تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 654 از 1404 اولاول ... 1545546046446506516526536546556566576586647047541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,531 به 6,540 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید . من از وقتی که X360 خریدم طرف psp ایم نرفتم حالا یادش افتادم چند تا سوال داشتم . جدیدترین فریمور کپی خور شده ای که عرضه شده و الان تو بازار هستش چیه و چه امکانات جدیدتری نسبت به 3.71 داره ؟ و اینکه آیا برنامه یا بازی تو بازار تهران هستش که بشه با psp آهنگ سازی کرد ؟ اگر آره لطف کنید اسمشو بنویسید . ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید . من از وقتی که X360 خریدم طرف psp ایم نرفتم حالا یادش افتادم چند تا سوال داشتم . جدیدترین فریمور کپی خور شده ای که عرضه شده و الان تو بازار هستش چیه و چه امکانات جدیدتری نسبت به 3.71 داره ؟ و اینکه آیا برنامه یا بازی تو بازار تهران هستش که بشه با psp آهنگ سازی کرد ؟ اگر آره لطف کنید اسمشو بنویسید . ممنون.
    psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقاً خیلی بعید هم نیست GTA برا PSP بیاد دوباره. وقتی برا دی اس داره میاد، IV هم برا PC اومد...
    اما از اینجور فیلم های FAKE خیلی تو اینترنت زیاده و در حال حاضر هیچی در دست ساخت نیست. اگه بود همه سایت های بازی پر بود از خبرش و تو E3 هم سونی 100% نشونش می داد. اگه سونی بخواد GTA برا PSP بیاد باید با *Rock قرارداد ببنده.
    اندازه UMD ها برای این کار کافیه. قرار نیست که اندازه ی بازیهای PS3 باشه.
    اینم بعیده راک استار منتظر باشه یه کنسول جدید قابل حمل تولید بشه تا براش GTA بده! اگه بخواد بده، میده.
    البته gta 4 براي ds نمياد . يه نسخه كم حجم كه gta chainatown wars نام داره و مخصوصه ds هست قراره بياد

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازی که بشه باهاش آهنگ ساخت DJ Max Portable Emotional Sense هست 1 و 2

تو این صفحه پیدا کن

کد:

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

بازی که بشه باهاش آهنگ ساخت dj max portable emotional sense هست 1 و 2

تو این صفحه پیدا کن

کد:
    دوست عزیز خیلی ممنون واقعا لطف کردی حالا این بازی تو بازار تهران هستش ؟ راستی تو اون آدرسی که داده بودی کلی پارت بندی شده بود واسه دانلودش ، یعنی باید قسمتهای مختلفی رو دانلود کنی اونم از آدرسهای مختلف ؟ یعنی اگر بازی رو از تهران بخرم همش توش نیست و باید قسمتهای مختلفی رو بخرم ؟ یا کلا بازی دارای شماره بندیه و ورژن جدید و قدیمی داره ؟ ببخشید زیاد پر حرفی میکنم اما این خبر انقدر خوشحال کننده بوده که دارم دیوونه میشم فقط خدا کنه اون چیزی که فکر میکنم باشه و منو حسابی راضی کنه. خیلی ممنون

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون واقعا لطف کردی حالا این بازی تو بازار تهران هستش ؟ راستی تو اون آدرسی که داده بودی کلی پارت بندی شده بود واسه دانلودش ، یعنی باید قسمتهای مختلفی رو دانلود کنی اونم از آدرسهای مختلف ؟ یعنی اگر بازی رو از تهران بخرم همش توش نیست و باید قسمتهای مختلفی رو بخرم ؟ یا کلا بازی دارای شماره بندیه و ورژن جدید و قدیمی داره ؟ ببخشید زیاد پر حرفی میکنم اما این خبر انقدر خوشحال کننده بوده که دارم دیوونه میشم فقط خدا کنه اون چیزی که فکر میکنم باشه و منو حسابی راضی کنه. خیلی ممنون
    این بازی رو من زیاد بازی نکردم .. یعنی کلا با psp ور نمیرم .. اما این بازی یکی از معروفترن بازی ها تو این سبک هست..

اگر خوب دقت کرده باشید من این بازی رو با 4 تا یلنک مختلف گذاشتم که هرکدوم از سایت ها رو که دوست داشتی میتونید دانلود کنید..

یعنی این لینک ها همه یک بازی هست و 6 تا پارت که از یک سایت هستند رو اگر دانلود کنی بازی رو کامل گرفتی..

تو بازار هم هست هم نسخه دو و هم یک اینی که من گذاشتم نسخه 2 بود که تازه آمده..

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

به احتمال زیاد عیب از مموری هست.
    چون توی مموری ها تقلبی فایل ها خود به خود از بین میروند.

من چقدر میگم به خدا ارزش داره پول بیشتر بدید و جنس اصل بخرید.

یک ضرب المثل خارجی هست که میگه اینقدر پول دار نشدم که جنس ارزان بخرم.

آره خودمم همین احتمالو میدم از مموری باشه...چیکار کنم دیگه ...الان پشیونم چرا به جای 8 گیگ fake مموری 4 اصل نخریدم.......ولی بعضی از بچه ها هم میگفتن مموری تقلبی دارن راضیند و مشکلی هم نداشتن تا حالا.

ولی با اون ضرب المثلت موافقم کاملا..

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره خودمم همین احتمالو میدم از مموری باشه...چیکار کنم دیگه ...الان پشیونم چرا به جای 8 گیگ fake مموری 4 اصل نخریدم.......ولی بعضی از بچه ها هم میگفتن مموری تقلبی دارن راضیند و مشکلی هم نداشتن تا حالا.

ولی با اون ضرب المثلت موافقم کاملا..
    مموری تقلبی مثل هندوانه میمونه.یا خوب از آب در می آید یا بد.
    من خودم هم مموری تقلبی دارم و مشکلی تا الان نداشته.اما اون موقع که من گرفتم مموری 4 اصل 70 بود تقلبی 35 پس ارزش داشت اما الان قیمت ها 15-10 تومن بیشتر با هم اختلاف ندارند.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

مموری تقلبی مثل هندوانه میمونه.یا خوب از آب در می آید یا بد.
    من خودم هم مموری تقلبی دارم و مشکلی تا الان نداشته.اما اون موقع که من گرفتم مموری 4 اصل 70 بود تقلبی 35 پس ارزش داشت اما الان قیمت ها 15-10 تومن بیشتر با هم اختلاف ندارند.
    آره دیگه چیکار میشه کرد....ولی اونقدر ها هم اذیت نمیکنه تو این یه ماهی که تقریبا گرفتمش فقط تا حالا 2 بار بازی فیفا 09 و nfs خود به خود غیر فعال شدن....یکی دو بار هم چند تا از آهنگام هم همینطور شدن و خود به خود غیر فعال شدن و خطای 80109223 اومد.
    ....باید بسوزیمو بسازیم دیگه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام عزيزان
    يه سوال چرا psp من فقط بايد تو شارژ باشه تا روشن شه؟ يعني وقتي از شارژ ميكشمش ديگه روشن نميشه!!! كمك كنيد تورو خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •