تا 26 شهریور میشه فعال کرد.
در ضمن ایرانسل دوست داره پولاشو اینجوری خرج کنه!!!
مگه چیه؟
تا 26 شهریور میشه فعال کرد.
در ضمن ایرانسل دوست داره پولاشو اینجوری خرج کنه!!!
مگه چیه؟
دوستای عزیز ... نمی دونم شاید تو شهرهای مختلف یا مناطق مختلف کمی با هم فرق کنه ... اما من هم مثل دوستمون meshkiposh2200 با همون شماره مرکز پیام اصلی ( 989350001400+ ) به همه شماره ها حتی برنامه 200090 SMS میدم ... حالا اگه موقع برنامه خصوصا برنامه نود که حجم ترافبک بالاست SMS نرفت میشه با مرکز پیام تالیا بدید راحت تر میره ... البته اگه حوصله داشته باشید شماره رو عوض کنید ....
... شماره دیگه مرکز پیام ایرانسل 989350001420+ است ... درست گفتم بچه ها ؟؟
hossein-p30-f عزیز ... منم گوشیم مثل شماست ( D900i) و با همون شماره اصلی ( 989350001400+ ) می فرستم و میره !!! عحیبه که پیامک های شما نمیره ...
آقا شاهین ... مگه میشه به این برنامه های تلویزیونی برای بعضی ها SMS بره برای بعضی ها نره ؟
سلام شاهین جون
راستی که خیلی خر تو خره برای من که واجد شرایط نبودم سیم کارت هدیه داده.برای دادشم میخاد بدهیش چک کنه
میزنه از بدهی 50هزارتومنی شما کسر شده ولی عصر اون پیغام معمولی میاد در صورتی داداشم قبل از اول مرداد سیم خریده.
راستی شاهین جان با این تلیغت جدید فکر کنم احتمالا بشه تا 1 ماه دیگه از طرح تابستونی استفاده کرد.(جریان خر تو خر)
فقط یک سوال هر موقع طرح تعرفه بخواد عوض بشه حتما باید اس ام اس بیاد.یا عبارت دیگه اس ام اس نوعی تاییده
است برای هر کاری تو ایرانسل درسته.
آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))
.آقا چرا بنده خدارو گمراه می کنید.
آخرین زمانه فعال کردن طرح ها 20 شهریور بود
احتمالا هر شهري فرق ميكنه و بعضي از شهرها نمي تونن بفرستن((من يزدم))
بچه ها یه حوصله کنید برید تو این تاپیک پستم رو بخونین ... یه آقای دکتری یه حرفایی زده .. در ضمن به شکلک ها هم توجه کنین باحال شدن ... خیلی سعی کردم طوری حرف بزنم به آقای دکتر بر نخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رفقا امروز شهر ما(بهبهان) در خوزستان زیز پوشش ایرانسل رفت
تبریک به بهبهانی های عزیز.
همچنان در انظار آپدیت سایت هستیم !
بابا ايول
من با مركز پيام 989350001420+ تونستم بفرستم هنوز نرفته ديليورش هم اومد![]()
حتی به 200090؟
من نمیتونم بفرستم به هیچ شماره ای !![]()
من یه مشکل با پیامگیر صوتی دارم!!!
من چند هفته پیش اونو فعال کردم الانم کار میکنه یعنی اگه زنگ بزنی و در دسترس نباشی میتونی پیام بزاری اما وقتی می خوام پیامها رو بشنوم شماره 100 یا 105 رو میزنم کار نمی کنه. اولش یه هشداری می اومد:note active divert. ولی الان اصلا به هیچکدوم از 100 101 102 103 104 105 زنگ نمیزنه(فورا قطع میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)