خب ببینید گزینه یک موردی نداره و امکانش هست
در مورد دو رو طبق قاونون نمیشه.باز هم دفترچه فراگیر رو ببینید .....
البته اگر یک بار تا کارشناسی خونده باشید میتونید یکسری دروس رو تطبیق هم بدهید
پیروز باشید
خب ببینید گزینه یک موردی نداره و امکانش هست
در مورد دو رو طبق قاونون نمیشه.باز هم دفترچه فراگیر رو ببینید .....
البته اگر یک بار تا کارشناسی خونده باشید میتونید یکسری دروس رو تطبیق هم بدهید
پیروز باشید
در خصوص بند دو که نمیشه دو تا فراگیر کارشناسی را با هم خواند . من الان دارم یه فراگیر می خوانم . ولی چون رشته دیگه ای می خوام که در یه استان دیگه اس می خوام دوباره فراگیر ان رشته را امتحان بدم .
ولی خوب دارم همزمان این ترم ان رشته اول را می خوانم . اگر من در امتحان فراگیر امسال قبول بشم چقدر فرصت دارم تا از رشته اول انصراف بدم چون امتحان اذر هست و تا اخر این ترم جواب معلوم نمی شه
و من برای ترم بعد می تونم اقدام کنم . یک دفعه نیان به این چیزا بعدا از چهار سال گیر بدن
سلام.اگه دفترچه فراگير اين دوره رو خونده باشيد،گفته شده كه دو ترم پذيرش داره يكي بهمن و ديگري مهر سال اينده...يعني قبولي ها مي تونن درصورت اماده نبودن مداركشون از ترم مهر ماه وارد دانشگاه بشن.اينجا رو بخونيد:علاوه بر اين شما در صورت قبولي مي تونيد با دانشگاهتون صحبت كنيد و شرايطتتون رو بگيد ،ممكنه بتونيد همون بهمن ماه وارد دانشگاه بشد.لازم به ذکر است امسال از طریق آزمون فراگیر پیام نور هم برای بهمن ۹۱ و هم برای مهر ماه سال ۹۲ دانشجو پذیرش خواهد شد. دانشجویانی که تحصیل آنها در ۳۰ بهمن ماه سال ۹۱ تمام شود و در آزمون فراگیر پذیرش شوند میتوانند از بهمن ماه به عنوان دانشجویان جدید فراگیر پذیرش شوند. همچنین دانشجویانی که درس آنها تا ۳۰ بهمن ماه سال ۹۱ پایان نیابد در مهر ماه سال ۹۲ به عنوان دانشجوی فراگیر پذیرش خواهند شد. دانشجویان پیشدانشگاهی و همچنین دانشجویان شاغل در سال آخر نیز میتوانند در آزمون فراگیر شرکت کنند و پس از پایان درسشان و در صورت قبولی در مهر ماه سال ۹۲ در دانشگاه پیام نور پذیرش خواهند شد. پذیرش بر اساس ظرفیت است. در مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته در هر رشته محل بین ۳۰ تا ۵۰ نفر پذیرش خواهند شد.در مقطع کارشناسی ارشد نیز ۱۵ نفر به صورت آموزش محور و ۱۵ نفر به شیوه آموزش و پژوهش محور پذیرش خواهند شد.
ببنید اگر در کنار رشته خودتون یک رشته فراگیر بخونید موردی نیست
در مورد انصراف اگر قبول شدید از رشته قبلی انصراف بزنید.در این مورد حتما با دانشگاهتون صحبت کنید
موفق باشید
دوستان ما با این درس از معماری کامپیوتر مشکل پیدا کردیماستاد گفته برید 5 تمرین اخر کتاب از معماری کامپیوتر رو در نرم افزار keli انجام بدیدحالا من رفتم کل انقلاب رو گشتم میبینم اصلا از معماری کامپیوتر کتاب ندارههرچی سرچ میکنم هم میبینم نرم افزار keli هم نیستایمیل زدم به استاد میگه بچه های دیگه انجام دادند .من هم بچه های دیگه رو نمیبینم.چون کلا 2 جلسه گذاشتند.یکی استاد گفت چکار کنیم.یکی هم برای ارائهحالا شما میگید من چکار کنم؟ بیرون جایی هست که انجام بدهند؟
امکان انتخاب محل آزمون برای امتحانات پایان ترم پیام نور از ۲۰ آذر فراهم خواهد شد.
امکان انتخاب محل آزمون برای این فراهم خواهد شد تا دانشجویان کارشناسی ارشد براحتی در محل زندگی خود در امتحانات پایان ترم شرکت کنند. این امکان دومین مرتبه می باشد که فراهم خواهد شد.در نوبت قبلی که ترم گذشته بود مهم نبود مرکز پیام نوری را که انتخاب می کنید رشته ارشد دارد یا نه ! فقط اینکه دانشگاه پیام نور در آن شهر باشد کافی بود!
در تقویم آموزشی سال ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور تاریخ ۲۰ آذر تا ۳۰ آذر ۹۱ زمان شروع و پایان تعیین مرکز محل آزمون امتحانات پایان ترم اعلام شده است.لازمه داشتن شرایط امکان تعیین محل آزمون پرداخت شهریه می باشد! چرا که اگر شهریه را دانشجو پرداخت نکرده باشد منوهای سیستم گلستان غیر فعال خواهد بود.بعد از پرداخت شهریه به طور معمول ۷۲ ساعت زمان می برد تا منو های سیستم گلستان برای شما باز شود پس این موضوع را بخاطر داشته باشید!
برای دانشجویان کارشناسی نیز در همان تاریخ ها امکان تعیین مرکز محل آزمون یا مهمان اضطراری گفته شده فراهم خواهد شد.جزییات مربوط به این دو امکان هنوز اعلام نشده است.
دانشجویان متقاضی در تاریخ های اعلام شده می توانند با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مسیر: آموزش -->دانشجو -->درخواستها -->انتخاب محل آزمون نسبت ثبت درخواست خود اقدام کنند
نکته:در تعیین محل آزمون هیچ تغییری شهریه و یا تغییر در استاد صورت نمی گیرد و فقط محل آزمون تغییر می کند .
سلام و خسته نباشید ....
نمره تربیت بدنی چطوری محاسبه میشه ؟ با توجه به نمره عملی ....
ممنون .
سلام دوستان
اولین امتحان پایان ترم از چه تاریخی شروع میشه و تا کی برای درج میان ترم فرصت هست ؟
سلام
امتحان پایان ترم از تاریخ 91.10.16 شروع و 91.11.9 پایان .
آخرین تاریخ درج میان ترم 91.10.18 .
باسلام خدمت دوستانمن دانشجوی ترم اول مکانیک پیام نور هستم،باتوجه به قانون جدید نظام وظیفه امسال میتونم دوباره کنکور بدم؟برای شرکت در کنکور تا کی فرصت دارم انصراف بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)