Debut Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Debut Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Malware; 13-05-2013 at 20:52.
سلام...ورژن سیمزم الان 1.0.631.00002 هستش میخوام آخرین ورژن نصب کنم که University Life نصب بشه. 1.50.56.0210xx_update دانلود کردم ریختمش تو پوشه bin ولی نصب نمیشه ارور the update requires that a previous version of the application be installed میده.
میشه لطفا راهنمایی کنید....
Thank you sooooooooooo much![]()
کسی میتونه فایل اورجینال(کرک نشده) 1.0.631 رو بزاره؟
سلام خسته نباشید
آقا من ورژن 1.50.56-bat رو از تورنت (1.2 گیگ) دانلود کردم و نصب کردم، کرک رو هم (که یک فایل ts3w.exe و یه فایل هاست بود) رو پیست کردم!
اما موقع اجرا ea ازم کد register میخواد!
منم هرچی از کیجن میدم قبول نمیکنه!
کرک سالم دارین؟
ممنون
عزیز کرک رو برای همین ورژن گرفتی؟ ورژنی که گرفتی کدوم اگه مال پک خواصی هست بگو برات کرکش رو بتونم آپ میکنم![]()
ممنون آقا
من هیچ dlc یا stuff pack ندارم!
فقط خود بازی رو دارم که ورژنش 1.0 اینا بود!
دیدم گفتند برا پکیج باید ورژن بالاتری داشته باشین، منم رفتم full pack 1.50.56 رو از تورنت دانلود کردم!
اما کرک براش ندارم!
اگه بذارین ممنون میشم!![]()
من حرفی ندارم منتها باید یه کاری کنی الان احتمالا لانچر بازیت ورژن هایه بالاتر رو میشناسه منظورم همون دی ال سی هاست از پایین لانچر سمت چپ باید ببینی آخرین ورژنی که نشون میده چیه اون ورژن رو بگو و اینکه باید بهم بگی کدوم پچ یا دی ال سی هست چون من خودم نصب ندارم که ورژن رو چک کنم
چرا بازی من بعد از 2 3 روز بازی کردن هی تیک میزنه !!!!!!!!!!! مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟ شاید شهر sunset tides باگ داره !!!!!! نمیدونم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)