تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 654 از 1219 اولاول ... 1545546046446506516526536546556566576586647047541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بابا من مثل خر موندم تو گل نمیدونم کدوم هارد رو بخرم..... !!!
    ps3 هارد 1 ترا رو ساپورت میکنه....؟؟؟
    و اینکه USB2 یا USB3 ...؟؟ تو سرعت برای کنسول فرقی میکنه یا نه....؟؟
    و کدوم برند...!!! ADATA یا BUFALO و یا این WD....؟؟؟
    ممنون میشم جواب منو بدین....
    راستی یه چیز دیگه......

fat 32 رو نمیدونم ولی اگه می خوای از ntfs استفاده کنی ممکنه هر هاردی رو نخونه ...

مثلاً خود من 4 ، 5 تا هارد رو امتحان کردم ولی فقط یکیشون رو خوند اونم ناقص ، فقط میتونم از هارد اکسترنال بریزم تو هارد خود کنسول ولی برعکس نمیتونم ...

البته هارد هایی که امتحان کردم همشون پورتیبل بودن که هیچ کدوم رو نخوند و فقط یکیشون اکسترنال بود که اونم خوند ...

Seagate بخر.
    اونی رو هم که خوند سیگیت بود ...

2. 2 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

سلام به همه دوستان راستیتش بهونه ای گیر نیاوردم آقا راست و حسینیش این پست رو زدم تا دوستان تاپیک رو ببینند شاید به دردشون بخوره آدرس تاپیک داخل امضاء هست.
    یا علی

4. این کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آره بابا!! من یکی که مرفه بیدرد نیستم که!! بازی یا رو کرایه میکنم!!
    تو کرج مغازه ی آرش تو گوهردشت بازی ای 5 تومن هفته ای کرایه میده. منیم که مشتریشم ازم چیزی به عنوان وثیقه نمیخواد! تو کرج ماتریس هم کرایه میده! این آرشم هم اوریجینال به موقع میاره هم کرک میکنه!
    من تهرانم...........
    ولی کلا ممنون که جواب دادی......

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

fat 32 رو نمیدونم ولی اگه می خوای از ntfs استفاده کنی ممکنه هر هاردی رو نخونه ...
    ما که تا حالا نشنیده بودیم PS3 هم NTFS بخونه................

6. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یه منیجره برا اجرای بازی های کپی (که خوب مسلما به درد شما هم میخوره!!)
    -----------
    یه چیزی میگم به اینجا ربطی نداره ولی مونده تو دلم!!
    امروز همه برای استقلال بردن و استقلال برای همه!!
    من از rogger manager استفاده میکنم.حالا اگه از این جدیده استفاده کنم چه فرقی داره؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

(يه نفر مرحمت(بزرگي) كنه مشكله منو حل كنه)
    من كنسوله 60 گيگو وقتي روشن ميكنم بعده چند ديقه فنش فعال ميشه و بعد از چند دقيقه دورش تندتر ميشه (حالا نميدونم فنش رو دوره 3 هست يا نه!!!احتمالا باشه خطر داره؟؟؟)---فرقي هم نداره كه بازي تو درايو باشه يا نباشه هميشه اينطوره---حالا مشكلي هست؟؟؟فنه اضافه ببندم خوبه؟؟؟از اين مدلا پيدا ميشه؟؟؟قيمتش چقدره؟؟؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من از rogger manager استفاده میکنم.حالا اگه از این جدیده استفاده کنم چه فرقی داره؟
    نمیدونم دقیق فرقاشو!!
    آخه من دستگاه رو -- نکردم دنباله این چیزا نیستم!!
    آقا ناصر میتونه جوابتو بده.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم دقیق فرقاشو!!
    آخه من دستگاه رو -- نکردم دنباله این چیزا نیستم!!
    آقا ناصر میتونه جوابتو بده.
    Multiman چون يك FileManager هم داره امكاناتش نسبت به بقيه بيشتر هست و كلاً بيشتر از بقيه استفاده ميشه.

ولي تو بازي حسن خاصي نداره. ولي Iris Manager خداييش يك چيز ديگه هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره ساپرت میکنه!

نه فرقی نداره.

Seagate بخر.

میشه لطفا منبع این حرف سونی رو لطف کنید؟
    کد:

and IBM wanted to sell its expensive servers utilizing the Cell processor (users could cluster PS3s for the same purposes much less expensively).

فقط نيايد نگيد منبع مورد تاييد نيست و اينو دقيقاً سوني نگفته. اون قضيه جزو دلايل پشت پرده بوده
    Last edited by sony_W810i; 11-04-2011 at 16:42.

11. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب عزیزم سونی برای کنسول و جایگاه اون حدود 15 ساله داره تلاش میکنه((از PSX تا حالا))
    باید هم شکایت کنه،خوب کار غیر قانونی کردن دیگه،مطمئنم که تا یکی دو ماه تموم برو بصاط این CFW هم با یه فریمور جدید جمع میشه...........

در ضمن یه سوال:اون آقای Graf_chokolo موفق شد لینوکس رو روی فریمور های جدید اجرا کنه یا نه؟؟؟
    مثلا تو کدوم قسمت مایکروسافت بهتر عملکرده؟؟؟
    اینکه 6 ماه بعد از ریلیز کنسول،کنسولش ه.ک شد((دقیق یادم نیست))
    نه الکس جان ، سونی با شکایت کردن هیچ کاری نمیتونه بکنه و CFW ها هم با شکایت سونی جمع نمیشند - مگه سر PSP و PS2 که شکایت کرد تونست کاری کنه ؟

هکر ها معمولا توی کشور هایی هستند که قوانین کپی رایت توشون معنی نمیده و یا اگر هم در کشور هایی مثل اسپانیا هستند کسی نمیتونه پیداشون کنه .

اینکه Ps3 هَک نمیشد خیلی دلیل داشت ، وگرنه سونی که از نظر امنیتی از Apple جلو تر نیست !

اون اوایل اگر اخبار رو دنبال میکردید تا یک هکری دست به کار میشد سونی با پیشنهاد یک مبلغ زیاد طرف رو میخرید و اون طرف هم بیخیال میشد ، یکی از اونها که اولین کسی بود که Ps3 رو هَک کرد همون هکر Iphone بود .

یعد از اون سیاسیت های اشتباه این کمپانی باعث شد که به جای 10-12 تا هکر هزاران هزار هکر بریزند سر PS3 و تعدادشون به قدری زیاد شد که دیگه سونی نمیتونست با رشوه دادن جمعش کنه و برای همین هَک کنسول عمومی شد .

در تئوری اگر شخصی بیاد و یک چیپ طراحی کنه و در سر راه درایو کنسول و مادربورد قرار بده و روی این چیپ نرمافزاری نصب کنه که فایل ISO رو از طریق یک پورت USB و یا مموری کارت بخونه و به جای دیسم اصلی به دستگاه معرفی کنه یعنی عملکرد درایو کنسول رو شبیه سازی کنه و چون هنوز خود درایو اصلی در کاره کنسول نمیفهمه که یک وسیله ی سوم داره این کار رو انجام میده و میشه این طوری بازی ها رو اجرا کرد .

در عمل هم وقتی Wii اومد و با دادن نسل جدید درایو های D3 کاری کرد که کنسول اصلا به هیچ عنوان دیسک کپی نمیخونه اومدند و با همین روش این کنسول رو هَک کردند طوری که حتی دیگه نیازی به دستکاری فرمور هم نیست و مودچیپ هاش هم نیازی به لحیم کاری نداره - یعنی هر کسی میتونه نصبشون کنه .
    من هر دوتاشو دارم یعنی هم Flatmii Fusion و هم Wiikey Fusion و حتی آخرین آپدیت های این کمپانی هم نتونسته کاری با این مودچیپ ها بکنه و نخواهد توانست .

شبیه همین بلا هم ممکنه سر 360 بیاد با اون مدیای جدیدی که داره میده ولی چون مایکروسافت الکی و بیخودی قتش رو روی این مسایل نمیذاره (یعنی الکی پول حروم نمیکنه) احتمال زیاد داشبورد رو هَک میکنند .

سونی هم توی تمام این مدت پول حروم کرده ، چون باجهایی که داده و هزینه هایی که کرده برای اینکه جلوی هَک شدن کنسولش رو بگیره هم روی فروشش تاثیر گذاشته بود (PS3 بعد از هَک شدن فروشش بیشتر شد) و هم سودی که داشته در مقابل هزینه ای که میکرده رقم قابل قبولی نبوده .

من هم با دوستمون موافقم که مایکروسافت در این زمینه خیلی بهتر عمل کرده ، یعنی اومده و نه هزینه ی بیخودی کرده و در عین حال که مشتری رو راضی نگه داشته از هر گوشه از جهان تونسته تولید کننده و شرکت های بازی سازی رو هم راضی نگه داره .

این که این کنسول زود هَک شد نقطه ی ضعف نیست ، به عکس نقطه ی قوتش هم هست چون هم باعث شد فروشش بره بالا ، هم کسانی که میخواستند هم بازی کپی داشته باشند و هم آنلاین بازی کنند معمولا 2-3 تا کنسول میخرند و هم کار به CFW نکشید که CFW یعنی بر باد رفتن تمام زحمات یک کمپانی چون کنسول رو از اون چیزی که براش طراحی شده خارج میکنه ، اگر یه Wii با CFW داشته باشید میفهمید چی میگم .

به نظر من هم مایکروسافت خیلی خیلی در این زمینه بهتر از سونی عمل کرده ، همون طوری که سونی توی طراحی لپ تاپ هاش از دل بهتر عمل کرده ، و این عملکرد بهتر رو شما در ایران متوجه اش نمیشید ولی در هر کشوری غیر از ایران اگر بخواید لپ تاپ بخرید متوجه اش میشید .

یک نمونه اش ، اگر شما در ایت آلمان خراب شده لپ تاپ بخرید صفحه کلیدش ، صفحه کلید آلمانی هست و اگر صفحه کلید استاندارد (US Layout) رو لازم داشته باشید که بیشتر برنامه نویس ها هم لازم دارند بجز سونی هیچ کمپانی دیگه ای موقع سفارش دادن ازتون نمیپرسه که صفحه کلید چه طوری باشه و بر حسب منطقه با صفحه کلید همونجا براتون میفرسته و اگر صفحه کلید جدا بخواید باید 200 یورو اضافی پول بدید و یک هفته هم صبر کنید و این عملکرد بهتر چیزی نیست به جز سیاست در فروش - وگرنه همه میدونیم که سونی از نظر سخت افزاری و کیفیت ساخت و پشتیبانی و ... هرگز به پای Lenovo همون IBM و Apple نمیرسه .

13. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

Multiman چون يك FileManager هم داره امكاناتش نسبت به بقيه بيشتر هست و كلاً بيشتر از بقيه استفاده ميشه.

ولي تو بازي حسن خاصي نداره. ولي Iris Manager خداييش يك چيز ديگه هست
    کد:
    کد:
    and IBM wanted to sell its expensive servers utilizing the Cell processor (users could cluster PS3s for the same purposes much less expensively).

فقط نيايد نگيد منبع مورد تاييد نيست و اينو دقيقاً سوني نگفته. اون قضيه جزو دلايل پشت پرده بوده
    ممنون.

جالب که توی اکثر سایت ها بعد از خوندن این خبر کاربرا عنوان biggest liar رو به سونی دادن!

اینم ببینید بد نیست!

15. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.

جالب که توی اکثر سایت ها بعد از خوندن این خبر کاربرا عنوان biggest liar رو به سونی دادن!

اینم ببینید بد نیست!

CPU این بچمون خیلی خداست. ولی لامصب این RAM ش اگه مثلاً 1 GIG بود آخه به کجای دنیا بر می خورد؟؟؟؟
    من تعجبم این با 256 MB رم چجوری بازی با این گرافیک رو با این سایز اجرا می کنه اخه؟

17. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •