راك استار اينو گفت كه خودشو خلاص كنه . وگرنه دليله اصليش فروش نرفتنه بازي هاي psp است .
راك استار اينو گفت كه خودشو خلاص كنه . وگرنه دليله اصليش فروش نرفتنه بازي هاي psp است .
پس اگه می تونی یه نگاه به این ویدئو بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من این رو که گذاشتی دیدم و فکر کنم از روی ps3 انداختن رو psp (اسمشو نمی دونم چی می گن)
اون اولش هم که توی PC فیلم برداشته ی فایل ساختگی بوده
-----------
اگه واشه psp می اومد 100% خود راک ستار اعلام می کرد![]()
منم خیلی دوس دارم یه روزی بازی هایی با حجم بالاتر از 1.8 گیگ ببینیم تو pspخوب مگه نمیشه یک بازی را روی مثلا 2 تا umd منتشر کنند؟![]()
ولی gta رو عمرا نمی تونن برای psp بسازن مخصوصا این 4 خیلی بزرگ و سنگین هست البته من که هنوز بازی نکردم
به همین راحتی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله...قبلا 3 ساله بود ولی الان شده 5 ساله.....![]()
تو اون که درست نمیکنه شکی نیست چون اگه میخواست باید SA رو تا الان درست کرده بود ...عمراً این کارو انجام بده..
معمولا تو اینجور مواقع باید یک تغییر کلی توی بازی انجام بدن و بعد برای psp عرضش کنند.. که به احتمال زیاد هم گند میزنند به همه چیز..
البته شاید این دو تا رو به امید این که سونی یه psp جدید درست کنه نگه داشته ...
اتفاقاً خیلی بعید هم نیست GTA برا PSP بیاد دوباره. وقتی برا دی اس داره میاد، IV هم برا PC اومد...
اما از اینجور فیلم های FAKE خیلی تو اینترنت زیاده و در حال حاضر هیچی در دست ساخت نیست. اگه بود همه سایت های بازی پر بود از خبرش و تو E3 هم سونی 100% نشونش می داد. اگه سونی بخواد GTA برا PSP بیاد باید با *Rock قرارداد ببنده.
اندازه UMD ها برای این کار کافیه. قرار نیست که اندازه ی بازیهای PS3 باشه.
اینم بعیده راک استار منتظر باشه یه کنسول جدید قابل حمل تولید بشه تا براش GTA بده! اگه بخواد بده، میده.
Last edited by imakbari; 11-12-2008 at 10:19.
میگم من جدیدا یه خورده مشکل با Psp خودم پیدا کردم مثلا بعضی وقتا بازی ها خود به خود اجرا نمیشن..و یه پیغام خطا که الان شمارشو یادم نمیاد میدن..باید بازی را از مموری پاک کنم دوباره کپی کنم تا درست بشه واسه آهنگ ها هم همین طور بعضی وقتا بعضی از آهنگام اینجوری میشن و ارور 80109223 میدن....یکی 2 بار هم همین طور که داشتم بازی می کردم یا با برنامه ها کار میکردم موقع لودینگ ها که اون چراغ مموری هم روشن بود خود به خود خاموش شد..
خودم فکر کنم به خاطر استفاده از مموری fake باشه ...آره!؟؟
مموریم از این سونی های تقلبی 8 گیگه.
به احتمال زیاد عیب از مموری هست.
چون توی مموری ها تقلبی فایل ها خود به خود از بین میروند.
من چقدر میگم به خدا ارزش داره پول بیشتر بدید و جنس اصل بخرید.
یک ضرب المثل خارجی هست که میگه اینقدر پول دار نشدم که جنس ارزان بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)