این وضع دیگه هیچ وقت درست بشو نیست.
دلخوش به این مقدار نباشید!![]()
این وضع دیگه هیچ وقت درست بشو نیست.
دلخوش به این مقدار نباشید!![]()
یه وقتی باید بگیریم بریم روان پزشک که چرا ما از این مخابرات اینترنت میگیریم.
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟
مخابرات تهران حجمی نداره. فقط نامحدوده. برای بقیه استان ها میتونید برید سایت مخابرات همون استان یا در تاپیک مربوطه از بچه ها بپرسید.
واسه تهران رو میدونم روزانه حساب میکنه یعنی مثلا اگر 20ام ماه بگیرید به اندازه 10 روز حساب میکنه.
512 مخابرات دارم
مرکز دانشگاه
چند روزه که نوسان سرعت دارم
دوستان دیگه ام اینجورین؟
درسته یکدفعه سرعت چنان پایین میاد که با قطعی فرقی نداره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان سیستم مخابرات بر اساس تعرفه ماهانه هست دیگه که بر تعداد روز تقسیم میشه ...
من چند روزه خیلی سوییچ کردم 3 روز 512 گرفتم که میشه تقریبا روزی 700 تومن بعد 1024 و ....
مشکلی که پیش نمیاد ؟
شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
خدايا چيكار كنيم به نظر شما
افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم
اگه تهرانی اینترنتی میتونی تا یه مگ ارتقا بدی نیازی هم به منت کشی نیستالبته الان به صرفه نیست چون فعلا رو هواست نت مخابرات و وضعیتش خرابه. من یه مگ داشتم به 512 کاهش دادم!
جای تو بودم میگفتم دعا کن فهم و شعورت بیاد بالا !!
بعضی زنای مخابرات خیلی وحشین دعوا دارن
Last edited by lexuus; 13-04-2013 at 03:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)