بپا فقط زياد بازي نكني pes رو كه مي افتي به روز من من توي عشق فيفا بودن از همه سر تر بودم ولي بدجوري زمين گير اين بازي شدم مني كه حتي از ديدن pes 2008 و بازيهاي قبل اون حالم بد ميشد حالا كارم به جايي رسيده كه dvd9 اورجينال بازي رو تهيه كردم با گيم آيدي و ... ميتونم آنلاين هم بازي كنم البته بيشتر bal رو واقعا اگه بري توي بحر بازي دگه نميتوني فيفا 09 رو بازي كني من الانه كه ميخوامم فيفا 09 بازي كنم ديگه نميتونم ولذت نميبرم تنها چيزي كه ميتونه من رو به فيفا برگردونه اينه كه براي pc نكست بده در مورد نقد هاي شما بايد بعضي ها درست هست ولي بعضي ها نه اين كه گزارشگر بازي كلا ضعيف هست و گزارش بازي تعريفي نيست كاملا درسته گزارش بازي فيفا اگه نمره اش 100 باشه مال pes 2009 2 هم نميشه اصلا قابل مقايسه نيست از لحاظ گزارش. بازي هم ساده نميشه گفت ساده هست چون كافيه درجه سختي رو بالا ببري اونوقت سخت ميشه در مورد هوش مصنوعي بايد بگم نميشه گفت مال فيفا زيده يا pes در زمينه هاي مختلف فرق ميكنه مثلا وقتي توپ واسه يه بازيكني سانتر بشه هم تيمي هاش حتي بعد اينكه مطمئن شدن توپ رو نميتونه اون بازيكن كنترل كنه به سمت توپ نميرن ولي توي فيفا اين مسئله رعايت شده در عوض توي فيفا وقتي يه بازيكن در نزديكي خط كنار زمين مي خواد توپ رو كنترل كنه با توپ ميره بيرون ولي توي pes اين مسئله به خوبي رعايت شده و بازيكن كنترلش كنار خط با كنترلش در وسط زمين فرق داره بازيكن احساس ميكنه كه اگه ناجور كنترل كنه توپش به بيرون ميره بنابر اين وقتي كنار خط هست با دقت خاصي مانع رفتن توپ به بيرون ميره يا بخواييم در مورد داور بازي بحث كنيم توي pes كلا داور ها و كمك داور ها نقششون توي بازي ديده ميشه ولي توي فيفا مثه يه جسم اضافه اين ور اونور ميدوه و كمك داورها عينه تير چراغ برق واي ميستن اونجا هيچ نقشي هم ندارن در مورد تماشاگرها ميبينيد توي pes بهتر طراحي شدن. اما در مورد غناي دريبلينگ فيفا از pes سر تر هست اين كه مي گم قضاوت هاي شما بعضي هاشون قابل قبول بعضي هاشون نه واسه خاطر همينه كه شما فرموديد فيلمبردار اينا نيست ولي هست پشت دروازه هاي تيمها هست. در مورد كارت هم نصبت به فيفا داوري سخت گيرانه هست. من هم به باد انتقاد ميگرفتم قبلا ولي حالا ميبينم اين باعث ميشه تمام سعيم رو بكنم كه تكل سالم بزنم
نه دروازباني توي pes خيلي قويتر از فيفا هست توي فيفا تك به تك 100% گل ميشه ولي توي pes خيلي ماهرانه عمل مي كنن حتي توي درجه سختي پايين هم به راحتي نميشه گل زد
نه راهي نيست شما بايد ورن بازيت با كركي كه ازش استفاده مي كني هم خاني داشته باشه شما كه اينقدر به تاپيك سر ميزني بايد اين موضوع رو تا الان فهميده باشي من شخصا بارها لينك پچ 1.20 و كركش رو يه جا گذاشتم تو تاپيك بري گيم كپي هم ميتوني گير بياري
بابا مسلمونا پچ 1.30 رو نصب نكنيد گند ميزنه توي بازي من قبل همه شما ها نصب كردم حتي كركش هم درست نيست و همين باعث ميشه از هيچ ورژني از كيت سرور نتوني استفاده كني اونم دليلش كرك غلط هست نه پچ 1.30 كه قبلا اين شبهه ايجاد شده بود كه مشكل از پچ بود كه اينطور نيست ربطي به پچ نداره كرك درست نيست
Diego دروازبان آلمريا قويترين دروازبان ميشه