بله بازم با dx10 اجرا میشه.اگر بخواین با dx9 اجرا بشه باید همون کاری رو که بهت گفتم انجام بدی.
بله بازم با dx10 اجرا میشه.اگر بخواین با dx9 اجرا بشه باید همون کاری رو که بهت گفتم انجام بدی.
با سلام
دوستان من تازه بازي crysis رو نصب كردم و وقتي بازي رو اجرا ميكنم محيط بازي يه جوريه .مثل اينكه سايه داره، اشياء معلوم نيستن، وقتي حركت ميكني محيط بازي يه لحظه مياد و ميره و خلاصه اصلا معلوم نيست چي به چيه . حال ممون ميشم مشكل من رو حل كنيد .
مشخصات سيستمم:
cpu 3.00gh.core 2 duo
ram 1.50 gh
vga 512 mb(7100
لازم به ذكره كه دوستم با همين مشخصات سيستم باز ي رو بازي كرده و هيچ مشكلي نداشته
دوستان دستتون درد نكنه
مشكلم حل شد .ويندوز ويستا نصب كردم توي ويستا اومد بالا
یکی به مشکل من رسیدگی کنه مشکلم صفحه 658
خب من كه گفتم تو مشخصات دقيق كارت گرافيكتو نداديیکی به مشکل من رسیدگی کنه مشکلم صفحه 658
چرا خوب کدوم مشخصات
گرافیکم foxconn 512
مثلا 9600GT هستش يا 8500GT هستش و از اينجوريا
مي توني توrun بنويسي dxdiag و مشخصاتش رو ببيني تو تب display
اين errror چيه كه وسط بازي flat out -unltimate carnage ميده؟ نميزاره بازي كنم...تا رستارت هم نكنم درست نميشه
اين error هم زماني كه gear of war رو اجرا ميكنم ميده...به دلم مونده اين بازي رو حتي ببينم
![]()
Last edited by hesam_g59; 09-09-2008 at 23:36.
من Fifa 08 را نصب میکنم...بدون هیچ مشکلی نصب میشه ولی زمان اجرا فقط یه صفحه ی سیاه بالا میاد و بازی اجرا نمیشه!!! چکار کنم؟!
سلم من بازی kane & lynch رو گه نصب میکنم وسط نصب مینویسخ fdi server error باید چه کار کنم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)