تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 942 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

سلام.ما هم وقت نداریم جوابتو بدیم! (شوخی)

قیمت سیم کارت اعتباری 29 هزار تومنه! البته اگه از نمایندگی های خود ایرانسل بگیری!!
    از موبایل فروشی ها بگیری بستگی به کرم موبایل فروش داره!!!
    معمولآ هم از 31 -32 به بالا میدن! که الهی کوفت بخورن!!
    بله gprs و خیلی چیزهای دیگه هم داره !!!
    ممنون میلاد_میلاد_میلاد
    زحمت کشیدی

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

ببین دوست عزیز به شماره هایی مثل( 3000077 مسابقه تلویزیونی) (30000318 سینمای گلخانه) (30000303 لیگ برتر) (10002230 گفتگوی ویژه خبری ) به راحتی می تونی SMS بزنی یعنی کار خاصی تو گوشیت نباید انجام بدی ... اما بعضی شماره ها مثل برنامه نود (200090) نمیشه به روش معمول SMS بزنی ( فعلا) ... برای اینکه به اینگونه برنامه بتونی sms بزنی باید Message Senter ( شماره مرکز پیام) تو گوشیت رو عوض کنی ... و شماره 989320900004+ را وارد کنی ... البته بستگی به مدل گوشیت داره که باید کجا بری ولی بطور کلی :

به قسمت "منوی پیام" گوشیت برو
    سپس به قسمت تنظیمات پیام ( و سپس تنظیمات پیام متنی یا همون text) برو
    قسمتی به نام Message Center ( مرکز پیام) و یا Service Center هست که شماره مرکز پیام ایرانسل رو نوشته که اگه شماره مرکز پیام تالیا رو بدی ( 989320900004+ ) بدی می تونی به اینگونه برنامه ها sms بزنی ... شماره مرکز پیام ایرانسل رو یادداشت کن که اگه خواستی دوباره تغییر بدی با مشکل مواجه نشی ...

در ضمن اکثر گوشی ها مخصوصا نوکیا این امکان رو به شما میده تا به جای پاک کردن و نوشتن شماره مرکز پیام ، 2 ( یا بیشتر ) مرکز پیام درست کنی و فقط در هنگام ارسال مشخص کنی که از کدوم مرکز قصد استفاده داری ...

اگه مشکلت حل نشد مدل گوشیت و شماره مرکز پیام توی گوشیت رو بذار تا من یا بچه های دیگه کمکت کنیم

خیلی ممنون دوست عزیز
    حالا یه چیز جالب بگم خودم دارم شاخ در میارم
    service center من 989350001400+ بود تغییرش دادم به 989320900004+ ولی به 30000303 نفرستاد fail داد
    دوباره برگردوندمش به همون اولی 989350001400+ پیام رو فرستاد در صورتی که قبل از اون تغییر پیام نمی فرستاد !
    به هر حال خیلی ممنونم اگر service center دیگه ای هم هست لطفا دریغ نکنید

چرا از بقيه ي مركز پيام هاي ايرانسل استفاده نمي كنيد؟ من الان امتحان كردم به 200090 سريع اس ام اس فرستاد.
    میشه این بقیه مرکز ها رو بگید ما هم استفاده کنیم

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

سیستم ایرانسل هم تعطیله ها
    بعد 10 ماه برام اس ام اس اومده که مدارک شما موجود نیست، به شماره 09630 فکس کنید !!!!
    یه بار تحویل فروشنده دادم، یه بار هم فکس کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاهین خان یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟![/quote]

چیزی معلوم نیست.

هر سیم کارتی برای خودش یه سری امکاناتی داره.

راستی من دیشب متوجه شدم که هر کی می خواد الان هم می تونه طرح های تشویقی رو انتخاب کنه.

فعلاً که خر تو خره.

sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
    Send S IMEI or S phone type for
    self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.
    از زیره باطری گوشیت IMEI رو یادداشت کن و برای 2225 Send کن.

شاهین جان سلام خسته نباشی

تو قسمت تعرفه نوشته به کلیه کشورهای جهان به غیر از منطقه 2 و 3 هزینه ارسال پیامک فقط

150 ریال یا 15 تومان.میشه بپرسی این حقیقت داره یا اشتباه تایپی.چون اگه اینطور باشه که معرکه است.

مثلا به امریکا فرانسه بتونی اس بزنی اونم با 15 تومن.ظاهرش که خیلی غیر منطقی است
    اون اشتباهه - 150 تومان صحیح هستش.

