اینم میخواد مثلا از این خز بازیهای فیروز کریمی در بیاره....
![]()
بله
خير
اینم میخواد مثلا از این خز بازیهای فیروز کریمی در بیاره....
![]()
از دوره قطبی برای نیمکت پرسپولیس نقشه میکشید!
داره از الان جو رو آماده میکنه برای.......![]()
يكبار هم كه صدا و سيما خرج كرد و بازي رو مستقيم پخش كرد بازي به خاطر بارش شديد باران نيمه كاره موند و بدجور ركب خورد.
الان پيش خودشون ميگن اي كاش كه اين همه خرج نميكرديم.
بازی دوباره ادامه پیدا کرد و 0-0 شد.
خب الان همه چی به بازی اخر ایران بستگی داره که حتما باید هلند رو ببره !
اگر مساوی بشه باید گل زده ها رو در نظر گرفت که بازم فکر کنم ایران گل زده بیشتری داشته باشه !
کلا ایران در وضعییت خوبیه و احتمال سعودش زیاده.
سايت گل- تيم دونايسکا استرادا در بازي معوقه خود از هفته نهم مقابل اسلوان براتيسلاوا متوقف شد. در اين بازي که به ميزباني شاگردان ناصر حجازي انجام شد، دو تيم به تساوي بدون گل دست يافتند. دونايسکا با اين تساوي 19 امتيازي شد و همچنان در رده پنجم جدول ليگ اسلواکي باقي ماند.
2009/10/29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت گل- تيم ملي نوجوانان ايران در دومين بازي خود در جام جهاني 2009 نوجوانان مقابل کلمبيا به تساوي دستي يافت. در اين بازي که چهارشنبه شب در ورزشگاه اسوئنه شهر کالابار برگزار شد، دو تيم به تساوي بدون گل رضايت دادند. ميشائيل هستر داور نيوزيلندي اين بازي به اميد عاليشاه از ايران کارت زرد نشان داد. اما اين بازي که از ساعت 21:30 به وقت تهران اغاز شده بود، در ساعت 30 دقيقه بامداد پنج شنبه به پايان رسيد.
بارش شديد باران که از نيمه دوم آغاز شد، باعث توقف بازي در دقيقه 57 شد. اين توقف حدود 75 دقيقه طول کشيد تا با کاهش شدن بارندگي دو تيم به زمين برگشتند و بازي را ادامه دادند. ايران با اين ترکيب مقابل کلمبيا بازي کرد: ايمان صادقي، اميد عاليشاه، بهمن مالکي، ايمان شيرازي، علي گودرزي، مهرگان گلبرگ، مهرداد يگانه، سعيد لطفي، افشين اسماعيل زاده، کاوه رضايي، پيام صادقيان(89- حسين گوهري)
مي خواهم در مورد اينکه خودم در بين اسامي محبوبها نبودم چيزي بگويم. اين را بايد مردم بگويند، اما اين را مي گويم چرا سيروس قايقران بين اين اسامي نبود؟ قايقران را علاوه بر بازيکنان، مردم هم دوست داشتند او محبوب گيلان و ايران بود.
اين روزها پرسش زيادي در مورد آينده پيام و حضور يا عدم حضور اين تيم در ليگ برتر در ذهن همه موج مي زند. شايعات هم که کم مسؤولان اين تيم يک حرفي مي زنند و مسؤولان ليگ و کميته انضباطي يک حرف ديگر. در اين ميان احتمالاً حرفهاي خداداد عزيزي به عنوان وکيل طلبکاران و فردي که مسؤولان پيام روي ميانجيگري اش حساب باز کرده اند، مي تواند راهگشا باشد. با او البته در مورد نبودن نامش در ميان محبوبهاي سه دهه اخير هم حرف زديم که مثل هميشه نوع نگاهش به موضوع و انتقادش به فردوسي پور جالب بود.
* داستان پيام چي شد؟ شما رضايت داديد يا نه ؟
- پيامي وجود ندارد که وضعيتي داشته باشد. آقايان در جلسه با ما قول دادند طلب يک ميليارد و 300 ميليوني طلبکاران را بدهند. ما هم حسن نيت نشان داديم و 300 ميليون تخفيف داديم، اما به وعده شان عمل نکردند بعد استاندار از من و شريفي خواست که يک ماه ديگر فرصت دهيم که من گفتم بحث آقاي شريفي و کميته انضباطي به خودشان مربوط است. اما ما ديگر فرصت نمي دهيم. قبلاً حسن نيت مان را نشان داديم.
* اگر شما رضايت ندهيد، پيام سقوط مي کند
- بحث تنها من نيست. پشت اين رضايت دو جين بازيکن ديگر هم هستند که حق شان را مي خواهند. چطور مي شود حق ديگران را نداد و تيمداري کرد. پول بدهند و رضايت بگيرند.
* ابومسلم اين هفته هم به پيروزي نرسيد. مشکل آنها کجاست؟ گمان مي کنيد با آمدن زمان مشکل حل شود؟
- از زمان هيچ شناختي ندارم. اما در مورد ابومسلم بايد بگويم که پول فقط يکي از مشکلات آنهاست. اين تيم بد بسته شده و هيچ مربي نمي تواند به راحتي با اين تيم بد بسته شده، نتيجه بگيرد. الان پاس و شاهين بوشهر جان گرفته اند و دارند خودشان را بالا مي کشند. با اين وضعيت، ابومسلم يکي از تيمهاي سقوط کننده اصلي است.
* مهدي تاج گفته، خداداد بايد حرفهايش را ثابت کند. قضيه اين مصاحبه اخيرتان دارد بيخ پيدا مي کند؟
- اتفاقاً در اين ارتباط با عزيز محمدي حرف زدم. گفتم تاج مصاحبه من را کاملاً نخوانده و اطرافياني که داستان مصاحبه را برايش تعريف کرده اند، شيطنت به خرج داده اند. عزيز محمدي هم به من اعلام کرد، من مصاحبه را کاملاً با دقت خواندم و ديدم که مشکلي ندارد. متأسفانه اينجا مصاحبه ها را هر کسي هر طور مي خواهد تفسير مي کند.
* اينکه در نظرسنجي برنامه 90 جزو بازيکنان محبوب نبوديد، تعجب نکرديد؟ به هر حال مردم يکي از بهترين خاطرات فوتبالي شان را مديون شما هستند. گل به استراليا را مي گويم.
- محبوبيت ها را برنامه نود تعيين نمي کند. فردوسي پور فقط از استقلال و پرسپوليس ستاره ها را انتخاب مي کند، چون بالاخره برنامه اش خرج دارد. وقتي بازيکنان از استقلال و پرسپوليس انتخاب مي شوند، تعداد پيامکها هم به طور طبيعي بالا مي رود و برنامه نود گرم تر و پول پيامکها بيشتر مي شود. پس طبيعي است که اگر قرار باشد بهترين آبدارچي ليگ را هم انتخاب کنند، باز آبدارچي هاي استقلال و پرسپوليس باشند. نمي خواهم در مورد اينکه خودم در بين اسامي محبوبها نبودم چيزي بگويم. اين را بايد مردم بگويند، اما اين را مي گويم چرا سيروس قايقران بين اين اسامي نبود؟ قايقران را علاوه بر بازيکنان، مردم هم دوست داشتند او محبوب گيلان و ايران بود.
* نظرت در مورد انتخاب عابدزاده چيست؟
- انتخاب مردم هميشه انتخاب درستي است. به عابدزاده تبريک مي گويم و در انتخابش شک ندارم. بحث من اين بود که چرا فردوسي پور فقط استقلالي ها و پرسپوليسي ها را انتخاب مي کند؟ مگر ستاره ديگر تيمها محبوب نيستند.
جوادرستم زاده
سايت گل- مسعود مرادي با كمك حسن كامرانيفر و رضا سخندان ديدار فينال AFC كاپ اسيا که در روز 12 آبانماه برگزار مي شود را سوت مي زند. در فينال اين دوره، تيمهاي الكرامه سوريه و كويت اس سي با يكديگر ديدار ميكنند تا تكليف قهرمان در پايان بازي مشخص شود.
مرادي روز شنبه پس از قضاوت بازي پرسپوليس و استيل اذين راهي کويت خواهد شد تا اين بازي را قضاوت کند.
مرادي در حالي سهشنبه هفته آينده در كويت خواهد بود كه شب گذشته در ناگويا قضاوت بازي برگشت نيمهنهايي ليگ قهرمانان بين الاتحاد عربستان و ناگويا را برعهده داشت.
ایرنا: مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان از انتصاب فرهاد کاظمي به عنوان سرمربي جديد اين باشگاه خبر داد.
مهدي زمان روز پنجشنبه گفت : کاظمي آدم توانمندي است و سابقه خوبي نيز در ابومسلم داشته است.
وي با بيان اينکه طرفداران ابومسلم نيز خاطرات خوبي از کاظمي و حضورش در ابومسلم دارند، گفت: براي بهتر شدن تيم برنامههاي زيادي داريم و ان شاء الله ابومسلم در پايان ليگ جزو شش تيم نخست خواهد شد.
زمان افزود: به فرهاد کاظمي اعلام کرديم بازيکنان مدنظرش را به ما معرفي کند تا زمينه حضور آنها در ابومسلم را فراهم کنيم.
وي در خصوص قطعي نشدن عقد قرار داد با اکبر ميثاقيان گفت: به خاطر هواداران مشهدي تلاش زيادي کرديم که ميثاقيان به ابومسلم بيايد ولي شهرداري تبريز اجازه نداد و ما هم نميتوانستيم بيشتر از اين صبر کنيم و براي همين باب مذاکره را با فرهاد کاظمي باز کرديم.
زمان در خصوص مدت قرار داد فرهاد کاظمي با ابومسلم اظهار داشت: قرار داد ما با کاظمي يک ساله و نيم است چرا که معتقديم بايد کار را به صورت ريشهاي پيگيري و اجرا کرد.
علي پروين كه يك مدت با مديران پيروزي مشكل داشت و حتي مقابل تيم جبهه گيري كرد و ...
حجازي هم با قلعه نويي وارد جنگ زرگري شد و ...
علي كريمي هم از پيروزي رفت و در بازي با تراكتور هم ...
فقط ميمونه عابدزاده كه هنوز وارد حاشيه ها نشده.
اگه نتيجه نظرسنجي رو آخر برنامه اعلام ميكرد نتايج واقعي تري در ميومئ.چون از وقتي وسط برنامه نتيجه رو اعلام كرد راي ها يكطرفه شد.خيليها هم كه فكر ميكردند اگه به گزينه اي كه راي بيشتري داره راي بدند تو مسابقه شركت ميكنند !!! راي الكي دادند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)