سلام
چه مودمی وایرلسی هست که ارزون باشه(برای دو کامپیوتر هم زمان)، و با بیشتر ISP ها هم همخوانی داشته باشه؟(صبا. شاتل. پارس)
سلام
چه مودمی وایرلسی هست که ارزون باشه(برای دو کامپیوتر هم زمان)، و با بیشتر ISP ها هم همخوانی داشته باشه؟(صبا. شاتل. پارس)
این رو نمی دونم ، چه طوری باید بفهمم ؟تنظیمات مودم روی always on هستش؟
نهشما دستی IP روی سیستم ست می کنید؟
در ضمن من الان یکسال دارم از ADSL و همین مودم استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی الان دو هفته ای میشه این مشکل رو دارم .
شرکت سرویس دهنده اینترنت من از ساعت 6 عصر تا 7 صبح سرعت اشتراکش رو دو برابر میکنه یعنی 64 من میشه 128 و این مشکل هم توی همین فاصله زمانی اتفاق می افته . می خوام بدونم مشکل از مودممه یا از سرویس دهنده ؟
سلام بچه ها...کمکم کنید خواهشا.....
من مودمم ایسوز WL-AM604g هستش که چند ماهی هستم خریدمش...خدایی مودمه خوبیه...اما چند وقته که خود به خود ریست میشه ..یعنی یک دفعه خاموش و روشن میشه..و .تا چند دقیق اصلا به نت وصل نمیشه تقریبا روزی یک بار این جوری میشه نه بیشتر.....ابدیت هم کردم همون موقع که خریدم....تازگیها هم در ویندوز سون که دارم میبینم که یکدفعه هیچ صفحه ای باز نمیشه میرم به صفحه کانکشنها و تنظیمات میبینم یک علامت تعجب افتاده روی علامت مخصوص اینترنت یا همون کارت شبکه اگه اشتباه نکنم...و باید حتما مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشه....بعضی وقتها هم یک دفعه ارور میده وسط کار با اینترنت که میگه یوزر و پسورد مودمت رو وارد کن!!!!!!
نمیدوم چرا این جوری شده...در ضمن پیکربندی مودمم رو pppop انجام دادم یعنی خودش مستقیم به اینترنت وصل شه...در ضمن از روترش هم برای استفاده از اکانت cccam دارم استفاده میکنم...نکنه به خاطره اونه؟؟؟
2 ماه بعد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من واسه پروژم شدیدا به adsl نیاز دارم و وقتم هم کمه![]()
هر مودمی که خودت خواستی بخر اینم که میگن ساپورت نمیکنه چرته اگر هم خواستی از مودم هایی که خودشون پیشنهاد دادن بخری از خودشون نگیر همونو از بازار بگیر ارزون تر هست
سوال ما سخت بود؟!
احتمالا لینک نداری
اقا لطفا یکی منو راهنمایی کنه![]()
سلام
وارد 192.168.1.1 میتونی بشی؟ مودم خط رو شناخته و وصل شده؟
--------------------
نیازهاتون رو بگی بهتر میشه راهنمائی کرد:
1- هزینه ؟
2- وایرلس یا فقط LAN باشه؟ ( مودم های بدون وایرلس که 4تا LAN دارن حدود 40 و وایرلس دار حدود 70 تومنه).
Last edited by a6l3i; 04-03-2010 at 23:23.
راه چاره چیه؟
نه نمیشه وارد 192.168.1.1 یا هر IP دیگهای شد! پیغام میاد که همچین صفحهای وجود نداره! آره مودم خط رو شناخته، چراغ SYIC روشن میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)