دوستان شرمنده اگه سوال بیش از حد تکراری میپرسم.
    برای بابام یک سیمکارت اعتباری ایرانسل گرفتم و طرف گفت 48 ساعت بعد شماره موبایلت رو به 138 sms بزن اگه جواب ok داد با یک شماره (که فکر میکنم مربوط به خودش بود) تماس بگیر و جوابشو بگو تا برات سیمکارت هدیه رو بفرستیم. ولی وقتی به 138 sms میدم میگه شما واجد شرایط نیستید یا سیمکارت شما فعال نیست. در صورتی که تو همون مغازه یارو با سیمکارت یک تماس گرفتم و طرف هم فرم مشخصات رو پر کرد به همراه کپی شناسنامه. حالا میخوام بدونم سیمکارت هدیه به من میرسه یا نه؟ من باید چیکار کنم.
    شما از تاریخ اولین تماس به مدت حداکثر 15 روز فرصت دارید که ثبت نام خودتون رو انجام بدید.
    یه sms به 7777 بفرست یا اینکه با 120 تماس بگیر و ببین ثبت نامت انجام شده یا نه.
    اگه انجام نشده بود همون لحظه انجام می دن.

ثبت نام که انجا شده باشه تا حداکثر 20 روز بعد سیم کارت هدیه برات ارسال میشه.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

5

ببین دوست عزیز به شماره هایی مثل( 3000077 مسابقه تلویزیونی) (30000318 سینمای گلخانه) (30000303 لیگ برتر) (10002230 گفتگوی ویژه خبری ) به راحتی می تونی SMS بزنی یعنی کار خاصی تو گوشیت نباید انجام بدی ... اما بعضی شماره ها مثل برنامه نود (200090) نمیشه به روش معمول SMS بزنی ( فعلا) ... برای اینکه به اینگونه برنامه بتونی sms بزنی باید Message Senter ( شماره مرکز پیام) تو گوشیت رو عوض کنی ... و شماره 989320900004+ را وارد کنی ... البته بستگی به مدل گوشیت داره که باید کجا بری ولی بطور کلی :

به قسمت "منوی پیام" گوشیت برو
    سپس به قسمت تنظیمات پیام ( و سپس تنظیمات پیام متنی یا همون text) برو
    قسمتی به نام Message Center ( مرکز پیام) و یا Service Center هست که شماره مرکز پیام ایرانسل رو نوشته که اگه شماره مرکز پیام تالیا رو بدی ( 989320900004+ ) بدی می تونی به اینگونه برنامه ها sms بزنی ... شماره مرکز پیام ایرانسل رو یادداشت کن که اگه خواستی دوباره تغییر بدی با مشکل مواجه نشی ...

در ضمن اکثر گوشی ها مخصوصا نوکیا این امکان رو به شما میده تا به جای پاک کردن و نوشتن شماره مرکز پیام ، 2 ( یا بیشتر ) مرکز پیام درست کنی و فقط در هنگام ارسال مشخص کنی که از کدوم مرکز قصد استفاده داری ...

اگه مشکلت حل نشد مدل گوشیت و شماره مرکز پیام توی گوشیت رو بذار تا من یا بچه های دیگه کمکت کنیم

من كه هر كاري كردم نتونستم بفرستم

گوشيم Samsund D900i مركز پيام 989350001400
    Last edited by hossein-p30-f; 15-09-2007 at 18:44.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم بابا زودتر می گفتی

من خواستم بگم ولی گفتم شاید از من که این عکس هارو گذاشتم قبول نکنه

در هر صورت این عکس هایی که من گذاشتم خودم امروز با موتور رفتم توی محل یه چرخی زدم و با دوربین ، عکس گرفتم.

نه از کسی گرفتم این عکس ها رو گرفتم و نه دانلود کردم.
    توی میدان بهارستان تهران هم یک دکل بلند زدن که کپی دکل ازگل-قائم ایرانسله ، آیا اون هم ماله ایرانسله؟ البته پایینش چندتا BTS مخابرات هم هست.

آقا خبر ندارین پوشش شبکه بالای لشگرک کی درست میشه؟

مردیم از بی پوششی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی میدان بهارستان تهران هم یک دکل بلند زدن که کپی دکل ازگل-قائم ایرانسله ، آیا اون هم ماله ایرانسله؟ البته پایینش چندتا BTS مخابرات هم هست.

آقا خبر ندارین پوشش شبکه بالای لشگرک کی درست میشه؟

مردیم از بی پوششی

به طور کلی نمیشه از روی ظاهر گفت این آنتن ماله کدام اپراتوره
    این عکس هایی که من گرفتم چون ماله محله خودمونه شناخته کافی دارم.

در مورد پوشش شبکه به ما چیزی هنوز اطلاعات ندادن

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض تبلیغ جدید ایرانسل؟

امروز یه تبلیغ از ایرانسل دیدم اما آخرش بود نفهمیدم... هرچی نشستم نشون نداد...
    آخرش گفت تا 6 صبح رایگان... همون که پسره چرخ و فلک میزنه ((:
    چیه جریان؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چیه جریان؟

همون طرحه قرمز و آبیه دیگه

تو دیگه چرا حسن؟

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

چیه جریان؟
    آقا مگه اين طرحهاي سرخو سبز و آبي و بنفش و ... تموم نشده كه هنوز داره تبليغ ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •