1 مگ نامحدود تست الان با قند شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ نامحدود تست الان با قند شکن
به سلامتي خيرش رو بيني.
1- ايهاالناس ما بايد چيكار كنيم كه از دست اين پاس ماناماد خلاص بشيم؟ الان اينا چرا با ماهي 22.5 مي تونن 512 نامحدود بگيرن در حاليكه براي ما 26500 هست؟ 4 تومن چي ميشه؟
2-بريد سايت پاس ماناماد يه بنر زده نوشته پشتيباني 24 ساعته مي خوام فردا شب ساعت 3 زنگ بزنم ببينم خوابن يا بيدار
3- گوگولي مگوليم فكر كردي خودت تنها بلدي از اين صفحات بذاري؟بيا اينم مال من :
از وقتي گودزيلا رو به نسخه هاي بالاي 21 ارتقا دادم اينجوري شده. در حاليكه توي اينترنت اكسپلورر نسخه 6 كه روي خود ويندوز هست مشكلي نداره.
4-من كه فعلا با اين حالي كه به سرويس 256 من دادن دلم واسه سرعتهاي بالا تنگ نميشه:
اگه منظورت آپلوده براي من روي 2 مگ بستن! هم آپلود هم دانلود!
ممد دایال آن دمند رو که فعال کردم بعد از 90 دقیقه حتی دانلودهامم قطع کرده!
باید یه پیج رو با بروزرم همینطوری الکی باز بذارم که قطع نشه؟چیجوریاس؟
نمي دونم دقيق! قبلا فعال كرده بودم وقتي كاري با اينترنت نداشتم قطع ميشد. اينكه مي گي وسط دانلود قطع بشه....!
شايد به مرورگر ربط داشته باشه!
آقا این فایرفاکس بالای 20 کلاً داغونه واسه تنظیمات مودم ها.اون گزینه رو بیخیال شدم.ضمناً خواب موندم و از سرویس جا موندم
من برم دنبال کار و زندگیم.فیلمامم گذاشتم دانلود.چه حالی میده اینترنت نامحدود.حتی با همین سرعت دانلود الانم(الان ثبت شده بین 70 تا 75).
تا بعد از ظهر که برمیگردم مواظب خودتون باشین![]()
آقا یه سوال دارم هر کی جواب بده جایزه ( به اندازه وزن خود چوب کبریت دریافت کنید)داره... متن رو با دقت بخونید
من سیستمم رو از طریق تنظیم بایاس برای دانلود شبانه روشن میکنم و دو حالت برای من پیش میاد
حالت اول..... سیستم کاملا خاموشه و حتی دوشاخه هم توی پزیز نیست.حالا فرضا ساعت 12 شب و من دوشاخه رو به پریز میزنم ولی سیستم رو روشن نمیکنم و منتظر میمونم (البته که منتظر نمیمونم و میرم لالا ) تا سیستم ساعت دو روشن بشه و شروع به دانلود کنه.... در کمال تعجب با وجود اینکه سیستم روشن میشه ولی هیچ دانلودی انجام نمیشه... اگه گفتی چرا؟؟؟؟ خودم میگم چون چراغ lan مودم خاموشه !!! گرفتی چی شد؟مودم روشن میشه ولی چراغ لن غیر فعاله....
حالت دوم.... مثلا ساعت 12 شبه و من در حال استفاده از سیستم هستم ....خب دیگه وقت لالا رسیده و من باید برم بخوابم پس چیکار میکنم؟؟؟هزار و صد آفرین به تو پسر گل....سیستم رو خاموش میکنم ولی دوشاخه رو از پریز جدا نمیکنم بخاطر اینکه ساعت 2 دانلود کنه ... در این حالت چراغ lan مودم روشنه و ساعت 2 هم که میشه مث موشک دانلود میکنه ...
حالا شما باید بگین چرا توی حالت اول چراغ لن روشن نمیشه؟توی تنظیمات بایاس گزینه ای هست که مربوط به این کار میشه ؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز خب این چه کاریه بخوای از طریق بایوس سیستمت روشن بشه...
شما برنامه زیر رو دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من هرشب سیستم رو با این روش روشن میکنم.هیچ مشکلی هم نداره....
سیستمو میزارم روی standby سر ساعت معین خودش روشن میشه و idm هم طبق زمانبندی دانلود رو شروع میکنه.
این روش رو الان طبق دو حالت تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!
lدوست عزیز ممنون بخاطر پاسخ
از این برنامه زمانی که ویندوز ایکس پی داشتم استفاده کردم و بسیار برنامه خوبی بود...ولی چون روی ویندوز 7 با کرک کردنش مشکل داشتم و گاهی هم اجرا نمیشد قیدش رو برای همیشه زدم ...مخصوصا چون با هایبرنیت کردن ویندوز 7 هم باز مشکل داشتم رفتم سراغ بایاس که میتونم بگم در کل بیشتر راضی هستم ..... من جواب سوال بالا برام مهمه و الا همانطور که گفتم قلقش رو میدونم و میدونم چیکار کنم که دانلود شبانه از دستم نره...
خواهش میکنم..
دوست عزیز من الان ویندزوم 8 هست. وبا کرک این برنامه مشکلی ندارم.
شما کرک رو در فولدر نصب برنامه کپی کنید.همین!
برای هایبرنت کردن ویندوز 7:
محتوای مخفی: هایبرنت
در مورد سوالتون بگم چون من از طریق بایوس تست نکردم نمیتونم راهنماییتون کنم.ولی شما باز با این برنامه تست کن حله احتمال زیاد....
راستی مخابرات برا دانلود شبانه باید یکبار مودم رو خاموش روشن کنی تا رایگان حساب کنه؟(مثه اسیاتک)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)