سلام
دنبال يه لب تاپ تا حداكثر 1.5 ميليون تومان و مناسب واسه كار معماري و نقشه كشي (سي پي يو و رم و گرافيك خوب) ميگردم. ميشه با خصوصيات كامل واسم پيشنهاد بدين. اصلا چه ماركي بهترينه؟ asus يا hp يا ...؟
با تشكر
سلام
دنبال يه لب تاپ تا حداكثر 1.5 ميليون تومان و مناسب واسه كار معماري و نقشه كشي (سي پي يو و رم و گرافيك خوب) ميگردم. ميشه با خصوصيات كامل واسم پيشنهاد بدين. اصلا چه ماركي بهترينه؟ asus يا hp يا ...؟
با تشكر
سلام. . . .سلام
با تشكر
Pavilion DV6-3190
Ci7 1.6 up to 2.8
6GB DDR3
640
Blue Ray
15.6LED
5650 ATI
7-H
1.500.000
مقایسه مارکها جالب نیست .. . .در صورت استفاده ی درست همه خوبن
سلام. . .دوم اینکه ایا فرق انچنانی بین cori5 و cori7 هست یا نه ( برای سرعت و پردازش)
من ترجیح میدم لب تاپی بخرمم که هنگام پردازش برنامه ها سررعتخوبی داشته باشه
خب core i7 طبیعتا قدرت پردازش قویتری داره البته بسته به مدل. . .
چقدر هزینه میکنید ؟
تا 1.200 ترجیحا 13 اینچ اما اگه نشد 14 یا 15 اینچ
خب با این پول نمیشه core i7 مد نظر شما رو داشت...تا 1.200 ترجیحا 13 اینچ اما اگه نشد 14 یا 15 اینچ
ASUS X34JC
و این مدل :
Vostro 3300
CPU(i5-560M
4GB
500++
13.3 WXGA -
GeForce 310M 512 MB
Dos
دوستان من رو هم راهنمایی کنید !!!
من asus a42 jr رو دیدم از نظر config واقعا" به قیمتش می ارزه !!! اما اگه قرار باشه asus تو زرد از آب در بیاد
همون sony , lenovo بگیرم بهتره ؟
HP ,DELL ترجیحا" نمی خوام بگیرم !!!
dell 5010 سریه Q اگر اشتباه نکنم
با cpu i 7 2.9
graphic 5650 ati
6gb ram 640gb hard 5400rpm
و سریه جدید Studio Xps که اونم به نظرم عالیه
چرا تو زرد از اب در بیاد ؟من asus a42 jr رو دیدم از نظر config واقعا" به قیمتش می ارزه !!! اما اگه قرار باشه asus تو زرد از آب در بیاد
اگه قرار بر زردی باشه ممکنه همشون در بیان
نه آخه من چند تا از دوستام 1510 dell خریدن چند سال پیش بعد الانا یهو همه با هم خراب شدن![]()
رو این حساب نمی خوام منم اینجوری شم !!!حتی اگر گارانتی معتبر هم داشته باشه حوصله گارانتی بردن و الافیش
رو ندارم یعنی !!!
حالا یک لطفی بکنید تا 1.5 یک laptop خوب برای من که یک دانشجو ی it هستم و تقریبا" همه کار با کامپیوتر می کنم معرفی کنید !!!
خودم بعد از کلی benchmark بالا پایین کردن به نتایح زیر رسیدم :
asus n82 jq
asus n61 jq no BR
Sony EA 36FG
SONY EB 37FG
Lenovo y560 i7
اگر پیشنهاد شما ایناست تو این قیمت کدومشون ؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید !!
در ضمن A42 رو هم کلا" بیخیال شدم !!(به دلایل شخصی)
خدا خیرتون بده !! مرسی !
Last edited by amir17901m; 28-12-2010 at 02:27.
Lenovo y560 i7
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)