تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 2199 اولاول ... 15455460464465065165265365465565665765866470475411541654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

دیروز منم وایمکس گرفتم با مودم بیرونی
    یه مشکلی دارم
    شناسه اشتراک و شناسه پرداخت رو جعبه مودم با شناسه اشتراک و شناسه پرداخت روی پیش فاکتور من یکی نیست

منم وقتی خواستم هزینه طرح رو پرداخت کنم از شناسه پرداخت روی فاکتور استفاده کردم که هشت رقمه
    حالا چطوری برم توی کنرتل حساب اینترنتی
    از روی جعبه که وارد میکنم میگه demo هست
    روی فاکتور هم uri نداره که برم چک کنم
    در ضمن یک مگ گرفتم ولی سرعتش مثل 128 هست.
    چکار کنم

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ساعت یک تا چهار صبح کاملا قطع بود و وقتی وصل شد سیگنال از 40 % به 60% ارتقاء پیدا کرده بود و چراغ مودم هم از سه چراغ به چهار چراغ رسید. منکه باورم نمیشه یک بار قطعی ممکنه برای ارتقاء شبکه بوده ولی انگار اینجوری بوده ایندفه.

آزادی/یادگار امام

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

تست 128 روز جمعه :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل این دوستمون رو من هم داشتم یه آیپی میداد که 100 بار هم پشتیبانی تماس گرفتم به نتیجه نرسیدم تا شارژم تموم شد و سرویس جدید شارژ کردم این مشکل حل شد مشکل اینطوریاست که مشکلی مبین نت پیدا کرده آیپی بعضی ها مثل من ثابته و تغییر نمیکنه الان من یه آیپی یه هفتست که 20 بار هم خاموش روشن کردم تغییر نکرد در حقیقت آیپیم ثابته! اون زمان هم دقیقا اینطوری بود اون آیپی که میداد اگه این دوستمون بره تو ساینی که Isp آیپیش رو بشناسه مثل Speedtest نشون میده آیپیشو افرانت نه مبین نت که یه سری از سایت ها که varzesh3.com هم شامل میشه باز نمیکنه و این هست شاهکار مبین نت
    پ.ن:به این دوستمون بگم الکی با مبین نت تماس نگیر هزار تا راه بهت میگن جواب نمیده بعدش برای اینکه میخوان ردت کنن میگن باهاتون توی یک ساعت اینده تماس میگیریم که مشکلتون حل بشه ولی دیگه خبری ازشون نمیشه من حدود 8 تومن شارژم سره صحبت با اینا رفت خودت صبر کن تا مشکلت حل بشه سعی کن تو این مدت از S o c k s یا V p n استفاده کنی.
    خدا رو شکر مشکل من حل شد و با ریست کردن حل شد.ولی این چه مدلشه ممکنه یکدفعه دیگه که ریست کنم دوباره این مشکل پیش بیاد واقعاً مسخرست.دیگه اینطوریشو نه دیده بودم نه شنیده بودم.
    بله.قبل از اینکه ریستارت کنم تو speedtest سرور رو نوشته بود افرانت اما بعد از اینکه ریست کردم شد مبین نت و ای پی ام هم عوض شد.
    پشتیبانی هم که هیچی گیر یه ادمی افتادم که بهم گفت یکسری چیزها رو برم تو تنظیمات مودم عوض کنم اما بعد از اون هرکاری میکردم دیگه مودم اصلا کار نمیکرد و یک انتن هم نداشت 20 دقیقه یارو پای تلفن بود تا مودم انتن بگیره که نشد .بعدا که دوباره زنگ زدم فهمیدم اون پشتیبان قبلیه اصلا درست بلد نبوده !!! و بهم نگفته بود که باید یکسری فرکانس هم وارد میکردم.فهمیدم پشتیباناشون هم هیچی حالیشون نیست.

5. 2 کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب بعد از ساعت رایگان کلا برای من قطع شد! فقط توستم 150مگ دانلود کنم.
    کس دیگه ای مشکل نداشت؟ من تهرانم
    آره قطع شد.

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عزیزان جمعه ها حجم رایگانه یا نه؟!
    من دانلود می کنم حجم رو چک می کنم تغییری نمی کنه
    ولی شنیدم جمعه ها حجم رایگان نداره!؟
    کسی اطلاعی نداره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزان جمعه ها حجم رایگانه یا نه؟!
    من دانلود می کنم حجم رو چک می کنم تغییری نمی کنه
    ولی شنیدم جمعه ها حجم رایگان نداره!؟
    اگر طرح جدید هستی 2 تا 8 صبح رایگانه. اگر طرح یک ساله یا چند ماهه قدیمی داری ممکنه ساعات رایگان بیشتر باشه.

10. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز منم وایمکس گرفتم با مودم بیرونی
    یه مشکلی دارم
    شناسه اشتراک و شناسه پرداخت رو جعبه مودم با شناسه اشتراک و شناسه پرداخت روی پیش فاکتور من یکی نیست

منم وقتی خواستم هزینه طرح رو پرداخت کنم از شناسه پرداخت روی فاکتور استفاده کردم که هشت رقمه
    حالا چطوری برم توی کنرتل حساب اینترنتی
    از روی جعبه که وارد میکنم میگه demo هست
    روی فاکتور هم uri نداره که برم چک کنم
    در ضمن یک مگ گرفتم ولی سرعتش مثل 128 هست.
    چکار کنم
    تا چند روز دمو است. بعدش اکانت اصلی فعال میشه. دمو باید سرعتش بالا باشه.
    توجه کنید که طرح های نامحدود سرعتشون بسیار پایینه. اگر نامحدود گرفتید تلاش کنید طرح رو تغییر بدید.
    در مورد مغایرت شناسه ی روی جعبه مودم و فاکتور هم توی همون ecare نگاه کنید ببینید نام و نام خانوادگی رو درست زده یا نه. طرحی که میخواد فعال بشه رو هم همونجا میتونی ببینی.

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

دوستان مدیافایر واسه شمام ف.لتره یا مثل گوگل فقط واسه من فقط اینجوریه؟
    بله. فٍیلتره.

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

من که به سه دلیل برای دانلود از پرا#$کسی http_#s استفاده میکنم.
    1- اگر بخوام از مدیا فایر دانلود کنم ف%^یلتره.
    2- به خاطر اینکه شب ها ممکنه قطع بشه و IP عوض بشه در نتیجه نتونم دانلود کنم.
    3- با پرا#$کسی سرعت بیشتره. اما بدون آن حتی کانکت شدن به سرور دانلود هم خیلی طول میکشه و موقع دانلود هم گیر میکنه و سرعت دانلود کم و زیاد میشه. اواخر دانلود هم که فایل به قطعات کوچکتر تقسیم میشه و کانکشن های جدید ساخته میشه، به خاطر اینکه سرعت کانکت شدن پایینه دانلود بیشتر طول میکشه. این مشکل هم ناشی از نظارت شدید روی اینترنت و بسته هایی که رد و بدل میشوند است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من مبین نت نگیر مخصوصا مودم های داخلی حالا چه جیبی چه وای فای همشون ضعییفن
    اگر دسترسی به هیچ ADSL نداری بیا سمت مبین ولی در هر صورت سگ ADSL شرف داره به این ارتباط ناپایدار
    ADSL بگیر. خودت را دچار عذاب وایمکس نکن. و اگر اصرار داری وایمکس بگیری و نیازی به دانلود مجانی نداری، ایرانسل بگیر.
    [QUOTE=aliprince;6885428]1- وقتی میان تست ار روی چراغ های مودم میتونی بفهمی. اگه سه چراغ یا بیشتر بود خوبه.

2- مودم جیبی ضعیفه و در بهترین حالت و بهترین سیگنال میتونه بهت 512 بده و من که اصلا توصیه اش نمیکنم.

3- مودم رومیزی از جیبی بهتره. ترافیک فقط دانلود نیست و هر کاری با اینترنت کردن جزو ترافیک حساب میشه. به نظر من استفاده معمولی حداقل 2 گیگ در ماه لازم داره.

4- در کل ایرانسل سرویس بهتری داره. من و خیلی از دوستانم در منطقه زرده ایرانسلیم و مشکلی هم نداریم و 3 یا 4 چراغ از 5 چراغ مودم روشنه. در کل سرویس ایرانسل از نظر بنده بهتر و پایدار تره و قطعی هاش کمتره. چون من هر دو رو دارم و استفاده میکنم.

از ساعت 4 صبح تا همین الان (ساعت2 بعد از ظهر) مبین نت قطع بود.

یک توصیه کلی به عزیزان تازه وارد: انتخاب اولتون ADSL باشه، اگر خواستین وایمکس بگیرین انتخاب اولتون ایرانسل باشه، چون ایرانسل حداقل کمی پیشرفت رو در مسیر فعالیتش حس میکنی ولی مبین نت انگار اصلا هیچ فکر خلاقی پشتش نیست و مثل یک شرکت ورشکسته داره به فعالیت ننگینش ادامه میده. از سایت شرکت میشه فهمید داخلش چه خبره. سایتی که بعد از گذشت بیشتر از یک سال از فعالیتش حتی نتونسته صفحه کنترل حسابشو فارسی کنه.
    دوست عزیز نمیدونم تا الان گرفتی یا نه ولی اگه هنوز نگرفتی طرف مبین نت نرو که پشیمونی مالی و روانی برات میاره . مودم های اشغال و ارزونش رو هم به قیمت خدا تومن اجبارا بهت میفروشن که بعدا اگه بخوای از جای دیگه اشتراک بگیری بدردت نمیخورن
    با توجه به این ها یعنی من ایرانسل بگیرم؟
    تصمیم این شد که مودم رو میزی بگیرم ولی رو شرکت هنوز شک دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تا چند روز دمو است. بعدش اکانت اصلی فعال میشه. دمو باید سرعتش بالا باشه.
    توجه کنید که طرح های نامحدود سرعتشون بسیار پایینه. اگر نامحدود گرفتید تلاش کنید طرح رو تغییر بدید.
    در مورد مغایرت شناسه ی روی جعبه مودم و فاکتور هم توی همون ecare نگاه کنید ببینید نام و نام خانوادگی رو درست زده یا نه. طرحی که میخواد فعال بشه رو هم همونجا میتونی ببینی.[COLOR=Silver]
    .
    تا چند روز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نا محدود نگرفتم
    Firest name و last name
    همگی دمو زده
    اون مورد هم مغایرت نداشت.
    ولی از سرعتش راضی نیستم
    یک مگ کجا و این کجا
    اصلا توی e-care اکثر چیزا رو زده دمو و از اسم خودم خبری نیست
    بعد کجای e-car طرح رو زده این که همش انگلیسه فارسی نداره؟
    Last edited by matarsaak; 09-03-2012 at 18:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •