تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 1135 اولاول ... 154554604644650651652653654655656657658664704754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود.
    تا مبحث کولر و ... داغ هست خواستم بپرسم کمپرسورهای فابریک آمریکایی ها قابل تعمیر هست؟؟؟؟
    و اگر تعمیر بشه کیفیت کارش در برابر این کمپرسورهای ساندن در چه حدی میشه؟؟؟
    با تشکر.
    --------------
    محمد چان عکس گرند پریکسی که گذاشتید کجاست؟؟فروشی نبود احیانن؟؟اگه فروشی بود قیمتشو ذکر می فرمایید؟؟؟
    امروز به چند تا اوراقی سر زدم و این ماشین هم بنگاه 556 در جاده ی خاوران و متعلق به اقای زارع هست و تا جایی که یادمه پلاک قدیمه .البته چند ماه پیش هم اونجا بود ولی مرتب تر بود ولی رفته رفته اونجا میمونن و میپوسن.از اینکه فروشیه یا نه اطلاعی ندارم ولی امروز در حضور من به وانت شورلت اس 10 رو که نزدیک همون پونتیاک بود فروخت و احتمال اینکه این هم بفروشه زیاده.
    خواستید شمارشو بهتون میدم.راستی فکر میکنم پونتیاک لمانز باشه!!

امین اقا امروز امار کمپرسور کولر هم براتون گرفتم و کمپرسور بیوک در حد رو میگفت 100 تومان (اگه خواستید بگیرید بگید ادرس بدم)
    من یک بار کولر نوام رو شارژ کردم که همه ی سیستم کولرش فابریک و سالم بود و اونقدر به ماشین گاز زد که ----- کولر داشت یخ میزد و بادش به طور وحشتناکی سرد بود !!!!
    اما این ماجرا خیلی طول نکشید که شلنگهای کولر نشتی پیدا کردن.
    Last edited by MJ1970; 29-06-2013 at 20:52.

2. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه من هم نتونستم متوجه بشم كه مقدار دقيق گاز مورد نياز براي هر ماشين چقدره؟
    در جريان قضيه كولر پرايد، و خنكي كم اون، چند بار از كولرساز و حتي شاگرد اون سوال كردم. با اينكه يه نيمچه رفاقتي باهاش دارم، اما بازم دقيقا حرف نميزد( شايد هم واقعا نميدونست!)
    پرسش من ساده و روشن بود:
    براي پرايد چه مقدار گاز لازمه؟
    و جوابهايي كه در چند مرحله و با شيوه هاي خاص سوال كردن خودم براي بيرون كشيدن حقيقت از زير زبان آدمها بكار ميبرم!!! :
    مقداري كه بتونه خنك كنه...
    تا اندازه اي كه متوجه بشيم خنكي اون كافيه...
    اندازه روي گيج معلوم نميشه، بايد دست رو بذاريم روي لوله برگشتي گاز تا ببينيم چقدر خنكه؟...
    وقتي كه هواي كولر به اندازه اي خنك بشه كه بدونيم كافيه...
    مشخص نيست و در مورد هر پرايد ممكنه فرق بكنه...

چند تا جواب نصفه و نيمه اينجوري گرفتم و متوجه شدم مشكل اصلي همون مشكل هميشگي و قديميه:
    نداشتن آموزش كلاسيك و عملي و مطالعه صحيح و صرفا انجام طوطي وار كارهايي كه در گذشته ياد گرفته شده.
    مثلا وقتي از اون خواستم مقدار گاز رو زيادتر بكنه، گفت انجام ميدم اما فرقي نميكنه( كه البته فرق ميكرد و همان قطع و وصل سريع كمپرسور بود كه ناچارا دوباره گاز اضافه تخليه شد تا مشكل حل بشه) و خودش اين رو نميدونست و احتمالا اولين تجربه رو پيدا كرد( اگر متوجه شده باشه).
    من تصورم بر اينه كه كيفيت گاز موجود در بازار ، روي يك سري از كمپرسورها( و شايد سيستمهاي كولر بعضي خودروها) خوب جواب ميده و در بعضي ديگه نه، بطور مثال يكي از دوستان رفته بود شهرستان و ميخواست با تاكسي بين شهري برگرده( پژو 405) و وقتي سوار شد، ديد باد كولر آنچنان خنك نيست و به راننده گفت چرا اين خوب خنك نميكنه؟
    و جواب شنيد كه گازش كم شده و بايد بهش اضافه كنم..
    چند روز بعد دوباره اتفاقي سوار همون تاكسي تا اهواز مياد، و ميبينه كه خنكي كولر خيلي عالي شده و حتي زماني كه ماشين زير آفتاب سوزان تابستان خوزستان منتظر رسيدن مسافر توقف كرده، كولر با خنكي خوبي داره به راحتي كار ميكنه.
    از راننده سوال ميكنه چيكارش كردي خوب شد؟ جواب شنيده كه هيچي، فقط گازش كم شده بود و بردم بهش اضافه كردم.
    حال جداي از كيفيت گاز( كه از متوسط تا خوب ميتونه باشه) وضعيت كاري اجزاء تشكيل دهنده كولر هم خيلي شرطه كه متاسفانه امكان تست و تعيين مقدار كارايي و توان اون قطعات در شرايط آزمايشي وجود نداره، جز اينكه در مدار سيستم كولر قرار گرفته باشن و با كار كرد خودشون نشون بدن كه سالم هستن يا نه؟
    و البته مشكل اينجاست كه اگر سالم نباشن، دقيقا معلوم نيست كه كدوم قسمت ميتونه ايراد داشته باشه؟ و راهي جز تعويض قطعات بصورت جزء به جزء و تست دوباره وجود نداره كه اونم هزينه بسيار زيادي داره و اصلا منطقي نيست، و شايد هم اصلا از اين روش جواب گرفته نشه..
    خلاصه كلام اينكه ما به كولر ساز پول ميديم تا اين مشكلات رو بدون گذاشتن هزينه سنگين روي دست ما تشخيص داده و با كمترين هزينه ، بيشترين كارايي رو از كولر بوجود بياره، اما هرگز چنين نتيجه اي نگرفتيم و هميشه با آزمون و خطا( كه خودمون هم بلديم) جلو رفتن تا در نهايت به نتيجه برسن( كه معمولا هم نميرسن) و اين وسط ما تاوان ميديم و اونها فقط در نهايت شانه رو بالا ميندازن كه:
    ديگه همينه ديگه..

در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه بايد خودمون با سوال و جواب، جستجو در نت و استفاده از تجارب ديگران، بخصوص سايتها و انجمنهاي خودروهاي آمريكايي در خود آمريكا، اطلاعات لازم را بدست بيارم تا بتونيم نتيجه بهتري بدست بياريم.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر میاد که استفاده از گاز 134 در سیستم کولر شورلت نمیتونه حداکثر بازدهی رو داشته باشه!!!!
    چرا؟
    چون فشاری که شیر انبساط فابریک شورلت و بیوک ایجاد میکنه کمتر از فشاریه که شیر انبساط فابریک گاز 134 ایجاد میکنه پس شما مجبور میشید بیش از مقدار استاندارد گاز رو زیاد کنید که نتیچه ی اون هم میشه ترکیدن و نشتی زودهنگام شلنگهای کولر!!
    اگه نقشه ی سیستم کولرهایی که با گاز 134 کار میکنن رو با سیستم کولر امریکایی مقایسه کنید متوجه میشید که حتی نقشه ها هم متفاوته!!!
    دقت کنید که جای ----- کولر شورلت و بیوک با نقشه ها ی کولر جدید متفاوت هست و به گمان من سایر قطعات کولر هم متفاوت هست و حتی همان ----- و کندانسور و .... هم متناسب با نوع گاز طراحی شده.
    من هم میخواستم کندانسور 405 رو با کمپرسور 134 و شیر انبساط 134 و سویچهای 134 روی ماشین نصب کنم . لوازمش هم دارم که الان مصرف شدم و احتمالا همان سیستم فابریک رو نصب میکنم.چون ----- فابریک شورلت احتمالا سازگاری مناسبی با گاز 134 نخواهد داشت.
    به این نقشه توجه کنید و ببینید که جای ----- کولر با سیستم کولر شورلت متفاوته!!!

یه نکته ی دیگه هم اینه که روغنی که در سیستم کولر r12 جریان داره با روغن سیستم کولر 134 متفاوته.

6. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مرسی جناب کامارو میشه یه توضیحی بدید که کدوم سیمها رو به کدوم پایه های آفتامات وصل کردید؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در جستجوهايي كه انجام دادم، متوجه شدم كه اندازه فشار گاز در سيستم كولر اتومبيل( بطور كلي تمام خودروها) به چند چيز وابسته است كه شامل نوع خودرو، دماي محيط ، تعداد دور موتور در واحد زمان( دقيقه) و عواملي از اين نوع.
    بطور مثال در مورد
    Lincoln Town Car دور موتور روي 2000 ، حرارت هوا حدود 33 درجه، وزش هوا به سمت كندانسور باشه، در اين صورت در سمت پرفشار روي PSI 290 و در سمت كم فشار حدود PSI 35 بايد باشه.
    البته سمت كم فشار رو تا 40 و سمت پر فشار رو تا 250 هم گفتن، و نه خيلي نزديك به 300 . براي شورلت نوا توضيحي در اين مورد پيدا نكردم، اما اين نمونه ميتونه براي انواع خودروهاي آمريكايي حد نصاب منطقي باشه،
    جناب سعيد سوپري، وقتي كه شما كمپرسور جديد تويوتا رو خريدي، اون سريهاي مربوط به اتصال به كمپرسور هم با خود كمپرسور بود؟ يا جداگانه خريديد؟
    و براي اتصال لوله هاي كولر فابريك به كمپرسور سريها رو به لوله ها پرس كردن يا لوله جديد براش خريداري كردين؟
    جناب محمد، منظور شما از رسيور دقيقا كدوم قسمت بود؟
    ورودي اواپراتور يا شير انبساط؟

9. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منظورم همون کپسول الومینیومی متصل به اوابراتور هست که به اون درایر هم میگن .
    فکر میکنم گاز رو به مایع تبدیل میکنه.

11. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان امروز یه شورلت نوا 57 سی5 پیدا کردم مال یه پیرمرد دکتره که از اول همم ماشین مال خودش بوده ماشین کامل رنگ فابریک و همه ی تزئیناتش هم فابریکه حالا قرار شد فکرهاشو بکنه که میفروشه یا نه منم بهش پیشنهاد 10 میلیون دادم.دعا کنید این ماشین قسمت من بشه خیلی ماشین سالمیه.البته رنگش به آستر رسیده.
    Last edited by mohamad.hejazi; 30-06-2013 at 14:28.

13. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جناب کامارو نمیدونمم منظورت ازاون سربها چیه ولی من بجز کمپرسور چیز دیگه واسش نخریدم باتری سازم هم حرفی نزد اما در مورد لوله ها من چون لوله فابریکهام خراب بود کامل عوضشون کردم ۴۵۰۰۰ تومان شد حالا اگه از شما سالمه فقط باز کنید ببیر پیش کسانی که پرس شیلنگ میکنند واون در سرش که به کمپرسور فابریک بوده را عوض کنه که به کمپرسور جدید بخوره یادت باشه کمپرسور جدید را هم ببری.و یادت باشه اول جای کمپرسور جدید را درست کنی که در چه حالتی قرار میگیره بعد برو سراغ لوله ها تا اگه نیازی به خم دار کردنشون هست بدونی چقدر واز کجا باید خم داشته باشه .
    راستی اون آفتامات که گفتید را میشه یه توضیحی بدی که چه جور وصل کردی؟

15. 4 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز سپری که برای نوا گرفته بودم رو اوراق کردم و فیلر اون رو هم باز کردم و فیلر خودم چون سالمتر بود از اوراقی گرفته بودم تا رو این نصب کنم.

پوستش رو باز کردم تا یا پیچهای استیل اون رو عوض کنم یا روی سپر لاستیک و گل سپر نصب کنم.

17. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر میاد که استفاده از گاز 134 در سیستم کولر شورلت نمیتونه حداکثر بازدهی رو داشته باشه!!!!
    چرا؟
    چون فشاری که شیر انبساط فابریک شورلت و بیوک ایجاد میکنه کمتر از فشاریه که شیر انبساط فابریک گاز 134 ایجاد میکنه پس شما مجبور میشید بیش از مقدار استاندارد گاز رو زیاد کنید که نتیچه ی اون هم میشه ترکیدن و نشتی زودهنگام شلنگهای کولر!!
    اگه نقشه ی سیستم کولرهایی که با گاز 134 کار میکنن رو با سیستم کولر امریکایی مقایسه کنید متوجه میشید که حتی نقشه ها هم متفاوته!!!
    دقت کنید که جای ----- کولر شورلت و بیوک با نقشه ها ی کولر جدید متفاوت هست و به گمان من سایر قطعات کولر هم متفاوت هست و حتی همان ----- و کندانسور و .... هم متناسب با نوع گاز طراحی شده.
    من هم میخواستم کندانسور 405 رو با کمپرسور 134 و شیر انبساط 134 و سویچهای 134 روی ماشین نصب کنم . لوازمش هم دارم که الان مصرف شدم و احتمالا همان سیستم فابریک رو نصب میکنم.چون ----- فابریک شورلت احتمالا سازگاری مناسبی با گاز 134 نخواهد داشت.
    به این نقشه توجه کنید و ببینید که جای ----- کولر با سیستم کولر شورلت متفاوته!!!

یه نکته ی دیگه هم اینه که روغنی که در سیستم کولر r12 جریان داره با روغن سیستم کولر 134 متفاوته.
    بله شما درست میگید اینطور که من هم نقشه مدار کولر R12 ماشینهای آمریکایی و R134 ماشینهای متداول رو بررسی کردم متوجه این موضوع شدم.میشه گفت تقریبا برعکس همدیگه هستن.
    و از طرفی اگر توجه کرده باشید اواپراتور ماشینهای آمریکایی در درون محفظه موتور و کنار موتور قرار داره و اینطور که معلومه گرمای موتور بدون شک روی خنک کنندگی اون تاثیر میزاره و با توجه به اینکه گاز R12 گازی است که پایه و اساس آن گاز خنک کننده است برای همین در این خودروها استفاده میشه تا بتونه به این گرما غلبه کنه ولی در بقیه ماشینها اواپراتور توی اتاق قرار داره و گرمان آنچنانی بهش نمیرسه و احتمال میدم برای همین گاز R134 توی اینگونه ماشینها خوب جواب میده و روی ماشینهای ما جواب آنچنانی رو نمیتونیم ازش بگیریم.(البته میدونم که گاز R12 دشمن لایه اوزون هم هست و گاز R134 برای لایه اوزون مشکلی پیش نمیاره.ولی بالاخره خنک کنندگی R134 به هیچ وجه به گاز R12 نمیرسه)
    درباره اون کولر هم که گفتید خودتون کولر رو دیدید؟چون بالاخره خیلی راهه تا اونجا که شما آدرس دادید.میخوام نرم تا اونجا و ببینم که فروشنده پیاز داغش رو زیاد کرده و کمپرسور تعریفی نداشته باشه و به این رفتن تا اونجا نیارزه.

ممنون

19. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •