D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشه
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشه
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
Last edited by ELSIN; 12-08-2010 at 12:40.
سلام ELSIN جان به نظر شما کیفیت عکس الفا 230 بهتره یا G11 ? میدونم اولیه حرفه ایه و زومش بیشتره ولی نمونه عکش رو ندیدم .....
Last edited by er67; 12-08-2010 at 15:05.
فرق بین SLR با غیر SLR (همه Compact ها) مثل ماشین واقعی (نه اشغالای توی ایران) با ماشین اثباب بازی میمونه
با سلام دوست عزیز درصورت امکان لطفا آموزش PDF و شماره تلفن جایی که خرید کردید را برای
من PM فرمایید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این که گفتی توی شب نویز داره اگه میشه بیشتر توضیح بده. یعنی جوری هست که عکسهای توی شب میگیره اذیت کننده باشه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
اگه قصد خرید دوربین SLR دارید گزینه های بهتری نسبت به سونی وجود دارند
کیفیت عکس های SLR ها به لنز هم بستگی داره. لنز خود دوربین معمولا زیاد جالب نیست و باید ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومانی هم برای لنز هزینه کنید !
دوست عزیز ، عکسهای این دوربین و سایر دوربینها به وفور در اینترنت موجود است. یک سرچی توی اینترنت کنی بد نیست.
درباره پاسخ سوالت این را باید بگویم که کیفیت عکس شب ضمن اینکه به کیفیت دوربین مربوط است ، بطور قابل توجهی به مهارت عکاس نیز بستگی دارد. اگر با تنظیمات دوربین آشنا باشی در شب هم می توان عکسهای خوب و بدون نویز گرفت.
دوست عزیز
قابل توجه شما و سایر دوستان
در این آدرس می توانید نمونه عکسهای این دو دوربین و سایر دوربینهای بازار را به راحتی با هم مقایسه کنید :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه ی دوستان.
من بعد از 2 سال کار کردن با H50 قصد دارم وارد دنیای DSLR بشم.
اما نه الان.
میخوام حدود آذر ماه یه دوربین بخرم. و میخوام از همین الان با آرامش و وقت کافی انواع گزینه ها رو بررسی کنم.
نظرتون در مورد آلفاهای سونی سری 5 ها چی هست؟ مثلا 550.
کلا تا حدود 1 میلیون تومن چی پیشنهاد میدین؟
نیکون - کنون یا سونی؟
لایکا تو این قیمت چیزی داره؟
خیلی ممنون. تا آذر ایشالا مزاحمتون هستم.![]()
در این قیمت Canon EOS-550D بهترین گزینه است.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)