یارو خودش به گفت که سرعت ها عادی شده و نا محدود ها قبلا سرعت بالا میگرفتین حال میکردین الان دیگه اینطوری نیست
یارو خودش به گفت که سرعت ها عادی شده و نا محدود ها قبلا سرعت بالا میگرفتین حال میکردین الان دیگه اینطوری نیست
من الان 128 نامحدود رزرو دارم.
سرویس فعلیم 128 محدوده که حجمش داره تموم میشه.
تموم که شد رزرو رو جایگزین میکنم و بهتون میگم سرعت فعلیم که محدوده با نامحدود فرقی کرده یا نه.
چند گیگ خریدی این حجمی رو؟
کی نموم میشه؟![]()
اگر شما پارس آنلاین داری تاپیکش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت چه قدره؟
اطلاعات مودم رو بزار
به نظر من اگر سرعت ها رو واقعی کنن و زیر سرعت واقعی نشه باز هم بهتره
البته اگر شرکتی بهتر از مخابرات نده و تا جایی که می دونم تو مازندران نامحدود فقط مخابرات خوبه
قیمتهای امحدود یکیه ولی مخابرات نوسان داره و الانم داره نامحدود رو حذفش میکنن خود رئیس گفتم دستورشو دادم
این سرعت 16 رو هم بهمون نمیده
ولی خوب اگه حجمی باشه ترافیک دزدی نداره
یعنی فقط شهر شما داره بر می داره یا کل استان؟
میخواستم نامحدود بگیرم همون اول بهم نمیدادن.
میخواستم یک ماهه محدود بگیرم از شبانه رایگان استفاده کنم که مخابرات گفت فقط 6 ماهه شبانه رایگان داره.
ما هم رفتیم 6 ماهه گرفتیم.کلا 12 گیگ.ماهی 2 گیگ. یه گوگل رو باز میکردم 1 گیگش میرفت.
دیگه به فکرم نرسید که یک ماهه محدود بگیرم بعد یک ماه رو تحمل کنم دانلود نکنم(که شک داشتم 1 ماه اصلا دانلود نکنم)بعدش برم از تو پنل نامحدود بگیرم.
الان فعلا حدود 3 ماه گذشت با صرفه جویی های فراوان 1 گیگ مونده.![]()
من خودم 1 مگ محدود داشتم.الان که نامحدود دارم سرعتشون مثل همه.ههردوتاشون ساعت 11 , 12 ظهر به بعد سرعت دانلود با سرورای خارجی میاد پایین از 300 میرسه به 100, 90. قبلا شاید مشکل از منه.
دیرروز رفتم خونه دوستم 512 محدود 6 ماهه داره.اونم همین مشکلو داره.
یعنی عملا مخابرات سرویساش با هم تفاوتی ندارن. همین واسم جای تعجب.
دوست عزيز تا جايي ك من ميدونم بابل اينجور دستوراتو ميده نه آمل!
بعدش اينكه فك نميكنم اينجور محدود كردنها دست اينا باشه.آخه نميتونيم گوگل رو باز كنيم اين چه ريطي به محدود يا نامحدود داره اخه!
طرفي ك براش زنگ زدين احتمالا جو گرفتتش يه چي گفته![]()
منم زنگ زدم همينو گفتن.ميگفت تا چند روز ايينده بهمون قول دادن ك درستش كنن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)