تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 1049 اولاول ... 154554604644650651652653654655656657658664704754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این نور رو با نور کنترل تلویزیون مقایسه کن!
    اگه خیلی کمرنگ تر باشه جواب نمی ده!
    خوب اگه سالم بود که حالا باید در مورد نرم افزار صحبت کنیم. احتمال تداخل نرم افزاری (تا اونجا که من می دونم) در این مورد نزدیک به صفره! فقط باید ریموت کنترل برای نرم افزار تعریف بشه! برای اکثر کنترل ها یک فایل با پسوند ini وجود داره که کنترل رو برای نرم افزار تعریف می کنه! مثلا برای گیرنده لپتاپی شاتل بنده یه فایل Default.ini هست که باید در فولدر RemoteControl در مسیر نصب کپی بشه و توی ستینگ نرم افزار در یه قسمتی (که یادم نیست!!) و مربوط به ریموت کنترله فایل ستینگ رو از قسمت براوز بشناسونیمش تا کنترل رو بشناسه!
    البته معمولا گیرندده های ایکس ویژن نرم افزار مخصوص خودشون رو دارند که به صورت پیش فرض کنترل رو می شناسه.
    شما نرم افزار پیش فرض موجود توی سی دی رو نصب کردین؟؟
    سلام نورسرکترل خوبه یعنی ضعیف باشه کنترل خرابه چون باتریش نوهست ؟ سوال دوم - این دستگاه ----T مدل 3100 منو فارسی نداره ایامیشه بهش اضافه کرد یاخیر؟ سوال سوم این فایل که میگید مربوط به کنترل کجاست من طبق دفترچه ونصب سریع نصبش کردم شایدهمین فایلوباید داد که عمل نمیکنه ؟ منتظر جوابم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

الکومکس و لومکسی پلیر فوق العاده ای دارند. نقطه ضعف الکومکس کنترل نسبتا معمولی آن است. که باید دقیقا به طرف دستگاه گرفت. هم چنین در صورتی که گارانتی برای شما مهم است این دستگاه داخل ایران با نام تجاری سما با گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب تری به فروش می رود.
    خیلی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال گیرنده دیجیتال هستم که:
    كيفيت تصوير HD
    داراي خروجي HDMIاز همه مهم تر اینکه پلیر خوبی داشته باشه (فرمت های رایج رو هم به خوبی اجرا کنه)
    قیمتش هم مهم نیست
    در ضمن میخواستم نظرتون رو در مورد 2012 elcomax mv-200 بدونم؟
    پیشنهاد من مدل 343 ایکس ویژن هست . خروجی HDMI داره و کابل HDMI هم داره . داراي قابليت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.0- (ضبط برنامه ها ) برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه هست و ماشین زمان داره و تقریبا اکثر فرمتها رو پخش میکنه و player خوبیه .
    نمایندگیش مادیرانه که آپدیتها و خدمات پس از فروش خوبی برای گیرنده دیجیتالاش ارائه میده .
    قیمت : 89 تومان است .

مشخصات کلی:

• كيفيت تصوير HD

• قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

• قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3

• ماشين زمان

• قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر

• نمايشگر شماره کانال يا ساعت

• قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه

• نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير

• ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال

• نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي

• خروجي صداي ديجيتال SPDIF

• فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده

• پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه

• گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها

• نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه

• دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي

• نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده

• پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال

• نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي

• داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
    Last edited by hamid_IT63; 14-07-2012 at 15:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من کنترلشو باعوض کردن درایو جدیدش مربوط به گیرنده 3100 ایکس ویژن راه انداختم ولی بردش خیلی ضعیف مال شما هم اینطوریه یا مال من اینطوریه ؟ منتظر جوابم

5. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من کنترلشو باعوض کردن درایو جدیدش مربوط به گیرنده 3100 ایکس ویژن راه انداختم ولی بردش خیلی ضعیف مال شما هم اینطوریه یا مال من اینطوریه ؟ منتظر جوابم
    شرمنده تا امروز از نت قطع بودم.
    منظور شما از کنترل قوی چیه؟
    حداکثر 2 تا 2.5 متر برای من برد داره و در حدی که کامپیوتر روی میز باشه و شما یکی 2 متر عقب تر باشین!

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم اگه بخوام به جای پایونیر 440 یه hd media player بخرم و با 1312 ست کنم همون کیفیت صدا و تصویررو میده بخاطر ساپورت عالی از فایلش(مخصوصا iso) تو این فکر افتادم تو hd player ها egreat rs 6 plus چه جور مدلی کیفیت صدا و تصویر و ساپورت کامل فایل برام مهمه نه قابلیت های فرعی سیستم عامل.تو سایت خودش که نوشته عین 440 از تمامی استاندارد های صدا حتی dts master hd پشتیبانی میکنه. یه سوال دیگه هم داشتم اگه بهش bd rom پی سی وصل کنم میتونه بلوری تری دی رو بخونه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم اگه بخوام به جای پایونیر 440 یه hd media player بخرم و با 1312 ست کنم همون کیفیت صدا و تصویررو میده بخاطر ساپورت عالی از فایلش(مخصوصا iso) تو این فکر افتادم تو hd player ها egreat rs 6 plus چه جور مدلی کیفیت صدا و تصویر و ساپورت کامل فایل برام مهمه نه قابلیت های فرعی سیستم عامل.تو سایت خودش که نوشته عین 440 از تمامی استاندارد های صدا حتی dts master hd پشتیبانی میکنه. یه سوال دیگه هم داشتم اگه بهش bd rom پی سی وصل کنم میتونه بلوری تری دی رو بخونه؟
    سلام.پلیر 440 یک پلیر عالی تو قیمت خودش هست.از لحاظ تفاوت تصویر با یک HD پلیر عرض کنم که دون فیلم ارجینال این تفاوت ها مشخص نمیشه.من پیشنهاد می کنم HD پلیر تهیه کنید چون امکانات بیشتری داره.
    در مورد ساپورت بلوری رام تو تاپیک خودش مطرح کنید.من دقیق اطلاعی ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام با تشکر ، منم TV lm7600 گرفتم ، می خوام تا 1 ملیون سینما بگیرم که کیفیت صداش عالی باشه برای فیلم . دوما برای پخش موزیک هم تو مهمونی کم نیاره .بلوری باشه هم بهتره . شما چی پیشنهاد می کنین ؟ موندم lg appolo بگیرم تا با تلویزیونم match باشه یا برندهای دیگه هم مشکلی از این نظر نداره ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام با تشکر ، منم TV lm7600 گرفتم ، می خوام تا 1 ملیون سینما بگیرم که کیفیت صداش عالی باشه برای فیلم . دوما برای پخش موزیک هم تو مهمونی کم نیاره .بلوری باشه هم بهتره . شما چی پیشنهاد می کنین ؟ موندم lg appolo بگیرم تا با تلویزیونم match باشه یا برندهای دیگه هم مشکلی از این نظر نداره ؟
    سلام.اگر می خواید تا یک میلیون هزینه کنید اصلا به ال جی فکر نکنید.اگر به فکر سیستمی هستید که قدرت عالی داشته باشه سری های rs پایونیر رو توصیه می کنم به همراه بلوری پلیر 140 پایونیر.هزینتون کمی از یک میلیون بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره.مثلا این مدل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با دی وی دی پلیر 1200 قیمت داره.می تونید بجای دی وی دی پلیر بلوری پلیر بگیرد ولی 200 تومن مابه التفاوت رو باید بدید یعنی میشه 1400.اگر هم در حال حاضر نمی تونید این مقدار هزینه کنید الان سیستم رو بخرید و در آینده که توان مالی بهتون اجازه داد بلوری پلیر بخرید و به مجموعتون اضافه کنید.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام جالبه شما هم مشکل منو دارین فکر کنم همون ست دنون 1312 برای شماه هم بهترین باشه که باید یه بلوری پلیر یا hd player جدا براش تهیه کنید. یه سوال خارج بحث هم ازتون داشتم کیفیت lm7600 خوبه شما ازش راضی هستی؟

13. این کاربر از wriatoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •