یه ادکلن ارزون قیمت بهم معرفی میکنید (مردانه)
حدود 15تا20 تومن
چون که اینجا هوا گرمه و رطوبتی ادکلن سردی باشه
یه عطر سرد مردانه هم معرفی کنید
ممنون
یه ادکلن ارزون قیمت بهم معرفی میکنید (مردانه)
حدود 15تا20 تومن
چون که اینجا هوا گرمه و رطوبتی ادکلن سردی باشه
یه عطر سرد مردانه هم معرفی کنید
ممنون
چی چی از شرکت ساپیل . قیمتش هم زیر 15 تومنه .
ممنون از پاسخ
بجز چی چی
یعنی بوش خوب نیست ؟
چون تو سایت fragrantica.com دیدم زیاد ازش تعریف کردن مخصوصا خیلیا گفته بودن خیلی خیلی س ک س ی ه .
مگه سیلورسنت بده؟منظورم پخش بو و ماندگاری بود.
خب این ادکلن به خاطر تندی ای که داره ممکنه خیلیا سر درد بگیرن.من عاشق فرمول قدیمش بودم.الان فرمول عوض شده و مثل قدیم نیست و منم دوستش ندارم مثل قبل
تجربه ثابت کرده که بوهای شیرین تقریبن همه پسنده پس اگه سر دو راهی موندی و بین دو تا کار شیرین و گرم و غیر شیرین موندی اونی که شیرینه رو انتخاب کن.
راستی محمد جون الان واسه کارای گرم زود نیست ؟ تازه اول تابستونیم.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
چرا کاملا زودهراستی محمد جون الان واسه کارای گرم زود نیست ؟ تازه اول تابستونیم.
والا دارم یه لیست 10-20 تایی تهیه میکنم واسه فصل سرد اونو اینجا بزارم که بچه ها با توجه به خواسته هام نظر بدن که کدوم بهتره
که خب هنوز زوده
دوستان راست می گن عطر سکرفایز اجمل همون بوی الین بنفش. میده یعنی دیگه 200 تومن ندم به الین؟
بین الین بنفش و عطر ال صورتی کدوم خوشبوترن؟کمی بوهاشونو توصیف می کنین؟ممنون
خودم عطر کوکوی شانل رو دوست دارم اما 300 گرونه خوب
![]()
آرت و آرت فرش از پاریس ولی. کوبیسم از امپر.البته موندگاری در حد 4-5 ساعته
امروز عطر امانوئل اونگارو 3 هم خیلی بهم حال داد بوی خاصی داره نمیتونم بگم شبیه چه عطریه خریدمش 55 تومن خیلی خوبه 2 ساعت پخش بو و 7-8 ساعت ماندگاری داره.بلو من اصل هم برای دوستم خریدم که 90 میگفت و من 86 بهش دادم.در اصل بودنش هم شک ندارم.
قابل توجه دوستان . ست زیر ایکون شامل شاور ژل +عطر+افتر شیو تو بازار قائم دیدم 50 تومن. درباره بارکد هم بگم که خیلی از محصولات یک کشور به دلیل ارزون بودن تولید در جای دیگه و تحت لیسانس اون کشور تولید میشه که خب بارکد کشور دوم رو میخوره و این دلیل بر تقلبی بودن جنس نیست.
راستی فرنچ کلاب رو که زده بودم چند نفر اسم عطرم رو پرسیدن .خیلی حال کردم. اونوقت بهم ثابت شد تو انتخابم اشتباه نکردم.فقط موندگاریش خیلی کمه3-4 ساعت ولی تجربه بوی 250 تومنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)