دوستان ، من امروز هم خیلی گشتم (حتی خیابون جمهوری رو) اما نتونستم PK760 LG پیدا کنم و تصویرشو با اون چیزایی که تو پست قبلی نوشتم مقایسه کنم ...
فقط تونستم یه پلاسمای دیگه سامسونگ رو با یکی از LED های تقریباً هم قیمت خود سامسونگ مقایسه کنم که فکر کنم D585 بود ... خوب مشخصاً کیفیت پلاسماهای سامسونگ افتضاحه ... حالا کنار یه LED هر چند اگه خود LED هم اشکالاتی داشت بازم پلاسماش افتضاح تر هم به نظر میومد ... تصویر اصلاً زنده نبود و رنگها شدیداً سطحی و کم رمق و مصنوعی به نظر میومدن ... تصویر تماماً کدر و تاریک بود تا جایی که بعضی جزئیات که باید واضح میبودن نیاز به دقت داشت طوری که این تلاش برای دقت بیشتر تو چهره بیننده مشخص میشه (باید چشماتونو ریز کنید و ابروهاتونو به هم نزدیک) ... تصویر هم به شکل عجیبی شطرنجی به نظر میومد ، یه طورایی نقطه نقطه بود ، مثل اینکه فاصله بین پیکسل ها قابل تشخیص هستن ... در حالی که تو بدترین پلاسما پاناسونیک که X30 باشه تو سری جدید ها ، این مکشل وجود نداره و تصویر تماماً یک دست و یک نواخت و یک پارچه ست ... خلاصه پلاسما جداً فقط پانا !
راستی کسی درباره LED های LG سری PW95000 اطلاعاتی داره ، تو سایت اروپا و آمریکا اثری ازش نیست ولی جز مدل های جدید سایت گلدایران و البته بخش خاورمیانه سایت LGـه ...
مشخصاتش جالبه ... مخصوصاً کنتراستش که 10.000.000:1 داینامیکه ... اسمارت هست و بدون لبه و سه بعدی با کنترل مجیک و DVR و ضخامت خیلی کم ... نتونستم کلیپی ازش پیدا کنم ، زیادم نگشتم ... اما در نوع خودش چیز جالبیه ... قیمت 47 اینچ رو از نمایندگی 2.250.000 تومن گرفتم که به نظرم معقوله ... حالا شمام هم اگر تونستید یه پیگیری کنید ببینید میتونید اطلاعات دقیق تری پیدا کنید ...
دوست عزیز ، دقیقاً مشخص نیست که شما کدوم مدل از پلاسما رو در کنار LED سامسونگ دیدید ... ولی در این زمینه باید به دو نکته توجه کرد ...سلام
من الان یه مدت میخوام یه tv بگیرم ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم
بین led هایه سامسونگ و پلاسما هایه پاناسونیک دو دل موندم
یه جا که دو تا تلوزیون سامسونک یکی led و اون یکی پلاسما رو کنار هم گذاشته بودن , تصویر پلاسما ی سامسونگ (نمیدونم کدوم مدل ولی با چیزی که من دیدم شاید قدیمی بوده) تصویرش واقعا افتضاح بود و در مقایسه با led سامسونگ که کنارش بود واقعا گند زده بود که این مشاهده منو در خریده پلاسما های پانا مثل st30 یا vt30 دو دل کرد و مردد شدم
شما فک کن هر دوشون یه فیلمو پخش کنن ولی led قرمز رو شفاف و با کیفیت پخش کنه ولی همون قرمز رو پلاسماش به صورت یه چیزی مثل پارچه مخمل و خیلی بدونه شفافیت نشون بده
با توجه به تعاریفی که از st30 و vt30 شده و برتری هایی که نسبت به led هایه سامسونگ گفته شده داره طرف داره پلاسما هایه پانا سونیکم ولی اون چیزی که دیدم یه جوریم کرد
نمیدونم آیا برایتنس یا همون شفافیت رو کیفیت تصاور تاثیر داره یا نه ولی تصویر led هایه سامسونگ مثل d8880 از vt30 برام سر تر به نظر اومد و چون led ها برایتنس بیشتری دارن به طبع تصاویرشون هم برام با کیفیت تر بودن
تو هر مغازه ای میرم و میپرسم پلاسما بهنر یا led میگه led خیلی بهتره و پلاسما اصلا قابل مقایسه با led نیستن(حالا این فروشنده ها از کجا میگن نمیدونم ولی اکثرا معلومات ندارن)
برای من کیفیت خیلی مهمه , وقتی میخام این همه پول بدم دلم میخواد یه چی بگیرم که وقتی میشینم جلوش فیلم نگاه میکنم واقعا بهترین کیفیت رو بهم بده و لذت ببرم
آیا پلاسما ها کیفیت تصاویر بهتری نسبت به led در نگاه کردن فیلم و .. دارن؟
از نظر امکانات و قابلیت ها مثلا پخش فرمت های مختلف از روی فلش و ... کدوم بهتره سامسونگ یا پانا؟ چون شاید سینماشو نگیرم دلم میخواد لاقل از فلش فیلمایه full hd رو باز کنه
یا پخش مدیا از رو دستگاه هایه مختلف مثل دوربین و ...
لطفا اگه تونستید به این دو سوال که پرسیدم جواب بدید
و اگه لطف کنید معایب و محاسن led و پلاسما و این که خودتون با توجه به تجربهتون و معلوماتتون و با توجه به چیزایی که من از یک tv میخوام چی رو بهتر میدونید
از همه خیلی ممنون
اگر پلاسمای خود سامسونگ بوده که شما درست دیدید و تصویر کاملاً افتضاحی دارن و اصلاً قابل مقایسه با پلاسما های پاناسونیک نیستن ، انگار که داریم از دو فناوری کاملاً متفاوت صحبت میکنیم ... اما اگه فرض کنیم شما ST30 یا VT20 یا V20 دیده باشین که تصویر تقریباً مشابهی دارن و اختلافات جزئی ... باید به این نکته توجه کنید که روشنایی تصویر پلاسما ها و LED ها زمانی که در محیط شدیداً پر نور نمایشگاه و فروشگاه هستن تا زمانی که در محیط نور منزل قرار میگیرن اختلاف زیادی داره و نسبت معکوس با هم دارن ...
واضح تر اینکه پلاسما تو فضای پر نور فروشگاه ممکنه کمی کم نور و بی رمق به نظر برسه ولی در فضای نور منزل روشنایی دلچسپ و همگونی داره ... در حالی که LED ها در فضای نور نمایشگاه و در حالی که مشتری معمولاً زمان کمی رو در مقابل اونها با نیت رویت سریع و مقایسه سپری میکنه ، پر نور و جذاب به نظر میرسن ، ولی در فضای نور منزل ، کم نور تر و با رنگ های کمی اغراق آمیز به نظر میان و بعد از مدتی (البته بر اساس سلیقه و عادات بصری شخص) آزار دهنده و دفع کننده به نظر میرسن و کاملاً محسوس باعث خستگی چشمها میشن .
خلاصه بر اساس تجربه شخصی ... انگار LED ها برای مشاهده موقت و جذب آنی بیننده و نه تماشای طولانی مدت و نه تمرکز روی تصویر طراحی شدن و بیشتر برای اهداف تبلیغاتی مناسب هستن ... ولی پلاسما ها برای تماشای مداوم و تمرکز طولانی مدت روی تصویر و القای لذت بصری به بیبنده در طی تماشای طولانی مدت با کمترین خستگی و دلزدگی بینایی ساخته شدن ...
احتمال دیگه هم اینه که شما یکی از مدلهای سری U یا X پاناسونیک رو دیده باشین که بازم برای شخص بنده نسبت به LED ها ترجیح دارن ولی بخاطر کنتراست پایین ممکنه کمی کدر و تاریک به نظر بیان ... از طرفی اگه قصد خرید پلاسما برای استفاده به عنوان TV اصلی منزل رو دارید ، باید از بین رده های بالا و ترجیحاً پاناسونیک اقدام به خرید کنید که دارای کنتراست بالاتر و عمق رنگ مشکلی بیشتر هستن و مسلماً تصویر لذت بخش تری رو ارایه میدن ... ولی فراموش نکنید که جذابیت آنی تصویر رو به لذت دلچسب و مستمر بصری ترجیح ندید و یادتون باشه تصویر این TV ها در منزل متفاوت از اون چیزی که تو نمایشگاه میبینید به نظر خواهند رسید ... ولی در نهایت سلیقه شما از همه چیز مهمتره و چیزی رو به خودتون تحمیل نکنید ...
راستی بهتره یک بار صبح یا ترجیحاً قبل از غروب هم به فروشگاه ها سر بزنید که نور مصنوعی تو فروشگاه روشن نیست و این بار هم اگه در دسترس بود پلاسماهای رده بالای پاناسونیک مثل ST30 و VT20 و V20 (و البته VT30 که متاسفانه هنوز به طور گسترده وارد ایران نشده) رو با LED های سامسونگ مقایسه کنید ... شاید به نتیجه دیگه ای برسید ...
راستی به حرف فروشنده به هیچ وجه توجه نکنید ، معمولاً اونهایی هم که به نظر میرسه اطلاعات نسبتاً خوبی دارن باز با درصدی تعصب از مدل یا برند خاصی دفاع میکنن ... خلاصه اول به سلیقه بصیری و بعد به اطلاعاتی که شخصاً خودتون به دست میارین اعتماد کنید .
VT30 هم واقعاً قابل مقایسه با LED ها نیست ... نمیتونم بگم این سلیقه شخصیه ... فکر میکنم واقعاً بیشتر از این حرفاس ...
راستی باید منظور خودتونو از کیفیت مشخص کنید ، بعضی افراد منظورشون از کیفیت روشنایی یا برایتنس شدید و رنگ های اشباء شده و اغراق آمیز و تصنع بیشتر تصویره و بعضی منظورشون از کیفیت تصویر ، اصرار بر طبیعی و زنده بودن تصویر نهایی و واقع گرایی حداکثر رنگ ها و جزئیات بالای عناصر تصویره
پیشنهاد میکنم اگر قصد داشتید پلاسما پاناسونیک بگیرید ، با توجه به اینکه من کاملاً فرمت های پشتیبانی شده قابل پخش توسط سری جدید اطلاع ندارم ( خواهش میکنم دوستان در این مورد راهنمایی کنن ) یه دستگاه Media Player هم بگیرید که تمرکزش روی پخش تمام فرمت های ممکنه و با کابل HDMI به TV متصل میشه و خیالتون رو بابت زیر نویس فیلم ها هم راحت میکنه ...