vivabarca عزیز یک سوال؟
من اون پچ گزارشگر انگلیسی رو که تو سایتت بود رو دان کردم تو پوشه بازی نصب کردم ولی گزارشگر عوض نشد؟؟مشکل کار کجاست؟؟؟لطفا کمک کنید
vivabarca عزیز یک سوال؟
من اون پچ گزارشگر انگلیسی رو که تو سایتت بود رو دان کردم تو پوشه بازی نصب کردم ولی گزارشگر عوض نشد؟؟مشکل کار کجاست؟؟؟لطفا کمک کنید
سلام به همه pes بازها
من تازه از کنسول به Pc کوچ کردم و تو کنسول هم فقط pes بازی میکردم.
چند تا pes ایرانی و دستکاری شده گرفتم ولی اصلا نتونستم به راحتی کنسول باهاش بازی کنم.تا 2011 اورجینالش رو پیدا کردم.خیلی شبیه به کنسول هست و باید به همین عادت کنم.
اگه میشه راهنمایی کنین برای اینکه بازی رو سفارشی کنم و تیمهای ایرانی و کفش و توپ و ... رو وارد باز کنم باید چیکار کنم.یا تو چند تا سایت ورزشگاه ها و ... ایرانی رو داشت که میشد به این بازی اضافه کرد اونها رو چجوری باید اضافه کنم.
این تاپیک هم خیلی طولانی و سنگین هست.
چند تا سایت و برنامه که بتونه کمکم کنه رو بهم معرفی کنید.
کسی از مسابقات pes تو ایران خبر داره ؟؟
بعد از نصب ، این گزارشگر جایگزین گزارشگر انگلیسی قبلی بازی ( جان چمپیون ) میشه . شما یه بار دیگه گزارشگر رو پاک کن و از اول تو پوشه ی نصب بازی نصب کن شاید درست بشه ( دقت کن که در حین نصب چند لحظه ای پنجره ی نصب فریز میشه که باید صبر کنی و نصب رو کنسل نکنی )
سلام دوستان کسی استادیوم آشیانه المپیک پکن رو سراغ نداره واسه دانلود؟
اگه اون استادیومه که شبیه زرافه بود توی افریقای جنوبی هم کسی لینکی داره لطفا بذاره...
ممنون
سلام
تو pes ها قبلی برای فعال کردن استراتژی ها دکمه LT (یا L2 ) رو می زدیم
تو این چطوریه ؟؟
با دکمه select استراتژی ها کار میکنن.
بچه ها من یه کرک خوب برای پچ 3.5 میخوام
دائم میپره بیرون وسط بازی
Directx هم نصبه آخرین ورژنش
سون 32 بیت
سلام دوستان. میخواستم آخرین و بهترین پچی رو که برای بازی منتشر شده و خودتون هم امتحان کردید معرفی کنید و اگه امکانش هست لینک دانلود هم بگذارید. واقعا ممنون میشم...![]()
سلام دوستان.لطفا چندتا سایت معرفی کنید که بشه پچ و لباس و چهره و ... مربوط به pes رو دانلود کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)