تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 2605 اولاول ... 15455460464465065165265365465565665765866470475411541654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم این وضع تا تیر به همین صورت باشه، بعد اونم تکلیف مشخصه یا ملی ملیه، یا مثل قبل میشه !!
    این وضع دیگه هیچ وقت درست بشو نیست.
    دلخوش به این مقدار نباشید!

2. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه وقتی باید بگیریم بریم روان پزشک که چرا ما از این مخابرات اینترنت میگیریم.

4. 2 کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟
    مخابرات تهران حجمی نداره. فقط نامحدوده. برای بقیه استان ها میتونید برید سایت مخابرات همون استان یا در تاپیک مربوطه از بچه ها بپرسید.
    واسه تهران رو میدونم روزانه حساب میکنه یعنی مثلا اگر 20ام ماه بگیرید به اندازه 10 روز حساب میکنه.

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

512 مخابرات دارم

مرکز دانشگاه

چند روزه که نوسان سرعت دارم

دوستان دیگه ام اینجورین؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض سرویس ADSL مخابرات تهران

512 مخابرات دارم

مرکز دانشگاه

چند روزه که نوسان سرعت دارم

دوستان دیگه ام اینجورین؟
    درسته یکدفعه سرعت چنان پایین میاد که با قطعی فرقی نداره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

دوستان سیستم مخابرات بر اساس تعرفه ماهانه هست دیگه که بر تعداد روز تقسیم میشه ...
    من چند روزه خیلی سوییچ کردم 3 روز 512 گرفتم که میشه تقریبا روزی 700 تومن بعد 1024 و ....
    مشکلی که پیش نمیاد ؟

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
    خدايا چيكار كنيم به نظر شما
    افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
    افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم
    اگه تهرانی اینترنتی میتونی تا یه مگ ارتقا بدی نیازی هم به منت کشی نیست البته الان به صرفه نیست چون فعلا رو هواست نت مخابرات و وضعیتش خرابه. من یه مگ داشتم به 512 کاهش دادم!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جای تو بودم میگفتم دعا کن فهم و شعورت بیاد بالا !!
    بعضی زنای مخابرات خیلی وحشین دعوا دارن
    Last edited by lexuus; 13-04-2013 at 03:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •