البته مدل سه بعدی 95000 تبدیل شده به LW9800 که تا چند وقته دیگه تو ایران با نام lw98000 شناخته میشه که سه بعدی همین 95000 هست.
البته مدل سه بعدی 95000 تبدیل شده به LW9800 که تا چند وقته دیگه تو ایران با نام lw98000 شناخته میشه که سه بعدی همین 95000 هست.
قیمت smart tv های سامسونگ رو میخوام 55 اینچ !
و اینکه Led &3d هستن دسته ؟
بصرفه هست آدم بخره ؟ با جوایزش (سینما خانواده - اینترنت و عینک ) و یا اینکه همین مدل و از بانه آدم بیاره ؟
در کل یه بجث منطقی و بدون تعصب کنیم که مام یه انتخاب درست کنیم برای خرید ....
ممنونم
سلام دوستان من دنبال یک مدل از led های سامسونگ هستم . 3d هم باشه بد نیست.... ولی من دنبال بهترین کیفیت تصویر هستم و اینکه media player قوی داشته باشه من نمیخوام باهاش سینما خوانواده بخرم کل نیازهامو باید با فلش ممموری رفع ککنم!!!!
خب تولوزیون دیجیتال هم میخوام داشته باشه.... خواهش میکنم راهنمایی کنید برای بهترین انتخاب اگر هم قیمت بانه رو دارید بگید تا استفاده کنیم ممنون
mkv هم دیگه باید پخش کنه!
دوستان 6920 چه امکگاناتی داره؟
Last edited by hasanoooooooo; 10-11-2011 at 14:46.
دوستان کیفیت پلاسماهایی که FullHD نیستن یعنی رزولوشن 768×1024 دارن تو تصاویر HD و SD چطوریه؟ در مقایسه با LCD . LED و پلاسماهای FHD? (مثلا 43D455)
سلام
لطفاً تفاوت LED plus و Led رو توضیح بدبد.
سلام
لطفاً تفاوت LED plus و Led رو توضیح بدید.
سلام دوستان
من دو ماه دیگه به دبی وبعد تایلند مسافرت میرم میخوام یک ال ای دی تاپ که تک باشه 46 چی پیشنهاد می کنید بگیرم
خودم 40 سامسونگ D6600 داشتم یکی از دوستانم ازم خرید
کلا led های سایز بالای 42 به صرف نیستند مخصوصا بالای 50 که دیگه قیمتاشون خیلی خیلی بالاتر از کیفیت اوناست
اگر دنبال کیفیت عالی با قیمت معقول هستی پلاسمای پاناسونیک مدل 50st30 خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان اهل فن لطفا نظرتون رو درباره LED SONY 40EX-5200 بگین. مزایا ومعایبش چیه؟؟
اگه سریعتر پاسخ بدین ممنون میشم.
اگه منظورت ex520؟ چیزی که شنیدم وخوندم اینه که گزینه مناسبی نیست وتصویر حرفه ای نداره. تو صفحات قبل سرچ بزنی نظرات فنی نوشته شده. درضمن سونی این مدلو آف زده.
تکرار میشه. راهنمایی کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)