دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم و مودم من هم TP-Link TD-8811 ولی ویندوزم 7 نیست ویستا ست .
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم و مودم من هم TP-Link TD-8811 ولی ویندوزم 7 نیست ویستا ست .
الان USB وصل شده چراق ADSL روشنه فقط کانکت نمیشه میتونه از نویز باشه ؟![]()
سلام دوستان من وقتی adsl گرفتم مودمو با lan نمیتونستم وصل کنم و با usb وصل کردم ولی انگار سرعت lan بیشتره لطفا یکی به من بگه باید چکار کتم که با lan وصل بشه اخه اگه کابل usb رو دربیارم و Lan رو بذارم این پیغامو میده :
connecting through wan miniport{pppoe
مودم من micronet sp3362 ویندوزم هم سون
تنظیمات مودم روی always on هستش؟
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
تفاوت usb و lan در سرعتهای بسیار بالا احساس میشه نه سرعت ایران،اما شما ببینید درایورهای کارت شبکه رو نصب کردید،مودم رو ریست کنید ببینید درست میشه
شما دستی IP روی سیستم ست می کنید؟
من نمیدونم چجوری بفهمم درایور کارت شبکه نصبه یا نه
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
کارت شبکه من انبورد یعنی جدا نگرفتم که روی برد نصبش کنم
من قبلاً یک مودم سمفونی داشتم که باهاش کانکت میشدم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. الان میخوام مودم SMC رو کانفینگ کنم اما وقتی با کابل شبکه به سیستم وصلش میکنم علامت شبکه کنار ساعت ویندوز که دوتا کامپیوتر کنار هم هست به صورت یک علامت اخطار زرد رنگ در میاد () و نمیتونم با کانفینگش کنم و همش اینترنت اکسپلورر اخطار میده که همچین صفحهای وجود نداره!
یک دفعه هم مودم رو ریست کردم اما درست نشد!
میگید چه کار کنم؟!
با سلام به دوستان عزیز
مهرداد جان از کمک و راهنمایی شما سپاسگزارم . راه حلی که اشاره فرمودید رو انجام دادم ولی باز هم همین پیغام ظاهر میشه و گاهی با خاموش/روشن کردن مودم تصادفی کانکت میشم مثل الان ولی برخی اوقات هم پیغام ظاهر میشه.
از کمک و راهنمایی دوستان ممنون و متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
سلام من یه مودم dlink 2640u دارم که راحت با کانکشن brigde به اینترنت وصل میشم
امروز یه لپ تاپ دل گرفتم و قتی می خوام باش به وایر لس مودم وصل شم وایر لس رو پیدا می کنه ولی تو اینترنت نمیره هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه
ویندوزم هم سون هست لطفا یه توضیح کامل بدید از اول تا اخرش چون زیاد از تنظیماتش سر در نمیارم
خوب چرا با LAN وصل نمي شه اون كه راحت تر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)