تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 653 از 1135 اولاول ... 153553603643649650651652653654655656657663703753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,521 به 6,530 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام برشما دوست عزیز ! امروز خطم از آسیاتک جمع آوری شد و درخواستمو توی سایت 20 نت مجدداً ثبت کردم و ثبت نامم رو کامل کردم ! اما این پست شما به شدت منو نگران کرده !! من که هدفم از اومدن به اینجا فرار کردن از مشکلات افت سرعت و قطعی و پشتیبانی نابود آسیاتک بوده ، حالا اگر دوباره با چنین مشکلاتی روبه رو بشم ، کوچ کردنم از آسیاتک به 20 نت رو چطوری توجیه کنم؟!!!
    درود، بنده تنها مشکلاتی که برایم رخ داده تا به اینجای کار رو اینجا نوشتم، امیدوارم برای شما رخ نده
    اونجا هزینه راه اندازی نداره و آبونمان برای سرویس نامحدود و حجم بالاتر از 2گیگ.
    اگر نامحدود میگیرید گزینه ای با عنوان درخواست جمع آوری ( که هنوز استفاده نکردم )
    با این حال تست 1ماهه زیاد ضرر نداره برای شما.

منظورتون از اینکه بدون مشکل هست و افت سرعت نداشته یعنی سرعت دانلود چند بوده؟ 128؟
    من حساب کردم اگه سرعت 128 بوده باشه و با توجه به اینکه شما ظاهرا 24 ساعت دانلود میکنید (چون آمار تمام ساعت هارو دارید). در 6 روز اول به طور متوسط هر روز 10 گیگ دانلود داشتین.
    که اگه همینطور تا اخر ماه پیش بره میشه 300 گیگ.
    فکر نمیکنم واسه اونایی که فقط دانلود واسشون مهم باشه اونقدرا هم بد باشه.
    اما اینطور که میگید با این وضعیت پشتیبانی و قطعی ها، احتمالا واسه کسانی که پینگ، اینترنت همیشه آماده! و ... براشون مهمه بدرد نمیخوره.
    به هر حال با تمام این تفاسیر فکر میکنم واسه یکی مثل اون دوستمون که میخواست 300 هزارتومن حجم بخره تا 150 گیگ دانلود کنه خیلی خوبه (دقیق یادم نیست چقدر میخواست هزینه کنه)
    سرعت 90% مواقع روی 120کیلوبایت هست ولی پائینتر هم میاید لحظاتی...به هیچ عنوان 128 که شما گفتید نمیرسه و نباید هم برسه که بشه 10گیگ در روز. ( speedtest 0.96-0.97mbit/s ثبت میشه )
    بنده 24دانلود نمیکنم چون ماشین رو 1-2 ساعت استراحت میدم و با احتساب افت و قطعی و ... تا الان 32گیگ توانستم بگیرم
    300گیگی که شما حساب کردید در صورتی رخ میده که افت و قطعی در کار نباشه و ماشین ترکیده ای رو به اینکار اختصاص بدید که استراحت نخواهد.

کسی که دانلود داشته باشه معمولا 150گ حجم نمیخره 300تومن، 2مگ نامحدود بین 300-400ت شرکت های خصوصی ارائه میکنند، دانلودر هم ریخته توی نت با نازلترین قیمت، با این حساب بلوف زده یا شاید هم پولدار بوده
    Last edited by Alone-Star; 25-08-2012 at 17:44.

2. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

درود مجدد،
    طی روزهای اخیر دوستانی که دنبال کردند اطلاع دارند مشکلاتی که بوده برای بنده در یک هفته ای که سرویس 20نت رو گرفتم، در صورت بروز مشکل همچنان اطلاع رسانی خواهم کرد که خودتون ببینید هیچ ارزونی بی علت نیست.

صرفا جهت یادآوری (سرویس 1مگ نامحدود):
    روز اول - بدون مشکل
    روز دوم - بیش از 6 ساعت افت سرعت، شروع 9 صبح - پایان 4 بعداز ظهر ( سرعت 10-20 کیلوبایت )
    روز سوم - بیش از 1.5 ساعت افت سرعت، شروع 12 شب - پایان حدودا 1.5 صبح ( سرعت 30-40کیلوبایت )
    روز چهارم - 1 ساعت افت سرعت، شروع حدودا 6 صبح - پایان 7 صبح ( سرعت 50-60 کیلوبایت )

روز پنج و ششم - بدون مشکل
    ویرایش:
    روز هفتم - قطعی ADSL ، شروع 1 بعداز ظهر - پایان 4:20 بعداز ظهر...

جالبه بدونید قبل از خریداری بخش فروش همه چیز رو میدونه و بعداز خرید اغلب سوالات رو جوابشو نمیدونه. از جمله اینکه اگر قطعی طولانی بشه با توجه به اینکه سرویس روزشمار است شرکت چطور جبران خواهد کرد و چطور در صورتحساب محاسبه میشود.
    جالبه بقیه دوستان مشکلی ندارند شما کدوم مرکز هستید؟

منظورتون از اینکه بدون مشکل هست و افت سرعت نداشته یعنی سرعت دانلود چند بوده؟ 128؟
    من حساب کردم اگه سرعت 128 بوده باشه و با توجه به اینکه شما ظاهرا 24 ساعت دانلود میکنید (چون آمار تمام ساعت هارو دارید). در 6 روز اول به طور متوسط هر روز 10 گیگ دانلود داشتین.
    که اگه همینطور تا اخر ماه پیش بره میشه 300 گیگ.
    فکر نمیکنم واسه اونایی که فقط دانلود واسشون مهم باشه اونقدرا هم بد باشه.
    اما اینطور که میگید با این وضعیت پشتیبانی و قطعی ها، احتمالا واسه کسانی که پینگ، اینترنت همیشه آماده! و ... براشون مهمه بدرد نمیخوره.
    به هر حال با تمام این تفاسیر فکر میکنم واسه یکی مثل اون دوستمون که میخواست 300 هزارتومن حجم بخره تا 150 گیگ دانلود کنه خیلی خوبه (دقیق یادم نیست چقدر میخواست هزینه کنه)
    سرعت دانلود128شون چنده که تو 24 ساعت 10گیگ دانلود؟

سلام برشما دوست عزیز ! امروز خطم از آسیاتک جمع آوری شد و درخواستمو توی سایت 20 نت مجدداً ثبت کردم و ثبت نامم رو کامل کردم ! اما این پست شما به شدت منو نگران کرده !! من که هدفم از اومدن به اینجا فرار کردن از مشکلات افت سرعت و قطعی و پشتیبانی نابود آسیاتک بوده ، حالا اگر دوباره با چنین مشکلاتی روبه رو بشم ، کوچ کردنم از آسیاتک به 20 نت رو چطوری توجیه کنم؟!!!
    همیار هم گزینه خوبی هست

4. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جالبه بقیه دوستان مشکلی ندارند شما کدوم مرکز هستید؟
    احیانا از کدوم دوستان صحبت میکنید ؟ : دی
    شما هم بیا تجربه کن، به حرف دوستان توجه نکن : دی

6. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سرعت 90% مواقع روی 120کیلوبایت هست ولی پائینتر هم میاید لحظاتی...به هیچ عنوان 128 که شما گفتید نمیرسه و نباید هم برسه که بشه 10گیگ در روز. ( speedtest 0.96-0.97mbit/s ثبت میشه )
    بنده 24دانلود نمیکنم چون ماشین رو 1-2 ساعت استراحت میدم و با احتساب افت و قطعی و ... تا الان 32گیگ توانستم بگیرم
    300گیگی که شما حساب کردید در صورتی رخ میده که افت و قطعی در کار نباشه و ماشین ترکیده ای رو به اینکار اختصاص بدید که استراحت نخواهد.

کسی که دانلود داشته باشه معمولا 150گ حجم نمیخره 300تومن، 2مگ نامحدود بین 300-400ت شرکت های خصوصی ارائه میکنند، دانلودر هم ریخته توی نت با نازلترین قیمت، با این حساب بلوف زده یا شاید هم پولدار بوده
    ممنون از اطلاع رسانی. سرعت 120 هم با 128 زیاد فرقی نمیکنه. در ضمن نه من با احتساب همین قطعی ها گفتم 10گیگ. به طور متوسط 10 گیگ در روز. اما فکر میکردم شما 24 ساعت دانلود میکنید و سرعت هم 128 هست.
    بله بقیه دوستان هم به ایشان اطلاع دادند که 300 تومن حجم خریدن کار جالبی نیست! البته فقط این ماه لازم داشت، هر ماه نمیخواست 150گیگ دانلود کنه.
    سرعت دانلود128شون چنده که تو 24 ساعت 10گیگ دانلود؟
    سرعت دانلود 128 باشه. اخه سرویس 1مگ دارن.

8. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز يك گيگ اسياتكم رو انلاين شارژ كردم و از حسابم پول كم شد اما هيچ حجمي بهم اضافه نشده!!!

الان از كجا پيگيري كنم؟

اصلا انلاين شارژ نكنيد اينا سيستمشون افتضاحه لعنتيا.

10. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز يك گيگ اسياتكم رو انلاين شارژ كردم و از حسابم پول كم شد اما هيچ حجمي بهم اضافه نشده!!!

الان از كجا پيگيري كنم؟

اصلا انلاين شارژ نكنيد اينا سيستمشون افتضاحه لعنتيا.
    02182144444

12. 3 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

باید سرویس 1 مگ بگیری واسه شبانه بالا... اما اگه دانلود شبانه سنگین نداری صد در صد پیشنهاد میشه 20نت...
    همين تعرفه يك مگابايت كه ماهي 3 گيگ داره منظورتونه؟بعد شبانش سرعتش چنده . يك گيگ يا بيشتر رو ميشه گرفت؟!؟!3 گيگ براي يه ماه روزانه بازي آنلاين كم نمياره؟؟
    نظرت در مورد 256 نامهدود بيست نت چيه؟؟
    من ميخوام ماهي تا 40 - 45 گيگ دانلود كنم.كدومش بهتره؟!
    ممنون.

14. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واسه دانلود سنگین شبانه کجا رو پیشنهاد میکنید؟(1تا1و نیم گیگ) قیمت حداکثر ماهانه 15 تومن
    من مرکز سلمان هستم.آسیاتک داشتم که تا قبل از 15 مرداد هر شب یک و نیم گیگ میگرفتم ولی الان شبی 600مگ!!
    کجا رو پیشنهاد میکنید؟

16. این کاربر از dilemma2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در ضمن من چنتا لینک هم میزنم با هم دانلود شه ولی سرعتم از 30 کیلو بایت بیشتر نمیشه.سروسمم 128 5گیگ ماهانه هست.این سرویس رو بعد از تغییراتشون گرفتم

18. این کاربر از dilemma2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ضمن من چنتا لینک هم میزنم با هم دانلود شه ولی سرعتم از 30 کیلو بایت بیشتر نمیشه.سروسمم 128 5گیگ ماهانه هست.این سرویس رو بعد از تغییراتشون گرفتم
    اقا دقیقا شدی مثل من تا چند وقت پیش شبی یک و نیم میگرفتم اما الان شبی نهایتا 500 مگ زنگ زدن پشتیبانی میگه برای همه همین جوری هست!!!!!

20. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •