موافقت نهایی انجام شده و فقط مونده جزئیات کار!درمورد اون تاپیک راستش دقیقا نمیدونم مسعود موافقت نهاییشو گرفت یا نه اگه خبری شد میگم .
موافقت نهایی انجام شده و فقط مونده جزئیات کار!درمورد اون تاپیک راستش دقیقا نمیدونم مسعود موافقت نهاییشو گرفت یا نه اگه خبری شد میگم .
حالا که بیشتر بازی می کنم واقعا گیم پلی بازی مزخرف و پر از باگ شده pes 2009 خیلی بهتر بود پسرفتم کردن
البته بازم به فیفا می ارزه
آره دوست من،برو تو سایت،شمارشو بردار،زنگ بزن،قیمت بگیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت مربوط میشه به پایگاه اطلاعاتی تیمها و بازیکنان بدرد کسانی میخوره که میخوان لیگ دسته دوم مسترلیگشون رو درست کنن :
![]()
خوب همین الان بازی به دستم رسید و بازی کردم!
باید بگم خاک بر سرت کونامی...........البته اشتباه نشه من بازی را دوست دارم گرافیک و ..............ولی فقط حیف حیف!
مشکل زمان پاسخگویی یک هدیه بود یا یک مورد برای هر چه بهتر کردن گیم پلی در زمینه شبیه سازی!بازی سریعتر از دمو شده و به خاطر این فقط باید بگم متاسفمانه 2010 هم یک جورایی آریکیدتر شد البته نه در اون حد زیاد ولی با دیدن دمو انتظار من زیاد رفته بود حیف حیف!
همونطور که تو ویدیوها دیدم بازی سریع بود و برای!
حالا یک بازی کردم شاید زیاد بازی کنم خوشم بیاد!
لعنت بر این شانس
دوستان يكي به من آدرس يه ويرايشگر كامل پي اي اس 2010 رو بده براي نسخه صالي
هر چقدر گشتم پيدا نكردم
مهران جان تیک فریم اسکیپو بردار به نظرم زمان پاسخگویی بیشتر میشه در ضمن تیمهای قدرتمندی مثل بارسلونا کلا یک مقدار سرعت بازیشون بیشتره به نظرم اگه میخوای یک رقابت پر هیجان داشته باشی حتما یک تیم ضعیف تر از این تیمها مثل رم یا تیمهایی در این ردیف بردار .
شما حسین جان از حل شدن قضیه زمان پاسخگویی خوشحالی یا نه؟مهران جان تیک فریم اسکیپو بردار به نظرم زمان پاسخگویی بیشتر میشه در ضمن تیمهای قدرتمندی مثل بارسلونا کلا یک مقدار سرعت بازیشون بیشتره به نظرم اگه میخوای یک رقابت پر هیجان داشته باشی حتما یک تیم ضعیف تر از این تیمها مثل رم یا تیمهایی در این ردیف بردار .
من حالا یک دست زدم بعد رفتم دمو را بازی کردم سرعت دمو خیلی به واقعیت نزدیک هست تا این حرکات نرم بود تو نسخه اصلی ولی.........حالا باید بیشتر بازی کنم ببینم چی میشه!
با آنالوگ دسته بازی کنین یکم بازی سخت تر میشه یعنی واسه من که عادت ندارم کار سخت تر میشه.
مشکلات داری اونقدرم زیاد نیست که خیلیا ازش گله داشتن!!!!! ولی دروازبانها کمی تا قسمتی زیاد خنگ میزنن! این نور پردازی داینامیک خیلی تو زیبا شدن بازی تآثیر گذاشته ها.
این درجه سوپر استار چطوری باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Behnam_o2; 24-10-2009 at 21:37.
من چند روزه که دارم اینو بازیو میکنم از نظر روونی واقعا نسبت به دمو فرق کرده و بازی خیلی قشنگ تر شده اما منم مثل خودت سختی بازیو به گیم پلی روون و زیبا ترجیح میدم . اینقدر این کاربرای خارجی غر زدن غر زدن که آخرش کونامی متقاعد شد پاسخ دهی رو کم کنه .
بازم بازی سخته اما اگه به زمان پاسخ دهی دست نمیزدن من شاید سالها همینو بازی میکردم باورت نمیشه من تا همین 6 ماه پیش pes 6 بازی میکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)