تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 4105 اولاول ... 15455460464465065165265365465565665765866470475411541654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. من افتادگی دریچه میترال قلب دارم و کف پام هم تا حدی صافه. به کجا باید مراجعه کنم تا بدونم میتونم معاف بشم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام. من افتادگی دریچه میترال قلب دارم و کف پام هم تا حدی صافه. به کجا باید مراجعه کنم تا بدونم میتونم معاف بشم یا نه؟
    سلام.

دفترچه وظیفه عمومی رو از پلیس + 10 تهیه میکنید.

برگه های مربوط به معافیت پزشکی رو پر میکنید.

مدارک رو تو پلیس + 10 ثبت میکنید و تو روزی که بهتون میگن به وظیفه عمومی شهرتون مراجعه میکنید برای کمیسیون.

اگه تشخیص بدن معاف هستی ... معاف میشی و برای همیشه خلاص از دست خدمت...

موفق باشی.

3. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

جدیدا دیگه اونجوری نیست هر وقت پست کنی اولین اعزام میری حتی اگه 6 ماه یا 4 ماه معافیت تحصیلی رو هم داشته باشی

کلا تا 2 هفته دیگه جوابش میاد ( برگ سبز) ... برای تمدید یا تعجیل تاریخ اعزامت هم باید فقط یکی از 5 شرط رو داشته باشی که تو سایت نظام وظیفه هم هست و در غیر این صورت تمدید یا تعجیل نمی کنند .

از من از زمانی که به دستشون رسید تا تاریخ زدند 4 روز شد و دو هفته ای ( حتی کمتر) جوابش اومد ... اگه میخوای برای امریه اقدام کنی حتما باید 2 ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی ...

بدترین حالات رو در نظر بگیر تا مثه من از بهم خوردن برنامه ریزیم شوکه نشی
    ممنون از توضیحت عزیز ... خوبه نه اتفاقا من دوست دارم تا همین 15 م سریع تر برگه ها بیان و تکلیفم معلوم شه و برم شرشو بکنم
    Last edited by SA.JJ.AD; 24-12-2011 at 04:03.

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من فارق التحصیل 90/04/31 هستم و تا 90/10/30 مهلت دارم
    حالا چندتا سوال دارم
    اول اینکه من افتادگی دریچه قلب دارم، شماره چشمم هر کدوم شمارش 4 تصادف هم داشتم تو بچگی
    * سوال اولم اینه که من اگر بخوام معاف از رزم بشم، چون معاف دائم نمیشم با این شرایط آیا باید الان که می خوام دفترچه بفرستم توش بنویسم؟ و اینکه اصلا معاف از رزم بشم خوبه یا نه؟ یعنی معاف از رزم بشم چه فرقی دارم با بقیه
    * سوال دوم اینه که تو دفترچه یه قسمت داره واسه آموزش تکمیلی بسیج، من نرفتم یعنی باید خیر بزنم ولی اگر تو مدتی که تا قبل از اعزام وقت دارم بتونم برم آیا تاثیری داره و میتونم آموزشیم رو خذف کنم؟
    * سوال بعدیم اینه که بابام تو مدت خدمتش تو منطقه بوده و حدود یک سال جبهه داره، برای اینکه کسر از خدمت کنم باید کی اقدام کنم؟ می تونم الان برم اونجایی که بوده و اقدام کنم که بقیه کاراش رو همینجا انجام بدم؟
    * و سوال بعدیم اینه که اگر بتونم واسه امریه اقدام کنم، باید وقتی برگ سبز میاد اقدام کنم؟
    پس شد 4 تا سوال
    ممنون میشم دوستانی که می تونن راهنماییم کنن

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام منم اعزامی 1/10 بودم 02 تهران امروز ÷ادگان بودم لباسارو دادن ولمون کردن تا دوشنبه صبح شیش باید اونجا باشیم

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام دوستان
    من فارق التحصیل 90/04/31 هستم و تا 90/10/30 مهلت دارم
    حالا چندتا سوال دارم
    اول اینکه من افتادگی دریچه قلب دارم، شماره چشمم هر کدوم شمارش 4 تصادف هم داشتم تو بچگی
    * سوال اولم اینه که من اگر بخوام معاف از رزم بشم، چون معاف دائم نمیشم با این شرایط آیا باید الان که می خوام دفترچه بفرستم توش بنویسم؟ و اینکه اصلا معاف از رزم بشم خوبه یا نه؟ یعنی معاف از رزم بشم چه فرقی دارم با بقیه
    * سوال دوم اینه که تو دفترچه یه قسمت داره واسه آموزش تکمیلی بسیج، من نرفتم یعنی باید خیر بزنم ولی اگر تو مدتی که تا قبل از اعزام وقت دارم بتونم برم آیا تاثیری داره و میتونم آموزشیم رو خذف کنم؟
    * سوال بعدیم اینه که بابام تو مدت خدمتش تو منطقه بوده و حدود یک سال جبهه داره، برای اینکه کسر از خدمت کنم باید کی اقدام کنم؟ می تونم الان برم اونجایی که بوده و اقدام کنم که بقیه کاراش رو همینجا انجام بدم؟
    * و سوال بعدیم اینه که اگر بتونم واسه امریه اقدام کنم، باید وقتی برگ سبز میاد اقدام کنم؟
    پس شد 4 تا سوال
    ممنون میشم دوستانی که می تونن راهنماییم کنن
    سلام.

1- معاف از رزم نشین بهتره چون عملا هیچ فرقی تو آموزشی و یگان خدمتتون که نمیکنه بماند، اکثرا برای همه به ضررشون تموم شده. از همه ی اینا که بگذریم، کلی از زمان و هزینه تون رو باید صرف رفتن به بیمارستانهایی که بهتون معرفی میکنن جهت معاینه و کمیسیون پزشکی و ... بکنین. دست آخر هم که خدمتتون تموم بشه تو کارت پایان خدمت مینویسه معاف از رزم و هر جا که این کارت رو ببرین خیال میکنن که یه ایرادی دارین در کل اگه از من میشنوین دنبالش رو نگیرین.

2- اگه بتونین تا قبل از ثبت درخواست اعزامتون تو دفاتر پلیس +10 دوره ی تکمیلی رو تموم کنین میتونین تو دفترچه این گزینه رو علامت بزنین و مدارکش رو هم ضمیمه ی دفترچه بفرستین و آموزشیتون حذف میشه ولی وقتی دفترچه رو بدون علامت گذراندن دوره ی تکمیلی بسیج فرستاده باشین ولی تا موعد اعزامتون این دوره رو بگذرونین، باز هم باید آموزشی رو برین.

3- برای گرفتن کسری هم همین الان اقدام کنین. هر چی دیرتر اقدام کنین قانون کسری داره روز به روز عوض میشه و کسر خدمتها کمتر میشه. پدرتو هر جا که خدمت کرده (منظورم سپاه یا ارتش هستش) باید برین همونجا و گواهی تاییدیه سوابق خدمتی پدرتون رو بگیرین و همراه با سایر مدارکتون موقعی که دارین دفترچه رو در پلیس +10 ارسال میکنین، گواهی کسر خدمت رو هم بفرستین تا تو برگ سبز که میاد در خونتون قید بشه و از همون اول مشخص بشه که شما چقدر کسری دارین. گرفتن کسر خدمت بعد از اعزام دردسر های زیادی داره ولی ناممکن نیست.

4- نه ..!! برای امریه از همین الان اقدام کنین. اون موقع دیگه فایده نداره.

موفق باشین.
    90/10/3

8. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:04.

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ما نیرو هوایی خضرایی بودیم تا 10 ام بهمون مرخصی دادند
    داش نیرو هوایی خضرایی عشق و حاله

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

هواست باشه لباسا رو اندازه بگیری من 50 تومن پیاده شدم

11. این کاربر از sarbaz sarehal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.قابل توجه کسانی که سابقه خدمت قبلی دارن.کلا آموزشی ندارین.
    من ۱۰ ماه سابقه خدمت داشتم.۱\۱۰\۹۰ به مرکز آموزش ۰۱ اعزام شدم با همان اتوبوس که فرستاده بودن برگشتیم.اونجا تا ۱۵\۱۰\۹۰ مرخصی دادن گفتن که ۱۵\۱۰\۹۰ بیاین امریه هاتون رو بگیرین.هنوز معلوم نیست کدوم یگان بیافتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم:
    اینکه میگن کفالت ممکنه ورداشته بشه ، تا کی این اتفاق ممکنه بیافته؟
    تا اخر 91؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •