تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 653 از 848 اولاول ... 153553603643649650651652653654655656657663703753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,521 به 6,530 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام.شما اون موقع که سرویستون رو تغییر دادید باید توی مودم میدیدید که روی چند بسته شده سرویس 8 مگتون و اینکه کشش خطتتون پایین تر اومده یا نه.من زیاد اطلاعات زیادی ندارم ولی تجربی به این رسیدم که مودم و کیفیت خط خیلی تاثیر داره.مثلا منکه خطم روی 4 مگ بسته شده بود یه روز دیدم سرعتم در حد 128 کیلوبایته! و فکر کردم که از isp تغییر دادند.جالبه که کشش خط هم بهمراهش اومده بود پایین! در حالیکه بعد از اینکه تغییراتی توی تنظیمات مودم دادم و سیم و اسپلیتر رو یه جابجایی انجام دادم با رستارت مودم دوباره همون سرعت 4 مگ و با کشش بیشتر خط حتی داشتم. فکر میکنم بصورت خودکار وقتی کیفیت خط میاد پایین کیفیت سرویس هم باهاش میاد پایین و دستی اینکار صورت نمیگیره.شما هم یه نگاه به تنظیمات مودم بندازید ببینید کشش خطتتون کاهش پیدا نکرده وگرنه که باید تماس بگیرید ازشون بخواهید سرعنتون رو زیاد کنند.
    نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتها
    شما طرح های قدیمی دارید ؟ یا غیر حجمی جدید؟
    اگه طرح قدیمی دارید که این مشکل منم بود و هست!
    بارها با پشتیبانی فنی تماس گرفتم و میگفتم قبلا دو مگ جشنواره داشتم که خطم 9 مگ بسته شده بود و همون 9 مگ دریافت میکردم اما الان مدتیه که خطم با وجود اینکه نویز ندارم نوسان پیدا کرده! تقریبا پشتیبانی خوب جواب نمیداد.
    در نهایت یکی از این پشتیبانی ها بهم گفت که دیگه مثل سابق نیست ما الان رو طرح های غیر حجمی جدید تضمین میکنیم سرعت رو اما رو طرح های قدیمی تو ساعت های شلوغ سرعت پایین میاد!!!!!!
    در واقع کسایی که جشنواره ای چند ماه قدیمی دارن دیگه نباید فکر کنن که دقیقا خطشون رو همونی که بسته میشه یعنی مثلا 9 مگ یا 16 مگ بهشون سرعت میده! الان یه جورایی سرویس 9یا UP to 16 داریم! یعنی سرعت بر اساس میزان شلوغی نت نوسان پیدا میکنه اما قاعدتا کسایی که غیر حجمی میگیرن سرعتشون باید همون باشه که خریداری میکنن که جای شکایتم داره قطعا

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

شما طرح های قدیمی دارید ؟ یا غیر حجمی جدید؟
    اگه طرح قدیمی دارید که این مشکل منم بود و هست!
    بارها با پشتیبانی فنی تماس گرفتم و میگفتم قبلا دو مگ جشنواره داشتم که خطم 9 مگ بسته شده بود و همون 9 مگ دریافت میکردم اما الان مدتیه که خطم با وجود اینکه نویز ندارم نوسان پیدا کرده! تقریبا پشتیبانی خوب جواب نمیداد.
    در نهایت یکی از این پشتیبانی ها بهم گفت که دیگه مثل سابق نیست ما الان رو طرح های غیر حجمی جدید تضمین میکنیم سرعت رو اما رو طرح های قدیمی تو ساعت های شلوغ سرعت پایین میاد!!!!!!
    در واقع کسایی که جشنواره ای چند ماه قدیمی دارن دیگه نباید فکر کنن که دقیقا خطشون رو همونی که بسته میشه یعنی مثلا 9 مگ یا 16 مگ بهشون سرعت میده! الان یه جورایی سرویس 9یا UP to 16 داریم! یعنی سرعت بر اساس میزان شلوغی نت نوسان پیدا میکنه اما قاعدتا کسایی که غیر حجمی میگیرن سرعتشون باید همون باشه که خریداری میکنن که جای شکایتم داره قطعا
    نه براردر طرحم قدیمی نیست ازهمین جدیداس هرماه هم تمدیدمیکنم معنم همینو میگم چون دیگه مثله سابق خط برهمه بازنیست وخوبم هست حداقل این کارشون دیگه نباید تو سرعته هرسرویس نوسان باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از قرارداد این ماه من 10 روز گذشته و من بدلیل کیفیت بد پارس آنلاین می خوام که قرارداد رو فسخ کنم در تماس با پارس آنلاین به من گفتند که مابه التفاوت را پرداخت نخواهند کرد و فقط سرویس پارس آنلاین از روی خط من جمع آوری خواهد شد. اگر کسی اطلاعات صحیح و دقیق حقوقی درباره ی این موضوع داره خواهش می کنم اینجا به اشتراک بگذاره. آیا من نباید بتونم مانده ی پولم را پس بگیرم؟
    به هر روی گفت که در دو روز آینده کارشناس لایه یک آنها با من تماس خواهد گرفت احتمالاً برای تلف کردن وقت من و خالی نبودن عریضه وگرنه زر می زنند کمبود پهنای باند دارند. این دزدها چیزی که بایستی به یک نفر می فروختند را به ده نفر فروخته اند و حالا با لودگی شرکت رو اداره می کنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از قرارداد این ماه من 10 روز گذشته و من بدلیل کیفیت بد پارس آنلاین می خوام که قرارداد رو فسخ کنم در تماس با پارس آنلاین به من گفتند که مابه التفاوت را پرداخت نخواهند کرد و فقط سرویس پارس آنلاین از روی خط من جمع آوری خواهد شد. اگر کسی اطلاعات صحیح و دقیق حقوقی درباره ی این موضوع داره خواهش می کنم اینجا به اشتراک بگذاره. آیا من نباید بتونم مانده ی پولم را پس بگیرم؟
    به هر روی گفت که در دو روز آینده کارشناس لایه یک آنها با من تماس خواهد گرفت احتمالاً برای تلف کردن وقت من و خالی نبودن عریضه وگرنه زر می زنند کمبود پهنای باند دارند. این دزدها چیزی که بایستی به یک نفر می فروختند را به ده نفر فروخته اند و حالا با لودگی شرکت رو اداره می کنند.
    ببینید فعلا بحث تک کانکشن انقد بولد نشده که بشه روش مانور داد ، ولی اگه سرعت دانلود شما چیزی که باید باشه نیست سریعا به 195 شکایت کنید و شکایت رو دنبال کنید هر چقدر هم که طول کشید مهم نیست ...
    می بینید که شرکت هم دنبال پرداخت پول به شما نیست ، پس تخلیه فوری خط فایده ای هم شاید نداشته باشه .
    من چند باری از این شکایت ها از فن آوا کردم اصلا بی تاثیر نیست ...

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پیشگامان-جهت مقایسه!

7. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سرعت و مشکلات پارس انلایندر چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

POS-3072-3M-180G-P02 ۳ ماه 3Mbps 180GB 360GB ۵۵,۹۰۰
    POS-3072-6M-360G-P02 ۶ ماه 3Mbps 360GB 720GB ۱۰۰,۹۰۰

- - - Updated - - -

دوستان سرعت و مشکلات
    پارس انلاین
    در چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همین سواله که چرا با رستارت کردن مودم کیفیت خطت درست میشه؟ کسی که اطلاع بیشتری در این مورد داره بهتره توضیح بده

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان سرعت و مشکلات پارس انلایندر چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

- - - Updated - - -

دوستان سرعت و مشکلات
    پارس انلاین
    در چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

با توجه به تجربه من از این شرکت بویژه در دو هفته گذشته. سمت این شرکت نیا. بشدت کمبود پهنای باند داره و رسماً داره دزدی می کنه. چیزی را که باید به یک نفر بفروشه به ده نفر همزمان می فروشه و نتیجه می شه کیفیت پایین اتصال. اگر هم اومدی قید تماشای ویدیو استریم شده، IPTV و youtube twitch و از این جور چیز ها رو بزن و کاملاً از سرت بیرون کن. شرکت های دیگه ( البته نه همه ی اونها ) در مقایسه با پارس آنلاین در این مورد ها خدا هستند. خلاصه اینکه برای حفظ مشتری هاش به لودگی کردن متوسل شده و بقدری لاشخور شده که حتی حاضر نیست از 80 تومن من بگذره و با وقت کشی و پاسخ های کاملاً مضحک و کودن منو معطل کرده. این را نیز در نظر داشته باش که پارس آنلاین توسط های وب خریداری شده پس رفته رفته بدتر و کم کیفیت تر خواهد شد.
    Last edited by shahram83; 25-01-2018 at 21:13.

11. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نت من به طرز وحشتناکی کنده به خصوص اینستا و تلگرم !!!
    مال شما هم همین طوره ؟

13. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •