سلام
بازی مخصوص PS1 هست و قابلیتی(حداقل در این ورژن) برای آنلاین بودن وجود نداره یعنی نیازی نیست وجود داشته باشه. بازی خط داستانی و نکات فراوانی داره که باید تک نفره طی بشه.
MMO رو سرچ کردم یه چیزایی اومد ولی فکر نمی کنم.
سلام
بازی مخصوص PS1 هست و قابلیتی(حداقل در این ورژن) برای آنلاین بودن وجود نداره یعنی نیازی نیست وجود داشته باشه. بازی خط داستانی و نکات فراوانی داره که باید تک نفره طی بشه.
MMO رو سرچ کردم یه چیزایی اومد ولی فکر نمی کنم.
Last edited by pcsoft; 23-03-2012 at 20:01.
................................................
Last edited by yuseph; 26-02-2013 at 14:47.
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنهدوستان سلام.
برای رفتن به شهر لازمه که کارهای زیادی انجام بدین.البته فکر میکنم غیر ممکن باشه.اما وجود داره.
کارهایی که باید تا پایان سال3وم انجام داده باشید:
کامل کردن تمام توت فرنگیهای قدرتی.
زن و بچه دار شدن.
بزرگ بودن بچه.
هدیه دادن به افراد در روز تولدشان.
99آیتم فروخته باشید.
بیدار کردن تمام الهه ها.
.
.
.
بعد پدربزرگتون میاد پیشتون وبهتون میگه:
stey in my town?
go to king city?
یادم نیست
وشما با انتخاب go to king city میتونید به شهر رویایی رفت و آمد کنید.
البته تجربه شخصیم اینه که وقتی توی بازی باkarenازدواج کرده بودم یه روز اون مریض بود ودکتر من رو برای تهیه دوا فرستاد به شهر هرچند جاهای زیادی نمیتونستم برم اما جای گستره ای بود.
این مربوط به4-5سال قبله و من دستگاه روفروختم وگرنه حتما سیو بازی رو براتون میزاشتم.
.................................................. ...........................
پ ن:یه راهنما دوستمون گذاشته که باید ازش کمال تشکر رو کرد.اما واقعیت اینه که اگه بخواییم بهش یه عنوان اعطا کنیم باید بگیم:
(مقدماتی درباره مزرعه دار)
بازی مذکور فوق العاده پیچیده و غریبه!
خودم بیش از 4بار وهربار3ساله بازی کردم اما اونی که میخواستم نتونستم انجام بدم....
تازه این نکته رو در نظر بگیرید:
میتونید2بار ازدواج کنید!
میتونید2مرزعه داشته باشید!
میتونید تجارت کنید!
میتونید کمباین داشته باشید!
و....
این بچه هارم الکی سر کار نزار
هم من میدونم هم خودت خوب میدونی کل چیزایی که گفتی چرت و پرته
اگرم واقعا به این اراجیفی که استخراج کردی از خودت باور داری و کسی بهت گفته به کسی که اینارو بت گفته یه چندتا بد و بیراه بگو بدون بقیه چیزایی هم که بت گفته درباره ی مسائل دیگه دروغ بوده !
اگرم فقط قصدت مسخره کردن و سرکار گذاشتنه بدون اگه الآن تو یه عده رو سرکار بزاری یه دست بالاتر از تو پیدا میشه که تورو بدجوری سرکار بزاره و برات گرون تموم بشه!
Last edited by Crawling In MySkin; 31-03-2012 at 15:19.
سلام.برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
این بچه هارم الکی سر کار نزار
هم من میدونم هم خودت خوب میدونی کل چیزایی که گفتی چرت و پرته
اگرم واقعا به این اراجیفی که استخراج کردی از خودت باور داری و کسی بهت گفته به کسی که اینارو بت گفته یه چندتا بد و بیراه بگو بدون بقیه چیزایی هم که بت گفته درباره ی مسائل دیگه دروغ بوده !
اگرم فقط قصدت مسخره کردن و سرکار گذاشتنه بدون اگه الآن تو یه عده رو سرکار بزاری یه دست بالاتر از تو پیدا میشه که تورو بدجوری سرکار بزاره و برات گرون تموم بشه!
دوست من سری اول این بازی که سانسوری نبود رو شاید هنوز بشه تو جای سیدی بعضی دوستان پلی 1 باز پیدا کرد این بازی 10سال پیش سالم سالمش بود وجود داشت من خودم باچشمام شهرو ندیدم ولی اینو میدونم که وقتی خیلی خیلی بچه بودیم بازی درست حسابیش بود واین بدونین که فقط وفقط میشه با یه قطعه سخت افزاری که اسمش یادم نیست به شهر رفت من مطمئنم 100%که بقیه چیزا مثل مزرعه دیگه وبرنج وبقیه غذا ها وبقیه چیزارو میشه جور کرد جز اونایی که با اون قطعه بدست میاد شما بگردین خیلی خیلی زیاد هم باید بگردین شاید تو بچه های محله های قدیمی شهرمون هنوز کسی این بازی رو داشته باشه ولی ندونه که حجمش 550مگ هست چون اصل بازی550 مگ هست مال ما فکر کنم200مگ باشه که خفن ناقصه.
این بازی مال 10سال پیشه ولی یاد خاطرش هیچ وقت از ذهن من یکی بیرون نمیره چون مثل اینو من یکی ندیدم.
موفق باشید.
شما 550 مگ رو برا ما بیار ما دستت رو میبوسیمسلام.
دوست من سری اول این بازی که سانسوری نبود رو شاید هنوز بشه تو جای سیدی بعضی دوستان پلی 1 باز پیدا کرد این بازی 10سال پیش سالم سالمش بود وجود داشت من خودم باچشمام شهرو ندیدم ولی اینو میدونم که وقتی خیلی خیلی بچه بودیم بازی درست حسابیش بود واین بدونین که فقط وفقط میشه با یه قطعه سخت افزاری که اسمش یادم نیست به شهر رفت من مطمئنم 100%که بقیه چیزا مثل مزرعه دیگه وبرنج وبقیه غذا ها وبقیه چیزارو میشه جور کرد جز اونایی که با اون قطعه بدست میاد شما بگردین خیلی خیلی زیاد هم باید بگردین شاید تو بچه های محله های قدیمی شهرمون هنوز کسی این بازی رو داشته باشه ولی ندونه که حجمش 550مگ هست چون اصل بازی550 مگ هست مال ما فکر کنم200مگ باشه که خفن ناقصه.
این بازی مال 10سال پیشه ولی یاد خاطرش هیچ وقت از ذهن من یکی بیرون نمیره چون مثل اینو من یکی ندیدم.
موفق باشید.
وقتی شما خودت نرفتی معنیش اینه که شنیدی
650 صفحه ی این تاپیک ما بحث کردیم درباره شهر و هیچ اثری ازش پیدا نشد که نشد
پس بهتره به شایعات اعتنایی نکنیم
این بازی برای خودش قشنگه نه شهری که هیچ وقت وجود نداشته
هیچ عکسی از شهری رویایی شما در هیچ جای جهان پیدا نمیشه چه برسه به سیو
میشه کمک کنید تا به شهر برسیم.؟؟؟
عزیز من شهری وجود ندارهمیشه کمک کنید تا به شهر برسیم.؟؟؟
اون آقایی هم که خودش داره میگه من نمیخوام تو بحثا شرکت کنم دلیلش اینه که خودش خوب میدونه چیزی که داره میگه از اساس یک دروغه
من عکس برای شما میارم که با اولین دوربینی که ساخته شده گرفته شده هنوز هست تو همین اینترنتم هست
ما میگیم سیو هیچی چرا هیج عکسی وجود نداره؟
این بازی لذتش به همینه که خودشو بازی کنی نه اینکه هی دنبال شهر خیالی باشی
کسایی هم که با قاطعیت میگن وجود داره فقط و فقط مشکل آزار دادن دیگران و به قولی عقده ی سرکار گذاشتن دارن
یه سری فقط شنیدن و نقل قول میکنن اونا که هیچی
دیدی که تا من اومدم کسی نیومد از اون فلسفه ی غیر واقعیش دفاع کنه غیر از کسی که فقط دربارش شنیده بود !
شاید ایمان-رضا من رو یادش بیاد من یوزر های متعددی داشتم یکیش Zende بود
ما تو این تاپیک بیش از 400 صفحه بحث کردیم برای شهر و هیچ نتیجه ای ندیدیم
خیلی ها اومدن گفتن ما رفتیم ما رفتیم عکسم بخواید میزاریم براتون بعدم دیگه پیداشون نشد
خیلی ها میخواستن بفروشن سیو شهر رو اونم گرون ! =))
پس بهتره شما هم برید از خود بازی لذت ببرید
سلامنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث خوبی رو ادامه دادین.
حرف شما هم منطقی هست که چرا عکسی از شهر وجود نداره.
من که شخصا برای شهر رفتن بازی نمی کنم. چون خود بازی اینقدر آیتم و نکات و زیبایی داره که می تونه به تنهایی گیمر رو راضی کنه.
دوستان از بازی لذت ببرید و این که بگیم شنیدیم و گفتن که شهر وجود داره رو قبول نکنید. متاسفانه شایعه درباره این بازی خیلی زیاد هست.
Last edited by pcsoft; 01-04-2012 at 09:38.
من حاضرم یک عکس از شهر بزارم . ولی ازم نخواهید که در بارش توضیح بدم .
اگه همه قبول می کنید بگید تا اینجا بزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)