اینجا هم 38 من شاخ درآوردم 60 خریدن ایشون
اینجا هم 38 من شاخ درآوردم 60 خریدن ایشون
Last edited by roteal2007; 09-06-2012 at 17:09.
زیره آیکون تقلبی نداره و قیمتش هم 30-40 متغیره
اول که اومده بود و کسی شناخت نداشت ازش تا 70 هم فروش میرفت ولی الان مردم قیمت این ادکلن دستشون اومده
دوست با تجربه اولا من از آشنا خریدم همون جنسی که شما از بازار 16 خریده بودی رو 15 میداددوما جنسی که سایت آمازون 30 دلار قیمت زده چطور میشه تو ایران زیر 30 خرید
ایکون درسته چیزی نیست اما از الگانت و محصولات اماراتی که شما خریدی خیلی شاختره حداقل جنس آمریکاییه
جنس تقلبی و اصلی خیلی هم فرق دارند از نظر شما که از بازار خرید میکنی فرقی ندارند چون بیشتر کار فیک و اماراتی میخری اما از نظر من فرق داره چند روز پیش یک بلو شنل از همون جا که شما خرید میکنی 10 تومان خریدم عکسش هم گذاشتم احتمالا اونم با بلو شنل 220 تومانی فرقی نداره درسته؟
جنس تقلبی بوده شما بارکدش رو نگاه کنید حتما با 67 شورع میشه درسته؟
تقلبی داره بارکد 67 و عدد حک شده روی شیشه و جعبه یکی نیست!
Last edited by 30vil; 09-06-2012 at 17:45.
دوست عزیز صد در صد اصل هستش و اگه خواستی بخری برو کوچه مروی فروشگاه علی عرب دقیقا روبروی فروشگاه گل سنگ
آخه من چنتا سایتو دیدم که میگن موندگاریش بالاس اما چن نفری هم مثه شما میگفتن
گفتم شاید اونا تقلبیشو داشتن
یجا داشتن پیشنهاد میکردن اول از نسخه ریو اون ادکلن استفاده کنیم و اگه خوشمون اومد بریم سراغ اصلش
یعنی ریو اصلا خوب نیس؟حداقل واسه من تازه کار؟
[QUOTE=30vil;7043132]دوست با تجربه اولا من از آشنا خریدم همون جنسی که شما از بازار 16 خریده بودی رو 15 میداددوما جنسی که سایت آمازون 30 دلار قیمت زده چطور میشه تو ایران زیر 30 خرید
----------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم قیمت کشید بالا
ولی در کل من قبولش دارم از کارهای عربی بهتر ....
[QUOTE=dxcess;7043338]کارای عربی هم دنیای خاص خودشو داره...یعنی درسته شبیه کارای اروپایی نیست اما اگه دلت بخواد و عربی پسند باشی میتونی باهاشون اندازه کارای اروپایی ارتباط برقرار کنی...من که با یه سری کارای اجمل و رصاصی و امپر حال میکنم و به همون اندازه ادکلنای دیگه ام ازشون لذت میبرم چون احساس میکنم دنیای خاص خودشونو دارن که متفاوته.
بچه ها کسی اطلاعی درباره ادکلن Joop! Homme Joop! for men داره ؟
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش ؟ نوع بوش ؟ پخش بو ؟
قیمت 125 میلش یا 150 اش حدود 40 بود ولی الان تو سایتا تا 80 قیمت میدن.
بوش هم که گرم و تند و شیرین .ازون ادکلن هاست که هر جا بری کل محیط خف میکنه .شاید بدتر از سیلور سنت
سلام
گرین ایریش خریدم 290 تومان بوش و ماندگاریش عالیه فقط ایا کرید کاره فیک داره ؟ چون قیمتهاش تو سایتا مثل امازون بیشتر خورده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)