیدا کنم تا dbm پایینتر بیاد؟ چون هر جای خونه که تست میکنم از این بهتر دیگه نمیشه . سیگنال الان بازی هم نمیکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید
    اصلا سرعت دریافتی چقدر به سیگنال در 3g ربط داره؟
    در همين حد خوبه ٨٧-٩٠ زير اين ديگه عالي هست مثل ٦٠-٧٠ بالاي ٩٠ ديگه روي سرعت تاثير گذار ميشه ولي اگر جايي رو پيدا كردين كه پايين تر بده اونجا بگذارين اما اگر نبود ديگه به همين راضي باشين چون تفاوت زيادي روي سرعت نميده استيبل باشه كافيه

من خودم اينجا يه نقطه رو پيدا كردم ٨٥ ميده و سرعت تا جايي كه پهنا باند اجازه بده بالا ميره اما همين كه گوشيو دستم ميگيرم و مكانش تغيير ميكنه ميره تا ١٠٣ و گاها ١١٣ كه كلا قطع ميشه و ميره روي نسل ٢ از نظر سرعت هم روي ١٠٣ db سرعتي كه ميتونه ٦٠٠ ٧٠٠ باشه ميشه ٥٠ ٦٠

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by isbn; 26-11-2014 at 01:59.

3. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها ایرانسل امشب یه مرگیش شده نمیتونم بسته فعال کنم ارور میده

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در همين حد خوبه ٨٧-٩٠ زير اين ديگه عالي هست مثل ٦٠-٧٠ بالاي ٩٠ ديگه روي سرعت تاثير گذار ميشه ولي اگر جايي رو پيدا كردين كه پايين تر بده اونجا بگذارين اما اگر نبود ديگه به همين راضي باشين چون تفاوت زيادي روي سرعت نميده استيبل باشه كافيه

من خودم اينجا يه نقطه رو پيدا كردم ٨٥ ميده و سرعت تا جايي كه پهنا باند اجازه بده بالا ميره اما همين كه گوشيو دستم ميگيرم و مكانش تغيير ميكنه ميره تا ١٠٣ و گاها ١١٣ كه كلا قطع ميشه و ميره روي نسل ٢ از نظر سرعت هم روي ١٠٣ db سرعتي كه ميتونه ٦٠٠ ٧٠٠ باشه ميشه ٥٠ ٦٠

Sent from my iPhone using Tapatalk
    رفیق ممنونم ازت... من الان با این شرایطی که بهت گفتم سرعتم با 32 کانکشن یا 16 یا بیشتر (فرقی نمیکنه ! ) و سرورهای مختلف و پرسرعت ... بالای 250 نمیره به هیچ وجه... با برنامه gps هم که وصل میشم به اینترنت جامو بر اساس دکل اینترنتم نشون میده که دکل دقیقا همون دکلی هست که یک کوچه با ما فاصله داره!! ( از این نزدیک تر که دیگه نمیشه..) والا دیگه اگه گوشیو ببرم تو بالکن خونه میشه 85 dbm .... بنظرت این 3 تا سرعتمو خیلی بالاتر میبره؟

6. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رفیق ممنونم ازت... من الان با این شرایطی که بهت گفتم سرعتم با 32 کانکشن یا 16 یا بیشتر (فرقی نمیکنه ! ) و سرورهای مختلف و پرسرعت ... بالای 250 نمیره به هیچ وجه... با برنامه gps هم که وصل میشم به اینترنت جامو بر اساس دکل اینترنتم نشون میده که دکل دقیقا همون دکلی هست که یک کوچه با ما فاصله داره!! ( از این نزدیک تر که دیگه نمیشه..) والا دیگه اگه گوشیو ببرم تو بالکن خونه میشه 85 dbm .... بنظرت این 3 تا سرعتمو خیلی بالاتر میبره؟
    این نشون میده که اون bts خیلی دگیر هست و بار ترافیکیش بالاست یا کلا پهنا باند اختصاص داده شده بهش کمه !
    خیر زیاد تاثیری نداره اما حالا امتحان کنید بد نیست من خودم بودم قفل میکردم روش انقدر تست میکردم تا ببینم چی به چیه کم کم خودم دارم میشم یه دکل سیار از بس هی جای گوشیو عوض کردم و تست گرفتم
    Last edited by isbn; 26-11-2014 at 02:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این نشون میده که اون bts خیلی دگیر هست و بار ترافیکیش بالاست یا کلا پهنا باند اختصاص داده شده بهش کمه !
    خیر زیاد تاثیری نداره اما حالا امتحان کنید بد نیست من خودم بودم قفل میکردم روش انقدر تست میکردم تا ببینم چی به چیه کم کم خودم دارم میشم یه دکل سیار از بس هی جای گوشیو عوض کردم و تست گرفتم
    والا ما اینکارارو موقعی که edge تازه اومده بود خیلی کردیمولی این 3g سیگنالش خیلی خیلی حساس هست... 10 سانت 10 سانت خیلی تغییر داره!

9. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درسته حساسیتشخیلی بالاتر هست

11. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا ما اینکارارو موقعی که edge تازه اومده بود خیلی کردیمولی این 3g سیگنالش خیلی خیلی حساس هست... 10 سانت 10 سانت خیلی تغییر داره!
    شما 10 سانت 10 سانت جا عوض میکنی من 1 میلیمتر 1 میلیمتر! زمانی که ADSL رو برای تغییر ISP قطع کرده بودم و وابسته به 3G بودم مناسبترین نقطه کنار پنجره بود رو پیدا کرده و گوشی رو از سقف آویز و وصل به PC کردم و تنها با چند درجه چرخوندن حول خودش 3 آنتن میشد 4 آنتن و با دو درجه چرخوندن دیگه میشد 5 آنتن کامل

13. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان برای اولین بار بسته یک 1 گیگ خریدم . (از 2 تا 8 صبح)

دوستان از ساعت 2 گزشتم دانلود که کالا به غیر از اون هزینه بسته که خریدم ، کل شارژ گوشیم روهم خالی کرد ....

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام با مودم D-Link DWM-156 روی ویندوز 7 حداکثر چه سرعتی میشه از 3g ایرانسل گرفت؟ من از طریق tethering گوشی Huawei رو با همین سیم کارت و همین آنتن دهی وصل کردم به کامپیوتر و تا 500 کیلوبایت سرعت دانلود داشتم اما با این خیلی کمتره ، طبیعیه یا مشکلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •