دوستان عزیز خیلی ممنون
من از کسپر اسکای استفاده میکنم
با کسپر چطوری باید دسترسی فیفا رو به اینترنت ببندم؟
دوستان عزیز خیلی ممنون
من از کسپر اسکای استفاده میکنم
با کسپر چطوری باید دسترسی فیفا رو به اینترنت ببندم؟
اونم راحت هست ولی چون من الان کسپر روی سیستمم نصب نیست نیمتونم راهنماییت کنم شما به تاپیک مربوط به کسپرسکی مراجعه کنی و سوالت رو بپرسی اونجا راحتتر جواب رو پیدا میکنی
سرعت دانلود 128 وایمکس ایرانسل چقدره؟
چرا برا من انقدر کمه؟
سرعتش نهایت رو 20 هست
سرعت شما خیلی هم خوبه
سرعت 128 وایمکس 16 هستش
چون وایمکس سرعت های واقعی میده برای همین سرعت ها طبق قانون هستش یعنی 128 =16
256=32
512=65
دوستان این فرکانس ها خوبه؟
اینم نتیحه سرویس 1 مگ من.
![]()
سرویس 128 . سرعت دانلود بد نیست اما باز کردن پیج بسیار کند هست. این مشکل میتونه از PC باشه؟
بعضی ISP ها 128 سرعت می دن در حد بوندس لیگا
رفیقم تو شیرزا از ارم نت سرویس می گیره میگه مینیم سرعت دانلودم 300 هستش
حال من خودم تهرانم
نمی دونم ADSL مخابرات چه جوریه
اونم در همین حده یا چه سرویس دهندگانی سرعت خوب می دن
دوست عزیز وایمکس ایرانسل و مخابرات سرعت های واقعی و قانونی ارائه میدن و اینکه ایرانسل سرویس نامحدودش واقعا نامحدود هستش ولی ISP های خصوصی سرویس نامحدود واقعی ندارن و سرعت زیاد هم فکر نکنید خیلی خوبه چون اون دوستتون سرعت 300 هست ولی خیلی زود ترافیکش تموم میشه این ترفند ISP های خصوصی هستش که سرعت بالا ارائه میدن که شما زودتر ترافیکت تموم بشه و مجبور به خرید ترافیک مجدد در طول ماه بشی
تمام ISP های خصوصی طرح های محدودشون سرعت های بالا ارائه میدن ولی سرویس های نامحدودشون که نامحدود واقعی هم نیست سرعت های واقعی رو ارائه میدن
ISP پارس آنلاین هم بچه ها استفاده میکنن میگن سرعت ها روی 300 تا 500 هستش ولی فایده نداره چون سریع ترافیکشون تموم میشه و مجبورن توی طول ماه ترافیک مجدد خریداری کنن![]()
دوست عزیز بیشتر شرکت های ADSL سرعت بالا معمولا 2 مگ برای سرویس های حجمی شون میدن(یعنی 128 یا 2 مگ باشه هر 2 تا یه سرعت دارن) و این کار باعث میشه خیلی ها جذب همین موضوع بشن اما در نظر داشته باشید که شبانه بیشتر شرکت ها سرعت های پایینی داره
من تهران هستم و در منطقه مخابراتی ما(منطقه 6) دوستم از مخابرات سرویس داره سرعتش افتضاح هست ثابت رو 12 تا 15 هست برای اینکه مطمئن بشی میتونی به تاپیک ADSL مخابرات بری و یه پرس جویی کنی
تست هم اکنون 1 مگ
نمیدونم چرا با سرور ایران بالاتر از 1Mb/s نمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)