تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 653 از 1805 اولاول ... 15355360364364965065165265365465565665766370375311531653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,521 به 6,530 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده هم مثل شما جزو کاربران معترض هستم...(طرح یکساله کمپین..)
    یه پیشنهادی داشتم...بهتر نیست با آقای جعفریان داخل یک روم(گروپ) صحبت کنیم؟؟؟(البته اگه ایشون همکاری کنند!!)
    (داخل انجمن نمیشه بحث کرد...هی باید صفحه رو ریفرش کنیم و ...)
    پیشنهادم استفاده از نرم افزار زیر هست
    اگه موافقید پست رو لایک کنید تا یک گروپ داخل این نرم افزار بسازم اسمش رو بزارم بیاید عضو شید.
    اینم یه عکس از محیطش

دوست عزیز شما مگه خراسانی ؟
    ایشان مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی هستن اگه شمامال استان دیگه ایی هستید دردی ازشما دوانخواهد شد
    چون سیاست هراستان با استان دیگه فرق می کنه مثلا تو خیلی ازاستان ها این طرح نامحدود داره تو خیلی استان ها رو4مگ بستن و..
    اما اگه ساکن خراسان هستید که خب خوشحال می شیم شما هم مشکلات رو بگی

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما مگه خراسانی ؟
    ایشان مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی هستن اگه شمامال استان دیگه ایی هستید دردی ازشما دوانخواهد شد
    چون سیاست هراستان با استان دیگه فرق می کنه مثلا تو خیلی ازاستان ها این طرح نامحدود داره تو خیلی استان ها رو4مگ بستن و..
    اما اگه ساکن خراسان هستید که خب خوشحال می شیم شما هم مشکلات رو بگی
    بله عزیز...بنده هم در حال حاضر مشهد ساکن هستم
    مشکل من همین قضیه محدود شدن سرعت دانلود شبانه و اینکه کلا تکلیف دانلود شبانه مشخص نیست هست(فعلا که از ترافیک اصلی کم نمیشه،با اینکه ترافیک دانلودی رو تو لیست دانلود رایگان ثبت نمی کنه...ولی نگرانم یکباره بلایی که سر دوستان اومده سر منم بیاد)

اگه دوستان موافق هستید داخل یک محیط مثل اون نرم افزار راحت تر میشه بحث کرد و مشکلات رو گفت و شاید جوابی شنید...
    Last edited by Milad_Sky; 30-10-2013 at 01:12.

4. 3 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده هم مثل شما جزو کاربران معترض هستم...(طرح یکساله کمپین..)
    یه پیشنهادی داشتم...بهتر نیست با آقای جعفریان داخل یک روم(گروپ) صحبت کنیم؟؟؟(البته اگه ایشون همکاری کنند!!)
    (داخل انجمن نمیشه بحث کرد...هی باید صفحه رو ریفرش کنیم و ...)
    پیشنهادم استفاده از نرم افزار زیر هست(حجمش حدود 6 مگ هست...)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه موافقید اعلام کنید تا یک گروپ داخل این نرم افزار بسازم اسمش رو بزارم بیاید عضو شید..
    اینم یه عکس از محیطش

من با این نرم افزار کار کردم. خیلی خوبه.

6. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها ی خبر دیگه علاوه بر اون 8.4 گیگی که دزدیدن الان دیدم هم اون 150 مگیو ک دادن دزدیدن هم 680 مگ دیگه ازز حجممو! این جوری دیگه فایده نداره باید رفت حظوری پدرشونو در آورد البته ایین طور که من میدونم بعد اون جریان شبانه که دوستان رفتن دسترسی به ااتاق مدیر عاملو کمی سخت کردن اون طبقرو پارتیشن هاشو عوض کردن که نتونی به راحتی بری اتاق ملک..../.. (رییس دزد کده)

تازه خیر سرشون طرح ما ویژه کارمندانه!

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها ی خبر دیگه علاوه بر اون 8.4 گیگی که دزدیدن الان دیدم هم اون 150 مگیو ک دادن دزدیدن هم 680 مگ دیگه ازز حجممو! این جوری دیگه فایده نداره باید رفت حظوری پدرشونو در آورد البته ایین طور که من میدونم بعد اون جریان شبانه که دوستان رفتن دسترسی به ااتاق مدیر عاملو کمی سخت کردن اون طبقرو پارتیشن هاشو عوض کردن که نتونی به راحتی بری اتاق ملک..../.. (رییس دزد کده)

تازه خیر سرشون طرح ما ویژه کارمندانه!
    امین جان مال شما هم شبانه اش رو 90محدود شده؟

10. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امین جان مال شما هم شبانه اش رو 90محدود شده؟
    بله تا 90 بیشتر نمیره ولی چند تا لینک همزمانم که میزارم هر کدوم تا 90 عه کلا 4.5 تا لینک همزمان بزارم پهنای باندو کامل پر میکنه یعنی من که 3 مم میرسه به سقفش 360-70 راحت

اینا پهنای باند ندارن ونداشتن هی فروختن هی فروختن نتیجش میشه این !

12. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان دوستانی که نقره ای و طلایی و ... دارن همچنان 90 محدودن؟!
    مودم رو ریست بکنید تغییری نمیکنه؟
    بعدازظهری 30-40 مودم رو ریست کردم اومده رو 150

ضمنا آقای ملک جعفریان لطفا به کارمنداتون بگید چرا رانژه کردن خط و در مقابلش تخلیه که کمتر از یه روز زمانبر هست رو یه مرکز در 48 ساعت انجام میده و یه مرکز 10-12 روز طول میده؟!!
    مخصوصا تخلیه خط که اصلا دلشون نمیاد خط رو از رانژه در بیارن (وقتی فرم رو پر کنی ظرف 24 ساعت اینترنت قطع میشه ولی خط رو چندین روز بعد از رانژه در میارن و تا اون موقع نمیشه از شرکت دیگه ای اینترنت گرفت)
    چرا تو این اداره کسی دنبال راه انداختن کار مردم (به معنای واقعی و در اسرع وقت) نیست؟
    Last edited by Reza31001; 30-10-2013 at 01:34.

14. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان حرفمو پس میگیرم

الان میشه یکی برا من توضیح بده فرق adsl با دایال آپ چیه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان دوستانی که نقره ای و طلایی و ... دارن همچنان 90 محدودن؟!
    مودم رو ریست بکنید تغییری نمیکنه؟
    بعدازظهری 30-40 مودم رو ریست کردم اومده رو 150

ضمنا آقای ملک جعفریان لطفا به کارمنداتون بگید چرا رانژه کردن خط و در مقابلش تخلیه که کمتر از یه روز زمانبر هست رو یه مرکز در 48 ساعت انجام میده و یه مرکز 10-12 روز طول میده؟!!
    مخصوصا تخلیه خط که اصلا دلشون نمیاد خط رو از رانژه در بیارن (وقتی فرم رو پر کنی ظرف 24 ساعت اینترنت قطع میشه ولی خط رو چندین روز بعد از رانژه در میارن و تا اون موقع نمیشه از شرکت دیگه ای اینترنت گرفت)
    چرا تو این اداره کسی دنبال راه انداختن کار مردم (به معنای واقعی و در اسرع وقت) نیست؟
    پس امین جان محدود نشدی باید خدا رو شکرکنی چون این محدودیت که می گم فرق داره با شیرکردن پهنای باندکه همیشه می کردن ماهم چند تالینک می زاشتیم به حداکثرمی رسید این دقیقا راس یک و10دقیقه شب اجرا می کنند پهنای باندرو مییارن رودو سوم یک مگ یعنی شما چند تالینک رو باهم بزاری بازم از90رد نمی شی چون بصورت دستی محد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس امین جان محدود نشدی باید خدا رو شکرکنی چون این محدودیت که می گم فرق داره با شیرکردن پهنای باندکه همیشه می کردن ماهم چند تالینک می زاشتیم به حداکثرمی رسید این دقیقا راس یک و10دقیقه شب اجرا می کنند پهنای باندرو مییارن رودو سوم یک مگ یعنی شما چند تالینک رو باهم بزاری بازم از90رد نمی شی چون بصورت دستی محد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله ولی خب یک مشکلی که من دارم اینه که شاتل کوفتی سرعت شبانمو از سرورهای خارجی اورده رو 7 کیلیو باز این یکی خط خوبه الان مودمو ریست کردم که تک لینک تا اون 360 تا بهم سرعت میده ولی خب باز مخابرات از سرور های داخلی سرعتش برام در مقابل شاتل که 515 کیلو بایت میده کمتره
    !

19. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •