تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 3017 اولاول ... 15455460464465065165265365465565665765866470475411541654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

2. 4 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکماهه 22.5 تومنه.من همین الان گرفتم.
    اینم سرعتش:

=-=-=-=-=-=-=-=-=
    بچه ها وارد تنظیمات مودم که میشم،وقتی میخوام تنظیمات اتصال رو ویرایش کنم این خطا رو میده:

چه مرگشه؟

=-=-==-=-=-=-=-=
    ممد منظورم از اون پیغام این بود:

راستی 512 نامحدود گرفتم.
    دلم واسه سرعت 260 تنگ شد

به سلامتي خيرش رو بيني.
    1- ايهاالناس ما بايد چيكار كنيم كه از دست اين پاس ماناماد خلاص بشيم؟ الان اينا چرا با ماهي 22.5 مي تونن 512 نامحدود بگيرن در حاليكه براي ما 26500 هست؟ 4 تومن چي ميشه؟
    2-بريد سايت پاس ماناماد يه بنر زده نوشته پشتيباني 24 ساعته مي خوام فردا شب ساعت 3 زنگ بزنم ببينم خوابن يا بيدار

3- گوگولي مگوليم فكر كردي خودت تنها بلدي از اين صفحات بذاري؟‌بيا اينم مال من :

از وقتي گودزيلا رو به نسخه هاي بالاي 21 ارتقا دادم اينجوري شده. در حاليكه توي اينترنت اكسپلورر نسخه 6 كه روي خود ويندوز هست مشكلي نداره.
    4-من كه فعلا با اين حالي كه به سرويس 256 من دادن دلم واسه سرعتهاي بالا تنگ نميشه:

دوستان که 256 نامحدود دارن سند رو چند بسته هست ؟
    اگه منظورت آپلوده براي من روي 2 مگ بستن! هم آپلود هم دانلود!

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ممد دایال آن دمند رو که فعال کردم بعد از 90 دقیقه حتی دانلودهامم قطع کرده!
    باید یه پیج رو با بروزرم همینطوری الکی باز بذارم که قطع نشه؟چیجوریاس؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممد دایال آن دمند رو که فعال کردم بعد از 90 دقیقه حتی دانلودهامم قطع کرده!
    باید یه پیج رو با بروزرم همینطوری الکی باز بذارم که قطع نشه؟چیجوریاس؟
    نمي دونم دقيق! قبلا فعال كرده بودم وقتي كاري با اينترنت نداشتم قطع ميشد. اينكه مي گي وسط دانلود قطع بشه....!
    شايد به مرورگر ربط داشته باشه!

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

نمي دونم دقيق! قبلا فعال كرده بودم وقتي كاري با اينترنت نداشتم قطع ميشد. اينكه مي گي وسط دانلود قطع بشه....!
    شايد به مرورگر ربط داشته باشه!
    آقا این فایرفاکس بالای 20 کلاً داغونه واسه تنظیمات مودم ها.اون گزینه رو بیخیال شدم.ضمناً خواب موندم و از سرویس جا موندم
    من برم دنبال کار و زندگیم.فیلمامم گذاشتم دانلود.چه حالی میده اینترنت نامحدود.حتی با همین سرعت دانلود الانم(الان ثبت شده بین 70 تا 75).
    تا بعد از ظهر که برمیگردم مواظب خودتون باشین

9. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

آقا یه سوال دارم هر کی جواب بده جایزه ( به اندازه وزن خود چوب کبریت دریافت کنید )داره... متن رو با دقت بخونید
    من سیستمم رو از طریق تنظیم بایاس برای دانلود شبانه روشن میکنم و دو حالت برای من پیش میاد
    حالت اول..... سیستم کاملا خاموشه و حتی دوشاخه هم توی پزیز نیست.حالا فرضا ساعت 12 شب و من دوشاخه رو به پریز میزنم ولی سیستم رو روشن نمیکنم و منتظر میمونم (البته که منتظر نمیمونم و میرم لالا ) تا سیستم ساعت دو روشن بشه و شروع به دانلود کنه.... در کمال تعجب با وجود اینکه سیستم روشن میشه ولی هیچ دانلودی انجام نمیشه... اگه گفتی چرا؟؟؟؟ خودم میگم چون چراغ lan مودم خاموشه !!! گرفتی چی شد؟مودم روشن میشه ولی چراغ لن غیر فعاله....

حالت دوم.... مثلا ساعت 12 شبه و من در حال استفاده از سیستم هستم ....خب دیگه وقت لالا رسیده و من باید برم بخوابم پس چیکار میکنم؟؟؟هزار و صد آفرین به تو پسر گل....سیستم رو خاموش میکنم ولی دوشاخه رو از پریز جدا نمیکنم بخاطر اینکه ساعت 2 دانلود کنه ... در این حالت چراغ lan مودم روشنه و ساعت 2 هم که میشه مث موشک دانلود میکنه ...
    حالا شما باید بگین چرا توی حالت اول چراغ لن روشن نمیشه؟توی تنظیمات بایاس گزینه ای هست که مربوط به این کار میشه ؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا یه سوال دارم هر کی جواب بده جایزه ( به اندازه وزن خود چوب کبریت دریافت کنید )داره... متن رو با دقت بخونید
    من سیستمم رو از طریق تنظیم بایاس برای دانلود شبانه روشن میکنم و دو حالت برای من پیش میاد
    حالت اول..... سیستم کاملا خاموشه و حتی دوشاخه هم توی پزیز نیست.حالا فرضا ساعت 12 شب و من دوشاخه رو به پریز میزنم ولی سیستم رو روشن نمیکنم و منتظر میمونم (البته که منتظر نمیمونم و میرم لالا ) تا سیستم ساعت دو روشن بشه و شروع به دانلود کنه.... در کمال تعجب با وجود اینکه سیستم روشن میشه ولی هیچ دانلودی انجام نمیشه... اگه گفتی چرا؟؟؟؟ خودم میگم چون چراغ lan مودم خاموشه !!! گرفتی چی شد؟مودم روشن میشه ولی چراغ لن غیر فعاله....

حالت دوم.... مثلا ساعت 12 شبه و من در حال استفاده از سیستم هستم ....خب دیگه وقت لالا رسیده و من باید برم بخوابم پس چیکار میکنم؟؟؟هزار و صد آفرین به تو پسر گل....سیستم رو خاموش میکنم ولی دوشاخه رو از پریز جدا نمیکنم بخاطر اینکه ساعت 2 دانلود کنه ... در این حالت چراغ lan مودم روشنه و ساعت 2 هم که میشه مث موشک دانلود میکنه ...
    حالا شما باید بگین چرا توی حالت اول چراغ لن روشن نمیشه؟توی تنظیمات بایاس گزینه ای هست که مربوط به این کار میشه ؟؟؟؟

سلام
    دوست عزیز خب این چه کاریه بخوای از طریق بایوس سیستمت روشن بشه...
    شما برنامه زیر رو دانلود کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من هرشب سیستم رو با این روش روشن میکنم.هیچ مشکلی هم نداره....
    سیستمو میزارم روی standby سر ساعت معین خودش روشن میشه و idm هم طبق زمانبندی دانلود رو شروع میکنه.

این روش رو الان طبق دو حالت تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!

12. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز خب این چه کاریه بخوای از طریق بایوس سیستمت روشن بشه...
    شما برنامه زیر رو دانلود کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من هرشب سیستم رو با این روش روشن میکنم.هیچ مشکلی هم نداره....
    سیستمو میزارم روی standby سر ساعت معین خودش روشن میشه و idm هم طبق زمانبندی دانلود رو شروع میکنه.

این روش رو الان طبق دو حالت تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!
    lدوست عزیز ممنون بخاطر پاسخ
    از این برنامه زمانی که ویندوز ایکس پی داشتم استفاده کردم و بسیار برنامه خوبی بود...ولی چون روی ویندوز 7 با کرک کردنش مشکل داشتم و گاهی هم اجرا نمیشد قیدش رو برای همیشه زدم ...مخصوصا چون با هایبرنیت کردن ویندوز 7 هم باز مشکل داشتم رفتم سراغ بایاس که میتونم بگم در کل بیشتر راضی هستم ..... من جواب سوال بالا برام مهمه و الا همانطور که گفتم قلقش رو میدونم و میدونم چیکار کنم که دانلود شبانه از دستم نره...

14. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

lدوست عزیز ممنون بخاطر پاسخ
    از این برنامه زمانی که ویندوز ایکس پی داشتم استفاده کردم و بسیار برنامه خوبی بود...ولی چون روی ویندوز 7 با کرک کردنش مشکل داشتم و گاهی هم اجرا نمیشد قیدش رو برای همیشه زدم ...مخصوصا چون با هایبرنیت کردن ویندوز 7 هم باز مشکل داشتم رفتم سراغ بایاس که میتونم بگم در کل بیشتر راضی هستم ..... من جواب سوال بالا برام مهمه و الا همانطور که گفتم قلقش رو میدونم و میدونم چیکار کنم که دانلود شبانه از دستم نره...
    خواهش میکنم..
    دوست عزیز من الان ویندزوم 8 هست. وبا کرک این برنامه مشکلی ندارم.
    شما کرک رو در فولدر نصب برنامه کپی کنید.همین!
    برای هایبرنت کردن ویندوز 7:
      محتوای مخفی: هایبرنت 
    به منظور فعال کردن حالت Hibernate در ویندوز 7 باید برای شروع روی منوی Start کلیک کرده و در کادر جست‌وجو Power Option را تایپ و سپس گزینه Power Option را از فهرست انتخاب کنید.
    در قسمت بعد روی پیوند Choose What the Power Button Dose کلیک کنید و سپس کلید Power Button Settings را برابر با Hibernate قرار داده و کلید Save Changes را بزنید. در مرحله بعد کلید Back را بزنید و روی کلید Change When the Computer Sleeps کلیک کنید. در صفحه بعدی روی پیوند Change Advanced Power Settings کلیک کنید. در این مرحله یک صفحه باز می‌شود. به ترتیب روی کلید Sleep کلیک کرده و گزینه Allow Hybrid Sleep را برابر با Off قرار دهید. دقت داشته باشید که فهرست کشویی بالای صفحه روی گزینه Balanced Active تنظیم شده باشد.

در مورد سوالتون بگم چون من از طریق بایوس تست نکردم نمیتونم راهنماییتون کنم.ولی شما باز با این برنامه تست کن حله احتمال زیاد....

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

راستی مخابرات برا دانلود شبانه باید یکبار مودم رو خاموش روشن کنی تا رایگان حساب کنه؟(مثه اسیاتک)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •