دیگر چه است؟
دیگر چه است؟
با درود
دنبال یه بازی مسابقه ماشین می گردم! آخرین بازی که انجام دادم NFS - MW (2012) بود که کپی مسخره ای از MW (2005) بود! (نظر شخصی) GRID auto sport هم بازی کردم به همراه NFS - Shift , NFS - Carbon!
دنبال بازی می گردم که امکان تیونیگ داشته باشه و از لحاظ گرافیکی بالا باشه و مثل MW آرکید باشه ولی دیگه شورشو در نیارن!
با تشکر
سلام الان کدوم بازی هست که سنگین ترین وقدرت مندترین سیستم نیاز داشته باشه چی هست؟
دیگه کم کم عناوین جدید نیازمند سیستم های قدرتمندی هستن
ولی تا اونجایی که یادم میاد عناوین مترو Metro از جمله بازی هایی هستند که سیستم خیلی قدرتمندی برای بازی در اخرین تنظیمات گرافیکی رو نیاز داشتند.
دوستان چرا P.T رو معرفی نکردید.حیفه واقعا.
اینو گفتم چون در همین لحظه تاریخی و بعد از جشنواره ریزش کرک و پشم فراوان بالاخره تمومش کردم![]()
امار پشم های ریخته در دنیا از P.T مثال زدنیه![]()
کوجیما گفته که در نسخه اصلی که همون سایلنت هیل باشه کاری خواهم کرد که شلوارتان را خیس کنید.![]()
.00................
![]()
Last edited by mahdi mehrabi; 07-10-2014 at 14:32.
کی میدونه devil may cry6 کی میاد؟
آقا جان من برین این سایت اطلاعات رو برا بازی sw4 پر کنین این نسخه گرافیکش خارقالعادس و فقط در انحصار سونیه و برا pc نمیاد مثل این که!!![]()
می دونم زیاد اهمیتی نداره ولی سایت change یکی از سایت های خوب دنیاست حالا فقط 38 نفر دیگه لازم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن 50 دقیقه از گیم پلی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
سلام بچه ها
اسم بازی رو هر چی فک میکنم یادم نمیاد هوس کردم اونو دانلود و دوباره بازی کنم خواهشا راهنماییم کنید
یه بازی شخص سوم و زامبی بود همیشه سیگار تو دهنش داشتمردم میخوردیم و زامبی میکردیم و اونو کنترل میکردیم.....
و یه چیز دیگه اگه بازی داریم که خود شخص اصلی زامبی باشه معرفی کنید
ممنونم
ولش کن تو تاپیک دیگه جواب گرفتم![]()
Last edited by msf66; 23-10-2014 at 10:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)