تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 653 از 773 اولاول ... 153553603643649650651652653654655656657663703753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,521 به 6,530 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان ، من امروز هم خیلی گشتم (حتی خیابون جمهوری رو) اما نتونستم PK760 LG پیدا کنم و تصویرشو با اون چیزایی که تو پست قبلی نوشتم مقایسه کنم ...

فقط تونستم یه پلاسمای دیگه سامسونگ رو با یکی از LED های تقریباً هم قیمت خود سامسونگ مقایسه کنم که فکر کنم D585 بود ... خوب مشخصاً کیفیت پلاسماهای سامسونگ افتضاحه ... حالا کنار یه LED هر چند اگه خود LED هم اشکالاتی داشت بازم پلاسماش افتضاح تر هم به نظر میومد ... تصویر اصلاً زنده نبود و رنگها شدیداً سطحی و کم رمق و مصنوعی به نظر میومدن ... تصویر تماماً کدر و تاریک بود تا جایی که بعضی جزئیات که باید واضح میبودن نیاز به دقت داشت طوری که این تلاش برای دقت بیشتر تو چهره بیننده مشخص میشه (باید چشماتونو ریز کنید و ابروهاتونو به هم نزدیک) ... تصویر هم به شکل عجیبی شطرنجی به نظر میومد ، یه طورایی نقطه نقطه بود ، مثل اینکه فاصله بین پیکسل ها قابل تشخیص هستن ... در حالی که تو بدترین پلاسما پاناسونیک که X30 باشه تو سری جدید ها ، این مکشل وجود نداره و تصویر تماماً یک دست و یک نواخت و یک پارچه ست ... خلاصه پلاسما جداً فقط پانا !

راستی کسی درباره LED های LG سری PW95000 اطلاعاتی داره ، تو سایت اروپا و آمریکا اثری ازش نیست ولی جز مدل های جدید سایت گلدایران و البته بخش خاورمیانه سایت LGـه ...

مشخصاتش جالبه ... مخصوصاً کنتراستش که 10.000.000:1 داینامیکه ... اسمارت هست و بدون لبه و سه بعدی با کنترل مجیک و DVR و ضخامت خیلی کم ... نتونستم کلیپی ازش پیدا کنم ، زیادم نگشتم ... اما در نوع خودش چیز جالبیه ... قیمت 47 اینچ رو از نمایندگی 2.250.000 تومن گرفتم که به نظرم معقوله ... حالا شمام هم اگر تونستید یه پیگیری کنید ببینید میتونید اطلاعات دقیق تری پیدا کنید ...

سلام
    من الان یه مدت میخوام یه tv بگیرم ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم
    بین led هایه سامسونگ و پلاسما هایه پاناسونیک دو دل موندم
    یه جا که دو تا تلوزیون سامسونک یکی led و اون یکی پلاسما رو کنار هم گذاشته بودن , تصویر پلاسما ی سامسونگ (نمیدونم کدوم مدل ولی با چیزی که من دیدم شاید قدیمی بوده) تصویرش واقعا افتضاح بود و در مقایسه با led سامسونگ که کنارش بود واقعا گند زده بود که این مشاهده منو در خریده پلاسما های پانا مثل st30 یا vt30 دو دل کرد و مردد شدم
    شما فک کن هر دوشون یه فیلمو پخش کنن ولی led قرمز رو شفاف و با کیفیت پخش کنه ولی همون قرمز رو پلاسماش به صورت یه چیزی مثل پارچه مخمل و خیلی بدونه شفافیت نشون بده
    با توجه به تعاریفی که از st30 و vt30 شده و برتری هایی که نسبت به led هایه سامسونگ گفته شده داره طرف داره پلاسما هایه پانا سونیکم ولی اون چیزی که دیدم یه جوریم کرد
    نمیدونم آیا برایتنس یا همون شفافیت رو کیفیت تصاور تاثیر داره یا نه ولی تصویر led هایه سامسونگ مثل d8880 از vt30 برام سر تر به نظر اومد و چون led ها برایتنس بیشتری دارن به طبع تصاویرشون هم برام با کیفیت تر بودن
    تو هر مغازه ای میرم و میپرسم پلاسما بهنر یا led میگه led خیلی بهتره و پلاسما اصلا قابل مقایسه با led نیستن(حالا این فروشنده ها از کجا میگن نمیدونم ولی اکثرا معلومات ندارن)
    برای من کیفیت خیلی مهمه , وقتی میخام این همه پول بدم دلم میخواد یه چی بگیرم که وقتی میشینم جلوش فیلم نگاه میکنم واقعا بهترین کیفیت رو بهم بده و لذت ببرم
    آیا پلاسما ها کیفیت تصاویر بهتری نسبت به led در نگاه کردن فیلم و .. دارن؟
    از نظر امکانات و قابلیت ها مثلا پخش فرمت های مختلف از روی فلش و ... کدوم بهتره سامسونگ یا پانا؟ چون شاید سینماشو نگیرم دلم میخواد لاقل از فلش فیلمایه full hd رو باز کنه
    یا پخش مدیا از رو دستگاه هایه مختلف مثل دوربین و ...
    لطفا اگه تونستید به این دو سوال که پرسیدم جواب بدید
    و اگه لطف کنید معایب و محاسن led و پلاسما و این که خودتون با توجه به تجربهتون و معلوماتتون و با توجه به چیزایی که من از یک tv میخوام چی رو بهتر میدونید
    از همه خیلی ممنون
    دوست عزیز ، دقیقاً مشخص نیست که شما کدوم مدل از پلاسما رو در کنار LED سامسونگ دیدید ... ولی در این زمینه باید به دو نکته توجه کرد ...

اگر پلاسمای خود سامسونگ بوده که شما درست دیدید و تصویر کاملاً افتضاحی دارن و اصلاً قابل مقایسه با پلاسما های پاناسونیک نیستن ، انگار که داریم از دو فناوری کاملاً متفاوت صحبت میکنیم ... اما اگه فرض کنیم شما ST30 یا VT20 یا V20 دیده باشین که تصویر تقریباً مشابهی دارن و اختلافات جزئی ... باید به این نکته توجه کنید که روشنایی تصویر پلاسما ها و LED ها زمانی که در محیط شدیداً پر نور نمایشگاه و فروشگاه هستن تا زمانی که در محیط نور منزل قرار میگیرن اختلاف زیادی داره و نسبت معکوس با هم دارن ...
    واضح تر اینکه پلاسما تو فضای پر نور فروشگاه ممکنه کمی کم نور و بی رمق به نظر برسه ولی در فضای نور منزل روشنایی دلچسپ و همگونی داره ... در حالی که LED ها در فضای نور نمایشگاه و در حالی که مشتری معمولاً زمان کمی رو در مقابل اونها با نیت رویت سریع و مقایسه سپری میکنه ، پر نور و جذاب به نظر میرسن ، ولی در فضای نور منزل ، کم نور تر و با رنگ های کمی اغراق آمیز به نظر میان و بعد از مدتی (البته بر اساس سلیقه و عادات بصری شخص) آزار دهنده و دفع کننده به نظر میرسن و کاملاً محسوس باعث خستگی چشمها میشن .

خلاصه بر اساس تجربه شخصی ... انگار LED ها برای مشاهده موقت و جذب آنی بیننده و نه تماشای طولانی مدت و نه تمرکز روی تصویر طراحی شدن و بیشتر برای اهداف تبلیغاتی مناسب هستن ... ولی پلاسما ها برای تماشای مداوم و تمرکز طولانی مدت روی تصویر و القای لذت بصری به بیبنده در طی تماشای طولانی مدت با کمترین خستگی و دلزدگی بینایی ساخته شدن ...

احتمال دیگه هم اینه که شما یکی از مدلهای سری U یا X پاناسونیک رو دیده باشین که بازم برای شخص بنده نسبت به LED ها ترجیح دارن ولی بخاطر کنتراست پایین ممکنه کمی کدر و تاریک به نظر بیان ... از طرفی اگه قصد خرید پلاسما برای استفاده به عنوان TV اصلی منزل رو دارید ، باید از بین رده های بالا و ترجیحاً پاناسونیک اقدام به خرید کنید که دارای کنتراست بالاتر و عمق رنگ مشکلی بیشتر هستن و مسلماً تصویر لذت بخش تری رو ارایه میدن ... ولی فراموش نکنید که جذابیت آنی تصویر رو به لذت دلچسب و مستمر بصری ترجیح ندید و یادتون باشه تصویر این TV ها در منزل متفاوت از اون چیزی که تو نمایشگاه میبینید به نظر خواهند رسید ... ولی در نهایت سلیقه شما از همه چیز مهمتره و چیزی رو به خودتون تحمیل نکنید ...
    راستی بهتره یک بار صبح یا ترجیحاً قبل از غروب هم به فروشگاه ها سر بزنید که نور مصنوعی تو فروشگاه روشن نیست و این بار هم اگه در دسترس بود پلاسماهای رده بالای پاناسونیک مثل ST30 و VT20 و V20 (و البته VT30 که متاسفانه هنوز به طور گسترده وارد ایران نشده) رو با LED های سامسونگ مقایسه کنید ... شاید به نتیجه دیگه ای برسید ...

راستی به حرف فروشنده به هیچ وجه توجه نکنید ، معمولاً اونهایی هم که به نظر میرسه اطلاعات نسبتاً خوبی دارن باز با درصدی تعصب از مدل یا برند خاصی دفاع میکنن ... خلاصه اول به سلیقه بصیری و بعد به اطلاعاتی که شخصاً خودتون به دست میارین اعتماد کنید .

VT30 هم واقعاً قابل مقایسه با LED ها نیست ... نمیتونم بگم این سلیقه شخصیه ... فکر میکنم واقعاً بیشتر از این حرفاس ...

راستی باید منظور خودتونو از کیفیت مشخص کنید ، بعضی افراد منظورشون از کیفیت روشنایی یا برایتنس شدید و رنگ های اشباء شده و اغراق آمیز و تصنع بیشتر تصویره و بعضی منظورشون از کیفیت تصویر ، اصرار بر طبیعی و زنده بودن تصویر نهایی و واقع گرایی حداکثر رنگ ها و جزئیات بالای عناصر تصویره

پیشنهاد میکنم اگر قصد داشتید پلاسما پاناسونیک بگیرید ، با توجه به اینکه من کاملاً فرمت های پشتیبانی شده قابل پخش توسط سری جدید اطلاع ندارم ( خواهش میکنم دوستان در این مورد راهنمایی کنن ) یه دستگاه Media Player هم بگیرید که تمرکزش روی پخش تمام فرمت های ممکنه و با کابل HDMI به TV متصل میشه و خیالتون رو بابت زیر نویس فیلم ها هم راحت میکنه ...

2. 5 کاربر از M8CRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با توجه به اینکه من کاملاً فرمت های پشتیبانی شده قابل پخش توسط سری جدید اطلاع ندارم ( خواهش میکنم دوستان در این مورد راهنمایی کنن ) یه دستگاه Media Player هم بگیرید که تمرکزش روی پخش تمام فرمت های ممکنه و با کابل HDMI به TV متصل میشه و خیالتون رو بابت زیر نویس فیلم ها هم راحت میکنه ...
    فرمت های قابل پخش در پاناسونیک ST30 تو دفترچه راهنماش اینطور اومده :

دوستان توجه داشته باشند که اگه تو فرمت ها بطور مثال نوشته MKV به این معنی نیست که هر فایلی پسوندش MKV باشه، تلویزیون پخشش می کنه.
    فایلهای تصویری از دو کدک صدا و تصویر تشکیل شده که مثلا برای MKV کدک تصویر حتماً باید H.264 و کدک صدا MP3/AC-3/LPCM باشه تا ST30 پخشش کنه.
    بطور مثال MKV با کدکهای تصویری دیگه هم هست مثل H.263 ، Divx ، MPEG 1 ، MPEG 2 و.... . شما حتما کدک صدا و تصویرتون باید مطابق جدول بالا باشه.

بهترین نرم افزاری که برای تبدیل بدون افت کیفیت هست و این کدک ها رو تو تنظیمات فایل خروجیش داره Super converter هست.

در ضمن من خودم الآن مدتیه دنبال پلیر می گردم به این نتیجه رسیدم PS3 بگیرم.
    هم بازی هست، هم پلیر و انواع فرمت ها رو از روی هارد و سی دی ساپورت میکنه.
    خرید PS3 به قول معروف یعنی یکی بخر ، دو تا ببر

4. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرمت های قابل پخش در پاناسونیک ST30 تو دفترچه راهنماش اینطور اومده :

دوستان توجه داشته باشند که اگه تو فرمت ها بطور مثال نوشته MKV به این معنی نیست که هر فایلی پسوندش MKV باشه، تلویزیون پخشش می کنه.
    فایلهای تصویری از دو کدک صدا و تصویر تشکیل شده که مثلا برای MKV کدک تصویر حتماً باید H.264 و کدک صدا MP3/AC-3/LPCM باشه تا ST30 پخشش کنه.
    بطور مثال MKV با کدکهای تصویری دیگه هم هست مثل H.263 ، Divx ، MPEG 1 ، MPEG 2 و.... . شما حتما کدک صدا و تصویرتون باید مطابق جدول بالا باشه.

بهترین نرم افزاری که برای تبدیل بدون افت کیفیت هست و این کدک ها رو تو تنظیمات فایل خروجیش داره Super converter هست.

در ضمن من خودم الآن مدتیه دنبال پلیر می گردم به این نتیجه رسیدم PS3 بگیرم.
    هم بازی هست، هم پلیر و انواع فرمت ها رو از روی هارد و سی دی ساپورت میکنه.
    خرید PS3 به قول معروف یعنی یکی بخر ، دو تا ببر

دوستان ، من امروز هم خیلی گشتم (حتی خیابون جمهوری رو) اما نتونستم PK760 LG پیدا کنم و تصویرشو با اون چیزایی که تو پست قبلی نوشتم مقایسه کنم ...

فقط تونستم یه پلاسمای دیگه سامسونگ رو با یکی از LED های تقریباً هم قیمت خود سامسونگ مقایسه کنم که فکر کنم D585 بود ... خوب مشخصاً کیفیت پلاسماهای سامسونگ افتضاحه ... حالا کنار یه LED هر چند اگه خود LED هم اشکالاتی داشت بازم پلاسماش افتضاح تر هم به نظر میومد ... تصویر اصلاً زنده نبود و رنگها شدیداً سطحی و کم رمق و مصنوعی به نظر میومدن ... تصویر تماماً کدر و تاریک بود تا جایی که بعضی جزئیات که باید واضح میبودن نیاز به دقت داشت طوری که این تلاش برای دقت بیشتر تو چهره بیننده مشخص میشه (باید چشماتونو ریز کنید و ابروهاتونو به هم نزدیک) ... تصویر هم به شکل عجیبی شطرنجی به نظر میومد ، یه طورایی نقطه نقطه بود ، مثل اینکه فاصله بین پیکسل ها قابل تشخیص هستن ... در حالی که تو بدترین پلاسما پاناسونیک که X30 باشه تو سری جدید ها ، این مکشل وجود نداره و تصویر تماماً یک دست و یک نواخت و یک پارچه ست ... خلاصه پلاسما جداً فقط پانا !

راستی کسی درباره LED های LG سری PW95000 اطلاعاتی داره ، تو سایت اروپا و آمریکا اثری ازش نیست ولی جز مدل های جدید سایت گلدایران و البته بخش خاورمیانه سایت LGـه ...

مشخصاتش جالبه ... مخصوصاً کنتراستش که 10.000.000:1 داینامیکه ... اسمارت هست و بدون لبه و سه بعدی با کنترل مجیک و DVR و ضخامت خیلی کم ... نتونستم کلیپی ازش پیدا کنم ، زیادم نگشتم ... اما در نوع خودش چیز جالبیه ... قیمت 47 اینچ رو از نمایندگی 2.250.000 تومن گرفتم که به نظرم معقوله ... حالا شمام هم اگر تونستید یه پیگیری کنید ببینید میتونید اطلاعات دقیق تری پیدا کنید ...

دوست عزیز ، دقیقاً مشخص نیست که شما کدوم مدل از پلاسما رو در کنار LED سامسونگ دیدید ... ولی در این زمینه باید به دو نکته توجه کرد ...

اگر پلاسمای خود سامسونگ بوده که شما درست دیدید و تصویر کاملاً افتضاحی دارن و اصلاً قابل مقایسه با پلاسما های پاناسونیک نیستن ، انگار که داریم از دو فناوری کاملاً متفاوت صحبت میکنیم ... اما اگه فرض کنیم شما ST30 یا VT20 یا V20 دیده باشین که تصویر تقریباً مشابهی دارن و اختلافات جزئی ... باید به این نکته توجه کنید که روشنایی تصویر پلاسما ها و LED ها زمانی که در محیط شدیداً پر نور نمایشگاه و فروشگاه هستن تا زمانی که در محیط نور منزل قرار میگیرن اختلاف زیادی داره و نسبت معکوس با هم دارن ...
    واضح تر اینکه پلاسما تو فضای پر نور فروشگاه ممکنه کمی کم نور و بی رمق به نظر برسه ولی در فضای نور منزل روشنایی دلچسپ و همگونی داره ... در حالی که LED ها در فضای نور نمایشگاه و در حالی که مشتری معمولاً زمان کمی رو در مقابل اونها با نیت رویت سریع و مقایسه سپری میکنه ، پر نور و جذاب به نظر میرسن ، ولی در فضای نور منزل ، کم نور تر و با رنگ های کمی اغراق آمیز به نظر میان و بعد از مدتی (البته بر اساس سلیقه و عادات بصری شخص) آزار دهنده و دفع کننده به نظر میرسن و کاملاً محسوس باعث خستگی چشمها میشن .

خلاصه بر اساس تجربه شخصی ... انگار LED ها برای مشاهده موقت و جذب آنی بیننده و نه تماشای طولانی مدت و نه تمرکز روی تصویر طراحی شدن و بیشتر برای اهداف تبلیغاتی مناسب هستن ... ولی پلاسما ها برای تماشای مداوم و تمرکز طولانی مدت روی تصویر و القای لذت بصری به بیبنده در طی تماشای طولانی مدت با کمترین خستگی و دلزدگی بینایی ساخته شدن ...

احتمال دیگه هم اینه که شما یکی از مدلهای سری U یا X پاناسونیک رو دیده باشین که بازم برای شخص بنده نسبت به LED ها ترجیح دارن ولی بخاطر کنتراست پایین ممکنه کمی کدر و تاریک به نظر بیان ... از طرفی اگه قصد خرید پلاسما برای استفاده به عنوان TV اصلی منزل رو دارید ، باید از بین رده های بالا و ترجیحاً پاناسونیک اقدام به خرید کنید که دارای کنتراست بالاتر و عمق رنگ مشکلی بیشتر هستن و مسلماً تصویر لذت بخش تری رو ارایه میدن ... ولی فراموش نکنید که جذابیت آنی تصویر رو به لذت دلچسب و مستمر بصری ترجیح ندید و یادتون باشه تصویر این TV ها در منزل متفاوت از اون چیزی که تو نمایشگاه میبینید به نظر خواهند رسید ... ولی در نهایت سلیقه شما از همه چیز مهمتره و چیزی رو به خودتون تحمیل نکنید ...
    راستی بهتره یک بار صبح یا ترجیحاً قبل از غروب هم به فروشگاه ها سر بزنید که نور مصنوعی تو فروشگاه روشن نیست و این بار هم اگه در دسترس بود پلاسماهای رده بالای پاناسونیک مثل ST30 و VT20 و V20 (و البته VT30 که متاسفانه هنوز به طور گسترده وارد ایران نشده) رو با LED های سامسونگ مقایسه کنید ... شاید به نتیجه دیگه ای برسید ...

راستی به حرف فروشنده به هیچ وجه توجه نکنید ، معمولاً اونهایی هم که به نظر میرسه اطلاعات نسبتاً خوبی دارن باز با درصدی تعصب از مدل یا برند خاصی دفاع میکنن ... خلاصه اول به سلیقه بصیری و بعد به اطلاعاتی که شخصاً خودتون به دست میارین اعتماد کنید .

VT30 هم واقعاً قابل مقایسه با LED ها نیست ... نمیتونم بگم این سلیقه شخصیه ... فکر میکنم واقعاً بیشتر از این حرفاس ...

راستی باید منظور خودتونو از کیفیت مشخص کنید ، بعضی افراد منظورشون از کیفیت روشنایی یا برایتنس شدید و رنگ های اشباء شده و اغراق آمیز و تصنع بیشتر تصویره و بعضی منظورشون از کیفیت تصویر ، اصرار بر طبیعی و زنده بودن تصویر نهایی و واقع گرایی حداکثر رنگ ها و جزئیات بالای عناصر تصویره

پیشنهاد میکنم اگر قصد داشتید پلاسما پاناسونیک بگیرید ، با توجه به اینکه من کاملاً فرمت های پشتیبانی شده قابل پخش توسط سری جدید اطلاع ندارم ( خواهش میکنم دوستان در این مورد راهنمایی کنن ) یه دستگاه Media Player هم بگیرید که تمرکزش روی پخش تمام فرمت های ممکنه و با کابل HDMI به TV متصل میشه و خیالتون رو بابت زیر نویس فیلم ها هم راحت میکنه ...
    از جواب کاملتون خیلی ممنونم
    اون پلاسمایی که من دیدم و تصویرش خیلی بد بود یکی از مدل های سامسونگ بود

با توجه به راهنمایی های شما و بقیه دوستان که در پست های قبلی منو کمک کرده بودن میخوام یکی از مدل های st30 یا vt20 یا vt30 رو بگیرم
    از بین این مدل ها کدوم بهنره؟ چه تفاوت هایی دارن؟ قیمتشون چنده؟
    media player چی بگیرم خوبه؟چی پیشنهاد میکنید؟
    ممنون
    Last edited by armin_gera; 07-11-2011 at 23:14.

6. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    لطفاً تفاوت LED plus و Led رو توضیح بدبد.

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از جواب کاملتون خیلی ممنونم
    اون پلاسمایی که من دیدم و تصویرش خیلی بد بود یکی از مدل های سامسونگ بود

با توجه به راهنمایی های شما و بقیه دوستان که در پست های قبلی منو کمک کرده بودن میخوام یکی از مدل های st30 یا vt20 یا vt30 رو بگیرم
    از بین این مدل ها کدوم بهنره؟ چه تفاوت هایی دارن؟ قیمتشون چنده؟
    media player چی بگیرم خوبه؟چی پیشنهاد میکنید؟
    ممنون
    خواهش میکنم دوست عزیز ، هدف اصلی شکل گیری همچین محیط هایی به اشتراک گذاشتن اطلاعات و تجریباته ... منم خودم مدیون اطلاعات و راهنمایی های دوستان هستم ...

متاسفانه هنوز مدل VT30 به طور گسترده وارد ایران نشده ، البته با ضمانت بانیان ، اگر بخواید بدون ضمانتشو تهیه کنید که یه بحث دیگه ایه ... شاید به نوعی ریسک باشه و از طرفی اختلاف قیمت قابل توجهی داره و به نسبت خیلی ارزون تره ... من خودم منتظر عرضه این مدل توسط بانیان هستم ولی اون طور که از نمایندگی ها و افراد مطلع پرسیدم ، در نهایت میشه گفت شاید به این زودی ها وارد بازار نشه و شاید حدودای عید و حتی بهار 91 بشه با ضمانت از بازار تهیه کرد ... قیمتشم که مشخص نیست چندان ...
    ولی واقعاً در سطح جهانی و در مقام مقایسه ای اون هم توسط افراد خبره ، VT30 از برترین هاست ... شاید بشه گفت نسبت به قیمت برترین هم هست ...

ST30 هم با کمی اختلاف بعد VT30 قرار میگیره ، ولی به قول دوستان VT30 و کلاً سری V سری High-End پلاسما های پاناسونیکه و اوج فناوری هر سال پاناسونیک در اون بکار رفته ... الان تو ایران با ضمانت بانیان در اینچ های 42 ، 50 و فکر کنم 60 قابل خریده و خودتون میتونید برید فروشگاه و از نزدیک ببینیدش .

VT20 هم که تولید سال قبله ولی در مقابل ST30 خیلی ها ترجیحش میدن ... اونم بخاطر اینکه سری V هست و خیلی از دوستان گفتن که کمی برایتنسش پایین تره از ST30 ولی کیفیت رنگها کمی بیشتره و رنگها کمی طبیعی تر هستن ، در مقابل ST30 که گفته میشه رنگها کمی به سمت اشباء رفتن و نسبت به VT20 اغراق شده به نظر میرسن ... البته فقط کمی ... من که شخصاً متوجه این تفاوت نشدم ... البته خودم فکر میکنم چون این دوتا رو دقیقاً کنار هم ندیدم ، مگرنه جدا جدا هردوشونو با وسواس بررسی کردم و به نظرم آنچنان تفاوتی وجود نداشته که من نوعی به عنوان خریدار آناً متوجه بشم ...

قیمت VT20 و VT30 تقریباً یا بهتره بگیم دقیقاً مشابهه با این تفاوت که VT20 دیگه پیدا نمیشه یا به ندرت بشه پیداش کرد ، بعضی فروشنده ها که انبار هم دارن و جنس هارو عمده تر از بانیان میگیرن و دستشون باز تره دارن احتمالاً ... ولی من خودم ترجیح میدم جنس سال رو بگیرم ... ST30 از 42 و 50 اینچش به ترتیب و در بهترین حالت 1.750.000 و 2.250.000 تومن قابل خرید هستن ، البته در سطح بازار اکثر فروشنده ها با قیمت های بیشتر عرضه میکنن ، مثلاً حتی 100.000 تومن بیشتر ... قیمت ST30 اندازه 42 اینچ تو بازار 1.860.000 تومن هست ... ولی مثلاً تو کرج یه نمایندگی هست (غلامی) 1.800.000 میده و یکی دیگه هست (مهستان) 1.750.000 میده ... البته روی هر کدوم یه کارت هدیه هم هست که قطعاً 50.000 تومن هم تخفیف میگیرید ولی طبق گفته دوستان و بعضی نمایندگی ها که من خودم سوال کردم و حتی برگه کارت های هدیه بازشده رو دیدم ، معمولاً از 100 تا 200 هزار تومن هست و حتی یکی از نمایندگی ها در یک هفته سه تا 500.000 تومنی کارت هدیه باز کرده بود ...

در مورد Media Player هم که استاد فرمودن ... بهترین انتخاب خرید یه PS3 هست و در این مورد اصلاً شک نکن ، PS3 بهترین و قدرتمندترین Blu-Ray Player قابل خرید بازار هست ... از طرفی PS3 یه کنسول بازیه که اصلاً خود این موضوع مستقلاً عامل خریدشه ... بازی هاشم که جدیداً با دانگل -- ، قابل رایت شدن و ارزون تر شدن ، هرچند با اشکالاتی ... از طرفی تمام فرمت هارو اجرا میکنه ... پردازنده 12 هسته ای داره و اصلاً نباید در مورد قدرت خروجی HDMI بهش شک کرد ...
    دسته هاشم که بیسیمه و خلاصه انفرارد نیست که مجبور باشی بگیریش سمت دستگاه .
    قیمتشم الان اگه اشتباه نکنم ، 450.000 تومن باید باشه ، البته مدل های دیگه ای هم داره که فقط در ظرفیت هارد با هم فرق دارن .

__________________________________________________ __________________________________________________ ____

یه سوال درباره این مسئله Flicker داشتم ، این مسئله اونم با Receiver ها که خروجی 50Hz دارن روی پلاسماهای 600Hz خیلی جدیه یا چندان قابل توجه نیست ؟! از یکی از نمایندگی ها شنیدم که روی اینچ های بالا (50 و 60) خیلی به چشم میاد ولی روی 42 چندان قابل تشخیص نیست ... درسته ؟!
    البته من که شخصاً روی V20 اونم 50 اینچ یکی از اقوام اصلاً متوجه این موضوع نشدم !

در مورد این LG LW9500 هم هیچ اطلاعاتی در دست نیست ، حتی یه Review ... فقط میخواستم ببینم ماجراش چیه !
    Last edited by M8CRX; 08-11-2011 at 10:59.

9. 3 کاربر از M8CRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه سوال درباره این مسئله Flicker داشتم ، این مسئله اونم با Receiver ها که خروجی 50Hz دارن روی پلاسماهای 600Hz خیلی جدیه یا چندان قابل توجه نیست ؟! از یکی از نمایندگی ها شنیدم که روی اینچ های بالا (50 و 60) خیلی به چشم میاد ولی روی 42 چندان قابل تشخیص نیست ... درسته ؟!
    البته من که شخصاً روی V20 اونم 50 اینچ یکی از اقوام اصلاً متوجه این موضوع نشدم !

در مورد این LG LW9500 هم هیچ اطلاعاتی در دست نیست ، حتی یه Review ... فقط میخواستم ببینم ماجراش چیه !
    آفرین
    ما شالله، شما تو پاسخ دادن به دوستان سنگ تمام گذاشتین. اگه همینطور ادامه به یه ماه نکشیده، مدیریت بخش Tv رو میدن بهتون.

فلیکر موقعی که رنگ تصویر خیلی روشن باشه یا رنگ سفید غالب باشه دیده میشه. یه لرزش و سوسو زدن خیلی خیلی خفیف تو تصویره.
    خیلی ها اصلا متوجه نمیشن. روی CRT هم هست. تا حالا دیدید کسی بگه CRTام فلیکر داره؟
    فقط اونایی که خیلی دقیق باشن و چشماشون حساسه می بینند.
    من که چشام حساسه، رو CRT هم می بینم.
    پلاسماهای پاناسونیک ها با سیستم NTSC 60hz (متداول در امریکا و ژاپن) سازگارند و فلیکر تو 60Hz نیست ولی شبکه های تلویزیونی و سورس های ما (خاورمیانه و اروپا) همه PAL 50Hz هست.
    راه حل:
    پلاسماهای پاناسونیک تو منو Picture گزینه Intelligent Frame Creaion داره . وقتی این گزینه رو حالت Max باشه ، فلیکر تا حد خیلی زیادی برطرف میشه.
    از اون گذشته شما با یه ر.س.ی.و.ر خوب لینوکسی مثل مدلهای VU+ یا DreamBox می تونید خروجی 60Hz بگیرید. و مشکل رو کامل برطرف کنید.

LG LW9500 گلددیران 2D است. در خارج ایران 3D است. پس اگه رویو خارجی درست حسابی براش باشه فکر نکنم واسه مدل گلدیران صدق کنه.
    معلوم نیست گلدیران چه پنلی روش گذاشته. من قبلا از این مدل خوشم اومده بود ولی چون Review ازش پیدا نکردم و گلدیرانم خرابش کرده، قیدشو زدم.

11. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

در مورد Media Player هم که استاد فرمودن ... بهترین انتخاب خرید یه PS3 هست و در این مورد اصلاً شک نکن ، PS3 بهترین و قدرتمندترین Blu-Ray Player قابل خرید بازار هست ... از طرفی PS3 یه کنسول بازیه که اصلاً خود این موضوع مستقلاً عامل خریدشه ... بازی هاشم که جدیداً با دانگل -- ، قابل رایت شدن و ارزون تر شدن ، هرچند با اشکالاتی ... از طرفی تمام فرمت هارو اجرا میکنه ... پردازنده 12 هسته ای داره و اصلاً نباید در مورد قدرت خروجی HDMI بهش شک کرد ...
    دسته هاشم که بیسیمه و خلاصه انفرارد نیست که مجبور باشی بگیریش سمت دستگاه .
    قیمتشم الان اگه اشتباه نکنم ، 450.000 تومن باید باشه ، البته مدل های دیگه ای هم داره که فقط در ظرفیت هارد با هم فرق دارن .
    شما با این همه اطلاعات، بهتر از من می دونید ولی برای بقیه دوستان میگم.
    شاید بعضی ها فکر کنند PS3 بازیه و نمیشه مثل یه پلیر درست و حسابی ازش کار کشید در حالی که از نظر ساپورت فرمت ها و امکانات و منو و تنظیمات و... برتر از پلیرهای دیگه هست.
    به علاوه اینکه ریموت کنترل به قیمت حدود 30 تومن میشه واسش خرید که دیگه کاملا احساس پلیر میده:

Last edited by poonel; 08-11-2011 at 13:13.

13. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه جالب یعنی PS3 همه فرمت ها رو ساپورت میکنه ؟ زیر نویس چی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام. در مورد مدلای سونی نمی دونم اما در مورد پاناسونیک u30 باید بگم upscaling خوبی داره اما تصاویر خیلی کدر و کثیف نمایش داده می شه و اصلا شفاف نیست.رنگ های سفید که کلا بیشتر خاکستری هست تا سفید.نمی دونم v20 و st30 هم همینطور هست یا نه . اما نظر من اینه که u30 اصلا نگیر.البته نظر من هست.

از دوست خوبمون تشکر میکنم که راهنمایی فرمودند. اگه ممکنه سایر اساتید هم نظرشونو اعلام بفرمایند. لطف می کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    یه تلویزیون میخام تا سقف یک ملیون و دویست هر جه سایز بالا بهتر
    full hd باشه و در صورت امکان 3d
    پلاسما 50 و 51 الجی و سامسونگ دیدم 1200 ولی میگن پلاسما تصویرش میسوزه.آیا واقعیت داره.؟
    من به هر فروشنده ای گفتم خندید.
    فقط این بدی پلاسما یکم دو دلم کرده.نظر شما چیه؟ و چه مدل و مارکی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •