دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی چند تا پینگ تست بذاری تا از وضعیت پینگت با خبر شیم؟
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی چند تا پینگ تست بذاری تا از وضعیت پینگت با خبر شیم؟
شبانه افتضاح شده من قبلا" شبانه سرعته دانلودم 200 به بالا بود ولی الان رو 30 هست!البته خدارو شکر بعضی ها که اصلا" کانکت نمیشن!
الو مرغنت جون صدا میاد ؟؟
بی زحمت فتیله را بکش بالا!![]()
بله دوست عزیز. به درخواست شما . این هم پینگ صفانت. این تست پینگ رو می خوایم قاب بگیریم ، بنویسیم با آب طلا، بزنیم بر سردر خلا (صفانت)![]()
برای منم کلن قطعه خدا لعنتشون کنه فقط میتونیم پیش خدا شکایت ببریم با این وضع
الان با دایل اپ وصل شدم. خدا لعنتشون کنه 2 روزه تا 3-4قطع میکنن. زنگم میزنی83852 میگه تمام خطوط مشغوله. خدا نشناس ها
دوست عزیز این سایتها رو که مال همه تایم اوت میشه(حداقل تو 11 تا ISP که من تست کردم)
منظور من پینگ تست از سایت پینگ تست بود
مثلا اینا مال مخابرات خودمه
![]()
الان با دایل اپ وصل شدم. خدا لعنتشون کنه 2 روزه تا 3-4قطع میکنن. زنگم میزنی83852 میگه تمام خطوط مشغوله. خدا نشناس ها
Last edited by artin4u; 26-07-2012 at 00:56.
برای من مدام قطع و وصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!معلوم نیست چی شده شبانه اصلا پرید...به پشتیبانی زنگ نزنم فایده ای نداره دیگه؟؟
دوست عزیز بحث نکن! بنده پشتیبان صفانت هستم و دارم پینگ تست بهت می دم. شما مثل اینکه ویندوزت مشکل داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)