سلام
دوستان خیلی از حجم ما بابت باز کردن سایت ها و کلا سایت هایی که خیلی تبلیغات دارن و سنگین هستن میره !!
نرم افزاری هست که این عکس ها و تبلیغات اضافه رو فیلتر کنه!!!
سلام
دوستان خیلی از حجم ما بابت باز کردن سایت ها و کلا سایت هایی که خیلی تبلیغات دارن و سنگین هستن میره !!
نرم افزاری هست که این عکس ها و تبلیغات اضافه رو فیلتر کنه!!!
با firefox ميشه.ميتوني تيك عكسهارو برداري
با سلام خدمت شما من میخواهم یک سرویس با سرعت 256 و محدودیت حجمی 3 گیگ بگیرم حالا میخواستم بدونم چه شرکتی از همه بهتره یعنی سرعتش بالاست و قطعی هم نداره و به صرفه است ؟؟؟
مودم وایرلس چه مارک و چه مدلی خوبه ؟
درمور شرکت در نظر خودم البرز رایانه بود چون یکی از دوستام داره و یکبار هم قطعی نداشته پیش شمارم هم 4463 هست و تهران هستم
سلام
از كجا ميشه تيك عكس ها رو برداشت؟
سرعت شبانه 1-6 (رایگان) شما چند هست؟
بازي آنلاين چقد از حجم كم ميكنه؟
مثلاً يه دست pes 10![]()
من CAll Of Duty 4 انلاین بازی میکنم که فکر کنم هر مپ حدود 60mb حجم مصرف میکنه
به نظر من ASUS مودم وایرلسش خوبه
سلام..
خسته نباشین..
برای شرکت چی پیشنهاد میکنین..
کیفیت و قیمت متناسب...؟ اول شاتل سفارش دادیم.برای نصب رانژه پدر مارو در آورد.1 ماه بیشتر.هروز تماس و تلفن و فکس و یه ایراد و بهانه جدید..پشیمون شدیم کنسل کردیم. ما روبروی پارک ملت هستیم.نرسیده به پارک وی..(نمیدونم اسم منطقه پی هست)
پارس آنلاین؟
داتک؟
صبا؟
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد1389
کسی میدونه صبانت تو یزد کی قراره سرویس بده ؟؟؟(آخه خیلی قیمتاش بهتر و ارزون تر هستتت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)