سلام
منوی منچستر را من سرچ کردم ولی پیدا نشد.کسی داره که به من بده؟
راستی چرا بچه های ادیتور ساکر یک وبلاگ نمیزنید و کار هممون را راحت کنید و این جا فقط در باره ی اموزش و تحلیل بازی باشه؟
سلام
منوی منچستر را من سرچ کردم ولی پیدا نشد.کسی داره که به من بده؟
راستی چرا بچه های ادیتور ساکر یک وبلاگ نمیزنید و کار هممون را راحت کنید و این جا فقط در باره ی اموزش و تحلیل بازی باشه؟
سلام
دوستان من کیت ها رو وارد کردم
ولی مشکلم اینه که تو ml لباس تیمم یعنی ارسنال فرقی نکرده ولی توی بازی دوستانه درست شده
کمکم کنید
چجوری میشه تمارض کرد؟
بی خیال بابا ، چرا دعوا می کنی. ما هم یه ذره از کرک و آپدیت و ...... سر در می آریم.
سلام
آقا من این بازیو جدیدا گرفتم
چند تا سوال داشتم که شاید خیلیم تکراری باشن :
1 - این بازی قسمت تمرین داره ؟ ( تو یه زمین مخصوص تمرین کنن ؟ )
2 - چه تیم هایی توش هست ؟ چون من هر چی میگردم فقط uefa رو میبینم باشگاه های چه کشور هایی هست توش ؟ تیم ملی کدوم کشور ها ؟ اصلا هست ؟ ( اگه هست بگین کدوم قسمت )
ممنون
عليك سلام عزيز
1- آره قسمت تمرين داره شما ميتوني با هر تيمي كه بخواي تمرين كني
از منوي اصلي گزينه training تيمت رو انتخاب ميكني واسه تمرين بعد وارد زمين تمرين ميشي
2- توي منوي اصلي شما بايد گزينه Exibetion رو بزني (گزينه دوم) از اونجا ميتوني تيمها ي ملي و باشگاهي رو انتخاب كني
چطور میشه در bal قدرت بدنی را به نسبت بقیه خصایص بیشتر بالا برد؟
توي قسمت player setting گزينه چهارم (اسم گزينه رو نميدونم الانم cn هستم دسترسي ندارم ببخشيد)
وارد بشو و بلوك هاي قرمز رنگ رو از بقيه خونه ها كم كن به Stamina اضافه كن
اتفاقاً این کار را کردم اما خیلی به stamin اضافه نمیشه.آیا دویدن زیاد در بازی stamin را بیشتر بالا می بره؟
ببخشید کسی GDB folder لیگ برتر انگلستان رو داره ؟ یا دست کم تیم های چلسی منچستر و آرسنال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)