تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 653 از 940 اولاول ... 153553603643649650651652653654655656657663703753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,521 به 6,530 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وای که خداییش فوتبال خنده ی!!
    عجب هوش مصنوعی ای داره من که کلا نصف بازی رو تو آفسایدم!!
    گزارشگره هم معلوم نیست چی میگه واسه خودش!!!
    صحنه ی آهسته ام که از ده قرن پیش نشون میده من گل زدم نشون میده که از وسط زمین توپ دو بار پاس داده شد بعدش سانتر شد و بعدش اون وسط یکی پاس داد سپس گل زد !!!!!!!!!
    خیلی جالبه این دروازه بانا هم که خیلی راحت گل میخورن!!!
    بازی بسیار آسونه!!!!!
    و من تو هر بازی 2 تا قرمز رو حتمی میگیرم!!!
    خیلی بدجور خطا میگیره یک خطای معمولی رو قرمز میده!!!!!!!!
    میزنه توی پای یارو زرد!!!!!!
    از کنار یارو رد میشی یک کخ میریزی پنالتی!!!!!!!!!
    واقعا جالبه و خنده دار!!!
    پنالتی که یا بیرون میره یا گل میشه امکان گرفتنش 2 درصده!!!!!!
    تابحال ده بار زدم به طرف دروازه بانه همش گل شده ( توی پنالتی )
    دریبلینگم که خود به خود میزنه برای خودش من دارم جهت ها رو تکون میدم ایشون دریبلینگ میزنه!!!
    هنوزم هست عجب توری داره به به کلا من یک بازی توی تمرینی کنار تورش بود توره هیچ تکونی نمیخوره انگار نه انگار که بادی هست!!!
    کناره ای زمینم که هیچ کس نیست نه توپ جمع کنی نه فیلم برداره و.....
    گزارشگره بسیار خشک و بی احساس گزارشگری میکنه یعنی وقتی گل میزنم همینطوری برای خودشون دارن صحبت میکنن!!!
    مثل اینکه مشکلات هم زیاد هست که براش پچم بیرون دادن!!!
    اونم 3 تا!!!!!!!!!!
    برای یک فوتبال بسیار زیاده!!
    صد رحمت به gta !!!!!
    در آخر هم بسیار بازیه مسخره ای بود ولی خداییش سبک سانتر کردن و ...... خوب بود.
    و در آخر از همه که فقط فیفا و ea .
    بپا فقط زياد بازي نكني pes رو كه مي افتي به روز من من توي عشق فيفا بودن از همه سر تر بودم ولي بدجوري زمين گير اين بازي شدم مني كه حتي از ديدن pes 2008 و بازيهاي قبل اون حالم بد ميشد حالا كارم به جايي رسيده كه dvd9 اورجينال بازي رو تهيه كردم با گيم آيدي و ... ميتونم آنلاين هم بازي كنم البته بيشتر bal رو واقعا اگه بري توي بحر بازي دگه نميتوني فيفا 09 رو بازي كني من الانه كه ميخوامم فيفا 09 بازي كنم ديگه نميتونم ولذت نميبرم تنها چيزي كه ميتونه من رو به فيفا برگردونه اينه كه براي pc نكست بده در مورد نقد هاي شما بايد بعضي ها درست هست ولي بعضي ها نه اين كه گزارشگر بازي كلا ضعيف هست و گزارش بازي تعريفي نيست كاملا درسته گزارش بازي فيفا اگه نمره اش 100 باشه مال pes 2009 2 هم نميشه اصلا قابل مقايسه نيست از لحاظ گزارش. بازي هم ساده نميشه گفت ساده هست چون كافيه درجه سختي رو بالا ببري اونوقت سخت ميشه در مورد هوش مصنوعي بايد بگم نميشه گفت مال فيفا زيده يا pes در زمينه هاي مختلف فرق ميكنه مثلا وقتي توپ واسه يه بازيكني سانتر بشه هم تيمي هاش حتي بعد اينكه مطمئن شدن توپ رو نميتونه اون بازيكن كنترل كنه به سمت توپ نميرن ولي توي فيفا اين مسئله رعايت شده در عوض توي فيفا وقتي يه بازيكن در نزديكي خط كنار زمين مي خواد توپ رو كنترل كنه با توپ ميره بيرون ولي توي pes اين مسئله به خوبي رعايت شده و بازيكن كنترلش كنار خط با كنترلش در وسط زمين فرق داره بازيكن احساس ميكنه كه اگه ناجور كنترل كنه توپش به بيرون ميره بنابر اين وقتي كنار خط هست با دقت خاصي مانع رفتن توپ به بيرون ميره يا بخواييم در مورد داور بازي بحث كنيم توي pes كلا داور ها و كمك داور ها نقششون توي بازي ديده ميشه ولي توي فيفا مثه يه جسم اضافه اين ور اونور ميدوه و كمك داورها عينه تير چراغ برق واي ميستن اونجا هيچ نقشي هم ندارن در مورد تماشاگرها ميبينيد توي pes بهتر طراحي شدن. اما در مورد غناي دريبلينگ فيفا از pes سر تر هست اين كه مي گم قضاوت هاي شما بعضي هاشون قابل قبول بعضي هاشون نه واسه خاطر همينه كه شما فرموديد فيلمبردار اينا نيست ولي هست پشت دروازه هاي تيمها هست. در مورد كارت هم نصبت به فيفا داوري سخت گيرانه هست. من هم به باد انتقاد ميگرفتم قبلا ولي حالا ميبينم اين باعث ميشه تمام سعيم رو بكنم كه تكل سالم بزنم

دروازبانا خیلی گیجن ! تو تک به تکا بیاریشون جلو فقط مستقیم حرکت میکنن ! یارو از چپ و راست بیاد تمومه دیگه !
    نه دروازباني توي pes خيلي قويتر از فيفا هست توي فيفا تك به تك 100% گل ميشه ولي توي pes خيلي ماهرانه عمل مي كنن حتي توي درجه سختي پايين هم به راحتي نميشه گل زد

من سیوم تو مد بال خراب شده ، راه حلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه راهي نيست شما بايد ور‍ن بازيت با كركي كه ازش استفاده مي كني هم خاني داشته باشه شما كه اينقدر به تاپيك سر ميزني بايد اين موضوع رو تا الان فهميده باشي من شخصا بارها لينك پچ 1.20 و كركش رو يه جا گذاشتم تو تاپيك بري گيم كپي هم ميتوني گير بياري

بعد از نصب این پچ تمام تغییرات بازیم عوض شد لباس و لوگوی تمام تیم های یا لیگا و لیگ برتر انگلیس حالا چه کنم
    سوال صفحه قبلمم کسی جواب نداد ???
    بابا مسلمونا پچ 1.30 رو نصب نكنيد گند ميزنه توي بازي من قبل همه شما ها نصب كردم حتي كركش هم درست نيست و همين باعث ميشه از هيچ ورژني از كيت سرور نتوني استفاده كني اونم دليلش كرك غلط هست نه پچ 1.30 كه قبلا اين شبهه ايجاد شده بود كه مشكل از پچ بود كه اينطور نيست ربطي به پچ نداره كرك درست نيست

سلام.یک دروازه بان خوب و جوان میخواهم که برای مستر لیگ بدرد بخوره؟هر چی هم سرچ میکنم پیدا نمیکنم!
    من این پچ را دانلود کردم(TotalRealism_from_090213_to_090223)حال ا این را باید چی کار کنم!؟؟؟ببخشید آماتوریم دیگه!
    Diego دروازبان آلمريا قويترين دروازبان ميشه

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از این ستینگ استفاده کن با این ستینگ روی هر مانیتور که باشی با هر رزولیشنی که بخای مثل pes 2008 میتونی بازی کنی

587 kb

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ]

آقا ممنون درست شد لطف كرديد.

فقط لطفا اگر كسي PES2009_EDIT01.bin بدون نياز به پچ رو داره يه جا آپلود كنه كه بشه استفاده كرد(يعني اون اخطار اول بازي و موقع لود توي اديت رو نده كه ترانسفرينگ انجام شده باشه) كه ديگه تكميله تكميل مشيه بازم ممنونم.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلامی دوباره!من الان فهمیدم با این پچ باید چی کار کنم!(TotalRealism_from_090213_to_090223)ولی وقتیکه میخواهم کیت سرور را نصب کنم ارور میده!؟؟؟چرا ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید مشکل من اینه که موقع سیو ، یهو کامپیوترم هنگ کرد و وقتی میروم تو مد بال ، میگه سیوت خراب شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی حریف با من تک به تکه یا شوت می زنه دایره می زنم دروازبان خیلی عالی عمل میکنه الان 2 ماهه عادت کردم دایره میزنم ولی دقیق نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه شما هم امتحان کنید نتیجه رو به من بگید

در ضمن این سیستم توی فیفا وجود داره..

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا يه ضد حال حسابي خوردم...
    بازي 12 يا 13 BAL بود بعد از مدتها كه فكر ميكردم قشنگ نباشيه كلي داشتم باهاش حال ميكردم بعد از مسابقه كه تموم شد سيو كرد توي صفحه اصلي BAL رفت كه to next mactch و غيره داره يدفه از بازي پريد بيرون نميدونيد كه حالي شدم...

اگر ميدونيد چجوري ميشه درستش كرد يكدنيا ممنونتون ميشم چون تازه بازيكن وارد تيم شده بود و حسابي داشيت خوب كار ميكرد تو 2تا بازي اول بهترين بازيكن شد...

لطفا راهنمييم كنيد...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلامی دوباره!من الان فهمیدم با این پچ باید چی کار کنم!(TotalRealism_from_090213_to_090223)ولی وقتیکه میخواهم کیت سرور را نصب کنم ارور میده!؟؟؟چرا ؟؟
    ببخشید مشکل من اینه که موقع سیو ، یهو کامپیوترم هنگ کرد و وقتی میروم تو مد بال ، میگه سیوت خراب شده.
    آقا يه ضد حال حسابي خوردم...
    بازي 12 يا 13 BAL بود بعد از مدتها كه فكر ميكردم قشنگ نباشيه كلي داشتم باهاش حال ميكردم بعد از مسابقه كه تموم شد سيو كرد توي صفحه اصلي BAL رفت كه to next mactch و غيره داره يدفه از بازي پريد بيرون نميدونيد كه حالي شدم...

اگر ميدونيد چجوري ميشه درستش كرد يكدنيا ممنونتون ميشم چون تازه بازيكن وارد تيم شده بود و حسابي داشيت خوب كار ميكرد تو 2تا بازي اول بهترين بازيكن شد...

لطفا راهنمييم كنيد...
    واقعا من معذرت ميخوام اين رو ميگم ولي واقعا من با ديوار حرف مي زدم حرفم رو ميشنيد من الان توي اين تاپيك از جمله همين صفحه پيش دارم ميگم خراب شدن سيو دليلش نا هماهنگي ورژن بازي با كركي هست كه استفاده ميشه و راه حلش رو هم گفتم بازم كاربرا ميان و همين سوال رو ميپرسن جناب رحماني فر مگه من جواب همين سوال شما رو صفحه قبل ندادم؟ خوب اگه حرفم رو باور نميكنيد يه مسئله ديگه هست اون و به من ربطي نداره صاحب اختيار هستيد ولي جواب سوالتون رو بارها دادم. و همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد
    سلام دوستان
    من وقتی حریف با من تک به تکه یا شوت می زنه دایره می زنم دروازبان خیلی عالی عمل میکنه الان 2 ماهه عادت کردم دایره میزنم ولی دقیق نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه شما هم امتحان کنید نتیجه رو به من بگید

در ضمن این سیستم توی فیفا وجود داره..

نه فكر نميكنم چون دروازبان رو PC هدايت ميكنه و ربطي به ما نداره فقط مثلث كه مي زني Charge ميشه و جلو مياد همين
    Last edited by Spaniuly; 25-02-2009 at 11:41.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

14

واقعا من معذرت ميخوام اين رو ميگم ولي واقعا من با ديوار حرف مي زدم حرفم رو ميشنيد من الان توي اين تاپيك از جمله همين صفحه پيش دارم ميگم خراب شدن سيو دليلش نا هماهنگي ورژن بازي با كركي هست كه استفاده ميشه و راه حلش رو هم گفتم بازم كاربرا ميان و همين سوال رو ميپرسن جناب رحماني فر مگه من جواب همين سوال شما رو صفحه قبل ندادم؟ خوب اگه حرفم رو باور نميكنيد يه مسئله ديگه هست اون و به من ربطي نداره صاحب اختيار هستيد ولي جواب سوالتون رو بارها دادم. و همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد

نه فكر نميكنم چون دروازبان رو pc هدايت ميكنه و ربطي به ما نداره فقط مثلث كه مي زني charge ميشه و جلو مياد همين

خوب حالا چرا ميزني....
    دليل داره...
    من براي يك مشكل بارها شده توي اين فروم مشكلم رو مطرح كردم اما تنها سوالي كه جواب داده نشد سوال من بود(بنا به گفته خودتون يك روز دو روز سه روز) هم صبر كردم تا جوابي داده بشه اما نشد خوب پس من هم بايد انتظار داشته باشم كه بي توجهي به اين قضيه ميشه يا نه...

در هر حال ممنونم كه با زبون بي زبوني جواب سوالم رو داديد...

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

برای من این ارور را میده!
    همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد
    من سرچ کردم ولی فایده نداشته!این را هم که در بالا میبینید یکی از دوستانمون اموزش کیت سرور را گذاشته بود.
    ارور بالا را باید چیکارش کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصلاحيه جديد براي اسامي fake كه بعد از دانلود cv0f.img جديد به بازي وارد ميشه توي قسمت hidden players

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوش و خرم باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •