سلام
اگر صدا از سمت تسمه ها هست , تسمه ها رو باز کنین و روشن کنین
اگه دیگه صدا نداد پس صدا از دینام یا کلاچ کمپرسور یا هر چیز دیگری هست که با تسمه میچرخه
اگر باز هم صدا میده پس باید جای دیگه دنبالش بگردین
سلام
اگر صدا از سمت تسمه ها هست , تسمه ها رو باز کنین و روشن کنین
اگه دیگه صدا نداد پس صدا از دینام یا کلاچ کمپرسور یا هر چیز دیگری هست که با تسمه میچرخه
اگر باز هم صدا میده پس باید جای دیگه دنبالش بگردین
به پست بالا اضافه شود یکی از ایرادات شایع پراید که ایجاد صدا از ناحیه تسمه می کنه خراب شدن واتر پمپ هست
به هر حال باز کردن تسمه و روشن کردن موتور باعث میشه شما مطمئن بشید که ایراد از ناحیه تسمه هست بعدش می تونید عامل صدا را پیدا کنید
اول از همه از راه حل های کم هزینه استفاده کنید (بررسی پولی ها و هرزگردها و سپس دینام ، پمپ هیدرولید ، کمپرسور کولر و در آخر واتر پمپ)
امروز داشتم با پژو 206 تیپ 3 مدل 85 رانندگی میکردم، یه دفعه چراغ ABS و STOP هم زمان روشن شد بعد از کمی( چند ثانیه ) خاموش و بعد چند بار این روند تکرار شد...
مشکل از کجاست؟ (روغن ترمز و لنت ها تا با حال عوض نشدن)
دوستان من چند روز پیش اب رادیاتور رو عوض کردم..از اون روز دمای ماشین به 90 نمیرسه و سر 80 ترموستات باز میشه و دما میاد پائین..تو جاده هم کلا با کولرو بدون کولر یکم پائینتر از 90 وایمیسته!
گفتن ترموستات خرابه..از ایساکو یه ترموستات گرفتم ولی دقیقا اینم همونجا باز میشه و فرقی نکرد
مایع خنگ کننده رو کلا عوض کردن ولی تاثیری نداشت
نمیدونم چرا اینجوری شد و چیکارش کنم الان
دوستان نظری ندارن؟
ماشین و8 مدل 89
نه اینکه با روشن کردن کولر فن روشن نشه الان که توتابستونه بلافاصله بعد از چند دقیقه فن ماشین روشن میشه منظورم این بود که موقعی که ماشین و خاموش میکنم دوسه دقیقه بعد سوییچ و باز میکنم دیگه فن ماشین شروع به کارکردن نمیکنه که دما رو بیاره پایین ولی ماشین قبلیم واکثر ماشینهایی رو که دیدم همینطوره وقتی ماشین و خاموش میکنی اگه هنوز موور داغ باشه فن ماشین شروع میکنه به کار کردن.
فن هاش که همون ابتدای روشن کردن ماشین روشن میشه .دمامعولا اگه تو ترافیک باشم و گاها کولر بگیرم از نصفم بالاتر میره ولی اب کم نمیکنه ولی خیلی زود آمپر دما ی ماشین میاد رو نصف وای میایسته تقریبا بعد از سه چهار دقیقه
جسارتا این عکس ها گرفتم از روغن ریزی ..اگر چیزی معلوم هست لطفا بفرمائید
و هزینه حدودی چقدر هست...
روغن کف حیاط خیلی نمیریزه اما روغن از کل ماشین کم میشه و سر ریز میکنم. کف ماشین خیلی روغن نشتی داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این عکس خیلی به محل نشتی نزدیکه
جائی که یک قطره روغم هست چه قطعه ای هست ؟
یا از همین قطعه هست یا دقیقاً از بالاش
احتمال زیاد واشرش (گاسکت) خراب شده
سلام. دوستان . پرایدی که زمان دور زدن و فرمانو تا اخرچرخوندن صدای زیادی می ده مشکلش از کجاست؟
سی بگ(اسمشو درست نمی دونم). هزینه تعمیرش چند میشه ؟ممنون
اگر از کارت گارانتی خودرو استفاده کنین شامل چه مواردی میشه؟
فرمان رو تا آخر بپیچید و حرکت کنید، اگر در این حتالت صدای تق تق بیاد احتمال زیاد صدای پلوس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)